返回列表 發帖
還好 啲死相好融
但劇情真係麻麻
mamakin 發表於 2018-3-5 23:25

唔知, 恐怖野唔啱我
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

咁佢都幾唔得閒
話說我係個好鐘意沖涼既人~每日沖兩次以上
佢條利真係要練下先 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-5 23:49

咁乾淨
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

同你嘅
electric 發表於 2018-3-6 09:18

究竟你兩個邊個濫d
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

應該一樣
bagfgfcde 發表於 2018-3-6 11:13

不如佢兩個做情侶算
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

專搞d一
HOTMAN 發表於 2018-3-6 18:11

呢個解釋唔錯
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

唔洗比
雙冠軍
jose 發表於 2018-3-6 18:52

咁希望兩位同獲金獎
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

今日又係早出榜
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

係囉 今日冇點髮力應該髮唔切
mamakin 發表於 2018-3-6 19:36

你唔係排緊第一咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

有人急起直追 應該會爬我頭
mamakin 發表於 2018-3-6 19:39

咁我幫下你
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

慘慘 得返四個字多啲
而家要食飯 Lu..
mamakin 發表於 2018-3-6 19:42

so sad, 明天請早
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

都會啦當然
stopzi 發表於 2018-3-6 20:13

放閃?
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

很不低調
stopzi 發表於 2018-3-6 20:22

即係有啦
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

莊居然會out
RVHOCPC 發表於 2018-3-6 20:45

佢可能要做最pun走勢
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

幾時落得榜
stopzi 發表於 2018-3-6 20:36

你咁發力
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

俾我拎情侶獎啦咁
其他我唔要了
stopzi 發表於 2018-3-6 20:24

兩個yum0做情侶, 仲可以攞多個最yum會員
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

唔接受呢組提名
不過stopzi可以同kk8733一齊合作搶情侶獎
bagfgfcde 發表於 2018-3-6 22:07

點解唔接受
stopzi濫配
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

做乜咁留意我
係囉二奶命
mamakin 發表於 2018-3-6 23:15

同煎煎一樣
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

希望佢今年比 AGA 踢走
連二奶都冇得做
mamakin 發表於 2018-3-6 23:24

AGA勤力d先講
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

希望翻唱晒自己作比人既歌
mamakin 發表於 2018-3-6 23:40

咁樣903就未必播
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

今日人少少, 攝個靚位, 唔好做煎lee
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

我都覺得自己可以首次上榜
electric 發表於 2018-3-7 18:15

你唔係上過咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

讓比你
hehehaha 發表於 2018-3-7 18:18

多謝
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

有咩
electric 發表於 2018-3-7 18:20

真係唔知, 以為你點都上過一日
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

你得最膠
electric 發表於 2018-3-7 18:21

小白今年唔係到, 燈神又好似攞過, 輪到佢都差唔多
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

唔知呢
electric 發表於 2018-3-7 18:22

希望有關人事可以解答下
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

我係容祖兒
一係唔拎
一拎就要拎女金
希望今年可以chur個_ _會員大獎
hehehaha 發表於 2018-3-7 18:25

_ _ 係咪任我地填
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

我知咩獎arm你
electric 發表於 2018-3-7 18:25

你打算俾個咩名份佢
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

其實我唔知呢個榜有咩獎
可能宣傳不足
hehehaha 發表於 2018-3-7 18:30

3月都未過一半
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

1. CM 最淫會員三甲
2. CM 我最喜愛的噴言
3. CM 我最喜愛的icon
4. CM 我最喜愛的簽名
5. CM 我最 ...
electric 發表於 2018-3-7 18:39

芒果包同野生動物都要分開兩個
  小圈。。。黑暗。。。
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

CM有邊個係女會員
我應該數唔到三個active既
hehehaha 發表於 2018-3-7 18:41

舊年女金係siu霖版主
  所有女角色應該會自動撥入去呢個類別
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

OMG 原來siu霖係女
我要cult佢了
hehehaha 發表於 2018-3-7 18:44

睇黎你嘅yum本色都唔弱
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

今日全員低AP
mamakin 發表於 2018-3-7 19:18

無左d巨頭係到撐場
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

全日冇出過聲都仲喺榜上
mamakin 發表於 2018-3-7 19:22

證明你食緊老本
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

7. CM 三月金曲

請投愛徹底!
mamakin 發表於 2018-3-7 19:22

主辦單位都唔公佈詳情, 咁快就拉票
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

係 聽日off但全日都有野做髮唔到力
mamakin 發表於 2018-3-7 19:27

咁又儲下腳骨力
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

驚比煎粉種票
mamakin 發表於 2018-3-7 19:28

煎煎三月有歌咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

太耐冇玩唔記得
係要三月出既歌 ? 驚很堅強會入選咋
mamakin 發表於 2018-3-7 19:30

擺明呢句係當很堅強無到啦
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

呢兩日回落一下 讓位
mamakin 發表於 2018-3-7 19:43

等住你勁爆
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

可能係驚KARY!

28/2 叱吒樂壇
吳雨霏 - 愛徹底 (C)
hehehaha 發表於 2018-3-7 19:37

如果真係要咁計, kary隻歌由出碟個日已經曝左光啦
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

冇拎過冠軍
mamakin 發表於 2018-3-7 19:48

仲有20日俾你爭
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

唔係有芒果包會員咩?
mamakin 發表於 2018-3-7 19:50

至少舊年無左
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

以為永遠都係免免拎
mamakin 發表於 2018-3-7 19:51

霸獎係到不適用
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

增設愛煎會員
HOTMAN 發表於 2018-3-7 19:52

主辦單位應該第一時間ban呢個選項
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

究竟飲食台先定係小確幸先呢^^
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-7 20:03

飲食台終於要開2.0
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

收工, 食飯先
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

Yeah
electric 發表於 2018-3-7 20:49

原來你真係ne 我真係恭喜你
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

electric 發表於 2018-3-7 21:08

呢個生動d
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

話說我細個開始上CM
成日分唔清Siu霖 同 SA弟林
hehehaha 發表於 2018-3-7 21:31

佢而家個頭像都好唔同
  雖然講嘅野可能差唔多
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

妖我睇咗「我玩14cm」
hehehaha 發表於 2018-3-7 21:38

你諗左去邊
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

10>03>10
帥小寶` 發表於 2018-3-7 23:14

第10好難攞ga
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

TOP

返回列表