返回列表 發帖
要開始造勢了
ed8671ed 發表於 2017-3-12 17:42

提名就15, 然後仲有個半星期俾你拉票先再投票
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

等唔切

請支持chanchan0909當選最yum會員
ed8671ed 發表於 2017-3-12 17:46

咁我諗呢兩個星期都唔會有人可以動搖到佢地位

chanchan邊會yum?
JasOh103 發表於 2017-3-12 18:15

睇黎呢位會員唔緊貼民情

佢想同憶蓮玩一蓮托生?
ed8671ed 發表於 2017-3-12 19:59

仲重口味

發帖榜@2017/03/12 21:39

冠軍tag: 巨頭當道呀!!!!!

RK LW  Name                 AP
01  06 RVHOCPC          49
02  RE  ed8671ed          38
03  04 Wonders    31
04  RE  chanchan0909    27
05  RE  hehehaha          25
06  05 kevinlai1621     25
07  10 nicholashin       19
08  NE  dongbb2332     18
09  07 kk8733            16
10  09 jasOh103         15

OUT
XX  01 John           
XX  02 屮SiU霖屮   
XX  03 HOTMAN      
XX  08 艾石仔

嘩 9>10
JasOh103 發表於 2017-3-12 21:47

跟著榜尾轉彎

今日好低AP喎
stopzi 發表於 2017-3-12 21:52

咁你又唔爭上榜

今日返左全日工呢 力爭下星期日上榜
stopzi 發表於 2017-3-12 21:54

加油啊

我想問有冇走勢速報
Wonders 發表於 2017-3-12 21:56

你要可以整嘅
  you mean top 10 or your own trend

徇眾要求: 唔經唔覺都就黎到一半, 咁就報下top10走勢
排名不分先後:

hehehaha / HOTMAN / jasOh103 / John / kevinlai1621 / kk8733 / nicholashin / RVHOCPC / Wonders / 屮SiU霖屮 /

點解me放係第一個
有咩陰謀
hehehaha 發表於 2017-3-12 22:31

英文字母

TOP10係指夾埋咁多日既總AP .__,?
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-12 22:59

yes 係咪見到你個名好驚訝呢

明明只係發佐一日力.___.
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-12 23:01

呢d咪你嘅實力lol

有乜偶像有乜粉
求求其其發一次力已經夠上榜
JasOh103 發表於 2017-3-12 23:07

仲要一上就上top10
  PS頒係會多過10個位, 即係可能分分鐘已有一席位

今次發貼榜應該係最多人上到榜既一年?
John 發表於 2017-3-12 23:12

暫時有28個單位

單日20大?
John 發表於 2017-3-12 23:15

佢有個落榜日

我幫你
John 發表於 2017-3-12 23:40

R背脊

識K就夠
KITSTON 發表於 2017-3-12 23:51

你終於蒲頭啦咩

我開始擔心我會冠明日何其多
nicholashin 發表於 2017-3-13 00:02

咩歌黎

我想同Phil二人浴!
nicholashin 發表於 2017-3-13 11:32

想要邊種
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

點解我未見過第一張既
第三張先無外人阻住我同佢
nicholashin 發表於 2017-3-13 12:20

好耐wor, 係ig po 過, 地點係陳詠謙天台
  你可以做個隻米奇老鼠

仲有個係邊個? 金堅?LOL
艾石仔 發表於 2017-3-13 13:08

t-ma

你好似想同陳陳玩。。
kk8733 發表於 2017-3-13 13:48

你唔抵得??

呢d會員要比0分
HOTMAN 發表於 2017-3-13 13:09

咁佢咪變0

現今社會中,不少青少年喜歡一蓮托生,有人認為應該立法阻止。你同意嗎? ...
bagfgfcde 發表於 2017-3-13 19:14

本人極不同意立法阻礙會員興趣

唔開心仲有1070分變吹神
招版主狼狼咁扣我分
Wonders 發表於 2017-3-13 20:34

吹神唔好咩, 全個壇暫時得一個

元老開心好多 好似係
Wonders 發表於 2017-3-13 20:55

同豆漿同lev wor

豆漿is高層 我唔is
Wonders 發表於 2017-3-13 20:58

原來佢已經轉左名

轉咗好耐了
Wonders 發表於 2017-3-13 21:01

無留意剩係知佢加左FB icon

唔留意風雲人物
stopzi 發表於 2017-3-13 21:09

無你留意咁多

又抽水
Wonders 發表於 2017-3-13 21:15

曲線幫佢地拉票

唔好
我知大家想睇你一蓮托生
Wonders 發表於 2017-3-13 21:24

有live睇??

新歌黎架 ?

其實我想講呢 我喺 CM 最乖 我認第 2 無人認第 1
但係你地成日話我 yum   ...
chanchan0909 發表於 2017-3-13 21:30

純情陳陳??

發帖榜@2017/03/13 21:53

冠軍tag: 又多日冠...

RK LW  Name                 AP
01  RE  John                  89
02  03 Wonders    82
03  05  hehehaha          48
04  06 kevinlai1621     46
05  01 RVHOCPC         42
06  RE  HOTMAN           40
07  08 kk8733            38
08  02  ed8671ed         34
09  04  chanchan0909   25
10  10 jasOh103         24

OUT
XX  07 nicholashin   
XX  08  dongbb2332

好似未拎過第五
RVHOCPC 發表於 2017-3-13 21:59

我差9, 10 only

小心出榜
RVHOCPC 發表於 2017-3-13 22:03

而家得我獨力一個撐足咁多日

一個唔覺意 可能就變我上榜最耐
RVHOCPC 發表於 2017-3-13 22:07

一次就打和, 兩次就88

有獎幾好
Wonders 發表於 2017-3-13 22:07

上足咁多日都唔係第一

就欠一點點
但這一點點 卻很遠
Wonders 發表於 2017-3-13 22:10

都真係幾遠下

陳零九坦然認愛、勇敢承擔責任的態度,讓不少粉絲大讚「真男人,超man的!」、「零九坦蕩蕩,比外面的渣好 ...
nicholashin 發表於 2017-3-13 23:22

真係好勇敢

發帖榜@2017/03/14 21:15

冠軍tag: 恭喜新名字上一線

01  03  hehehaha           45
02  02  Wonders     43
03  05  RVHOCPC          40
04  04  kevinlai1621      33
05  09  chanchan0909   33
06  RE  nicholashin        30
07  NE  KITSTON           29
08  RE  jose                  28
09  RE  harryharry        27
10  06  HOTMAN          21

OUT
XX  01  John               
XX  07  kk8733           
XX  08  ed8671ed      
XX  10  jasOh103

表示失望
KITSTON 發表於 2017-3-14 21:24

sorry

4冠 John / (一線頭)
3冠 RVHOCPC / (一線中)
1冠 nicholashin / kk8733 / kevinlai1621 / Wonders / HOTMAN / 屮SiU霖屮 / hehehaha / (一線尾)
1亞 ed8671ed / (二線頭)
1季 electric / kel_kelvin / kwanie / (二線中)
上榜 8 days (最多上榜日) chanchan0909 / jasOh103 / (二線尾)

我係二線中環球一姐^^
jose 發表於 2017-3-14 21:28

4冠 John / (一線頭)
3冠 RVHOCPC / (一線中)
1冠 nicholashin / kk8733 / kevinlai1621 / Wonders / HOTMAN / 屮SiU霖屮 / hehehaha / (一線尾)
1亞 ed8671ed / (二線頭)
1季 electric / kel_kelvin / kwanie / (二線中)
上榜 8 days (最多上榜日) chanchan0909 / jasOh103 / (二線尾)
kevinlai1621 發表於 2017-3-14 21:25

(一線尾)囉

原來我冠過?!
冇留意開
hehehaha 發表於 2017-3-14 21:34

今日冠
  早一粒鐘仲係derder領先

唔多謝同你發生過關係既cm會員?
HOTMAN 發表於 2017-3-14 21:48

又有野爆

發帖榜 2017 提名 提名表格
(提名期至25/3報榜) (每日22:00 updated)

1. 單身會員
2. 情侶
3. 最y_m會員
4. 壇草
5. 老餅
6. 噴言
7. 頭像
8. 簽名
9. 主題
10. 3月金曲
11. 至膠會員
12. 最有貢獻會員
13. 我最喜愛的貼圖
14. CM文青
15. 版主
16. CM歌手
17. 最mean會員

最後一星期提名, 將會停止提名新獎項, 大家把握機會提名其他獎項
最新提名

提名期正式展開啦
簽名我都改埋

我最喜愛的會員呢
Wonders 發表於 2017-3-14 22:03

我諗住唔要佢 因為壇草都包埋, 同埋可以用模範學生取代

漏左個最有貢獻