返回列表 發帖
提名
情侶大獎 stopzi + kevinlai1621
最噴水會員 gcgoobi
ed8671ed 發表於 2020-3-18 10:41

又關我咩事
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

好野既話中一個提名就夠
多謝大家支持
cymusic 發表於 2020-3-18 11:58

幫你增加提名, 中獎機會咪大增

其他唔知,但我覺得我唔輸比 timmy 同 ed8671ed
chanchan0909 發表於 2020-3-18 15:45

咁自戀

好想睇相
JasOh103 發表於 2020-3-18 16:24

你約佢打波咪得

過往幾屆 bag 會員都係大贏家架
chanchan0909 發表於 2020-3-18 17:09

因為主持人做馬

講真野?!
hehehaha 發表於 2020-3-18 17:51

講笑

CM 突發 : 前主持人爆發帖榜暗黑內幕,kevinlai1621 承認獨霸獎項 !

可恥 !!!
chanchan0909 發表於 2020-3-18 17:59

我無做過大嬴家, 擺明就未fc

中!
bagfgfcde 發表於 2020-3-18 18:01

如果換左係你個名呢

8x6-7-1=36

Ed0909ed confirmed
RVHOCPC 發表於 2020-3-18 21:26

果然對數學敏感

你敏感嗎
John 發表於 2020-3-18 21:28

我對數學無感

上榜真係難
Yan 發表於 2020-3-18 22:36

門檻低個幾日你又唔係到

幾日冇係呢度蒲頭,見到提名名單好鬼正
喜歡祖粉 支持phil最期待的畫面出現了.gif  ...
weiquan 發表於 2020-3-18 22:52

記得到時投票
  雖然全部圖都係我

支持敢言嘅爽爽
請你為 我 同 ed8671ed 排名
chanchan0909 發表於 2020-3-19 09:57

有無咁痴纏 係都要同ed比

輸比佢,我顏面何在 ?
chanchan0909 發表於 2020-3-19 10:41

有咩所謂

chanchan0909 + 賴爽 /// 最真心一對
chanchan0909 發表於 2020-3-19 12:15

做咩胡亂擦存在感

大家好踴躍幫我整 love line,我都要回報比大家,自製愛情線
想唔想我同你做組合,定你想我幫你 ...
chanchan0909 發表於 2020-3-19 12:22

原來你係媒人

喔 ... 咁我宣佈活動正式改名 !!!
chanchan0909 發表於 2020-3-19 12:37

睇黎你先係做馬個個

chanchan0909 = 公平公正
我同公平二字已經緊緊連繫住喺一齊,你唔好抹黑我  ...
chanchan0909 發表於 2020-3-19 12:41

你講就係??
  不斷強調自己先唔係 i.e.特區政府

你哋好friend
ed8671ed 發表於 2020-3-19 12:51

學佢話齋, 大家俾門面功夫 (鬧交) 呃左
  其實佢地好friend

多謝你
賴爽 發表於 2020-3-19 12:56

壇草要po照拉票

我以為我個 ig 已經公廁到人人都知
賴爽 發表於 2020-3-19 12:59

講到咁係咪應該歸類去最yum會員

有緣就say個hi
seeseetv 發表於 2020-3-19 12:57

係咪又嚟爭白果獎

我地係將爭鬥公開,交比大家評理 ! 絕對無愛情線 !
chanchan0909 發表於 2020-3-19 13:16

咁爭鬥點係邊先
  我剩係見到打情罵俏

成日困喺屋企 好悶
weiquan 發表於 2020-3-19 13:39

悶就發表淫言, 好唔要得

Support!
bagfgfcde 發表於 2020-3-19 13:53

d提名就黎多到要雷動

應該係你

成日都走去支持浦銘心 連kkbox一起聽都入場
JasOh103 發表於 2020-3-19 13:55

你跟蹤佢?

唔知點解個留言有聲音纏擾喺我周圍
好影響專心工作嘅我 ...
chanchan0909 發表於 2020-3-19 14:01

你專心工作就唔會係到

你趕走我 ?
咁樣發帖榜就立刻少左我呢個開心果,你捨得 ?
chanchan0909 發表於 2020-3-19 14:06

係唔抵得你口不對心

想喊
俾人鬧
JasOh103 發表於 2020-3-19 14:04

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

提名chanchan0909 x kevinlai1621情侶獎
JasOh103 發表於 2020-3-19 14:14

你係咪負責亂提名

kevinlai1621 一直渴望被提名,恭喜你幫佢一把
chanchan0909 發表於 2020-3-19 14:16

你幾時改姓屈

唔係 , 因為佢真係會覺得你會為我而喊
chanchan0909 發表於 2020-3-19 14:18

咁多謝你咁睇得起我lol

Nominate more:

我最喜愛的主題
我最喜愛的簽名
我最喜愛的頭像
我最喜愛的單身會員
文青大獎
最有貢獻會 ...
bagfgfcde 發表於 2020-3-19 14:27

貼圖應該無人同我爭

大家邊張啱洗就攞去洗算

想睇人物關係圖
weiquan 發表於 2020-3-19 14:36

講左好多年, 但都係沒結果

勾引人夫!
WZA111 發表於 2020-3-19 14:48

cm心穎

關係太複雜 已經整唔到
得我獨善其身
ed8671ed 發表於 2020-3-19 14:54

扮咩

咁邊個係馬國明
ed8671ed 發表於 2020-3-19 14:58

你

我同 kk8733 唔係情侶
爽唔會嬲,知道我只係玩下
但我怕 kevinlai1621 會嬲  ...
chanchan0909 發表於 2020-3-19 15:03

關我咩事

怕你唔開心
chanchan0909 發表於 2020-3-19 15:17

我幾時都咁開心

我覺得呢兩個係大熱
JasOh103 發表於 2020-3-19 15:40

無理由我咁都飛都唔中

你要講清楚啲
係私底下分享日常生活
如果唔係又惹到班是非精喺到笑笑笑 ...
chanchan0909 發表於 2020-3-19 16:46

唔洗兜, 你兩個繼續私底下見

玩下先
1. kahobb華麗轉身

2. kahobb想做你男朋友

3. 痙攣の家謙

4. Panther & Terence laughi ...
RVHOCPC 發表於 2020-3-19 16:58

洪嘉豪就算吧啦, 林家謙可能有得爭下

救命 ... 對佢地完全無興趣
不如你幫自己整下啦,可能會比佢地拎到多啲票 ! ...
chanchan0909 發表於 2020-3-19 17:35

你又唔整下自己

我幫自己整顯得我廉價 , no way !
chanchan0909 發表於 2020-3-19 17:57

咁你又叫人整

今日好多人發力 !!
帥小寶` 發表於 2020-3-19 20:00

你咪讓下人

最後發力!!
JasOh103 發表於 2020-3-19 20:05

仲有成粒鐘...

好辛苦
明明我係I 平時唔多講野
JasOh103 發表於 2020-3-19 20:07

保個第十都好難...

你可以同你位新情侶flirt多啲
JasOh103 發表於 2020-3-19 20:11

不了

第三位係未來見呀,高質位置
chanchan0909 發表於 2020-3-19 20:36

明明就係專用調位

我都今日先知你係暗姣
weiquan 發表於 2020-3-19 21:00

咩係暗姣