返回列表 發帖
金枝慾孽 quality 有無甄嬛 0.1%
616.1314 發表於 2017-3-12 23:22

甄嬛傳佢有認過靈感係黎自金枝ga, 所以點解會指定ada(香港人)做皇后
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

姣蛇  其實佢都好奸
Wonders 發表於 2017-3-12 23:21

佢同黎姿有場大反面個場真係好好睇

唔知宮心計2又會拍成點呢
616.1314 發表於 2017-3-12 23:49

有胡定欣做霸氣皇后應該都無問題

你 收 皮 啦 **** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-3-14 01:02

本帖隱藏的內容需要積分高於 3210 才可瀏覽

無街出只好在家J月娥
jose 發表於 2017-3-14 20:08

唔知會唔會真係有機會見到佢5年內有可能辭職

攰, 原來同人嗌交係咁攰嘅
Wonders 發表於 2017-3-15 22:06

你都知

冇哂力了 好耐冇同人駡戰
Wonders 發表於 2017-3-15 22:15

今次佢真係自己攞黎衰

相信呢個係大家嘅感想
所以代大家講 , 我唔係咁樣諗架
chanchan0909 發表於 2017-3-16 10:28

佢同我地打輸錢就話抵死遮, 錢都唔係落我地袋就咒人因住有報應

點解咁攰??? 你做佐d咩泥
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-16 19:41

第一次世界大戰

呢排啲歌好極端
一係好聽到留定位冠 諗下畀唔畀十大
一係聽咗一次已經無乜興趣再聽 上榜都只係一週Out ...
nicholashin 發表於 2017-3-16 22:57

普遍黎講我覺得係高質wor

安茜都唔錯
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-17 08:38

識貨
不過佢講野有時真係講得好快

爾淳呢
John 發表於 2017-3-17 09:06

爾淳係有演技, 不過呢套裡面我鍾意安茜姑姑多d

冠一蓮托生居然引唔起罵戰
RVHOCPC 發表於 2017-3-17 16:11

因為你唔係陳陳
最主要原因係霏共被淹沒

求第十位
RVHOCPC 發表於 2017-3-17 16:37

唔好意思, 俾我霸住左

走開啦
RVHOCPC 發表於 2017-3-17 16:54

你迫走我, 小心DQ你

唔係dq野生動物好d咩
RVHOCPC 發表於 2017-3-17 16:59

動物dq完仲邊有野俾你虐待

好想訓覺不過又有好多戲要追
JasOh103 發表於 2017-3-17 23:23

好想追劇不過又有好多功課要追

原來搵返失去咗嘅聲音係咁難咯
jose 發表於 2017-3-18 17:41

你要尋找邊個嘅聲音

有生一天live難聽到
jasonng 發表於 2017-3-18 20:57

一~~~~天

唔覺意禁錯制

感謝我咁岩碌緊cm~
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-18 23:09

thx

怪唔之得岩岩無左個post
stopzi 發表於 2017-3-18 23:12

sorry 緊張得滯禁錯制

why 緊張
stopzi 發表於 2017-3-18 23:20

multi tasking
   不然你以為

聽歌放鬆下^^
stopzi 發表於 2017-3-18 23:32

咁咪仲多個task

準備好重溫最近d live派噴榜
RVHOCPC 發表於 2017-3-19 06:24

尋日個d

邊首?
我淨係知你鍾意嗰首有個 蓮 字
ed8671ed 發表於 2017-3-19 11:57

咁就慘, 我上左3首蓮母我是歌手Live

蓮母幾時唱埋雙蔡既歌
kwanie 發表於 2017-3-19 12:09

無啦, 下星期歌單出左, 係睇下決賽搵邊個歌手

你有最y_m會員提名未
ed8671ed 發表於 2017-3-19 12:11

尋日已經俾佢拉埋落水

已經多次覺得個榜應該有20位
RVHOCPC 發表於 2017-3-19 13:52

咁你d榜單應該會水蛇春咁長

cm兩大男神
Ed + 王子
bagfgfcde 發表於 2017-3-19 16:45

唔知佢兩個染完頭, 男神地位仲保唔保得住

王子>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ...(中間仲要攝咗好多美會員)
ed8671ed 發表於 2017-3-19 16:52

包唔包括87

兩個男神唔洗你推我讓
Wonders 發表於 2017-3-19 17:04

呢d先係真男神

想幫HOTMAN開個國際後援會
nicholashin 發表於 2017-3-19 19:34

有咩活動, 定係得你一個capture佢d美態

不如開個豆漿大王後援會支持佢
Wonders 發表於 2017-3-19 18:53

加入

合併咗
@ed8671ed
Wonders 發表於 2017-3-19 20:41

追唔貼 咁而家呢個係咩黎

咩嚟架
HOTMAN 發表於 2017-3-19 21:42

你問你老婆啦

咸豆漿上面啲蔥花算唔算已經係綠色
harryharry 發表於 2017-3-20 00:18

點解我覺得係粥黎

其實個噴榜已經忙到倫伯都冇時間冠 可唔可以唔好派噴歌住?
RVHOCPC 發表於 2017-3-20 19:17

證明倫伯想爭pun十大

隨時唔止一首
RVHOCPC 發表於 2017-3-20 19:43

五首中兩首都接近一半成功率

Hi
stopzi 發表於 2017-3-20 20:33

你應完佢, 因住佢鍾意你

咁要暫別CM了
hehehaha 發表於 2017-3-21 01:48

因為佢而暫別cm真係好不智

全宇宙今晚12點要聽完先准瞓覺
ed8671ed 發表於 2017-3-21 20:09

收到啦, 會長大人

平時又唔見佢咁早
咁就走左一班車

返學?
stopzi 發表於 2017-3-22 08:27

係, 平日就要人企係個站等鬼死咁耐, 今日慢一步佢就早一步到

這意外 不意外
stopzi 發表於 2017-3-22 08:42

講完即刻shuffle shiga出黎
其實都係皮鞋惹的禍, 次次個日要著佢就一定會遲出門口

你下次要著少女的球鞋早5分鐘著㕸
stopzi 發表於 2017-3-22 08:46

我今朝已經唔等第3次鬧鐘響就起身, 但係都係要遲

對皮鞋真係好難著