返回列表 發帖
行完之後要作文
帥小寶` 發表於 2018-3-21 17:34

慘。。。事後報告真係好煩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

係寫故仔
帥小寶` 發表於 2018-3-21 17:38

又寫。。。

下一份功課
帥小寶` 發表於 2018-3-21 18:10

好忙

我問題? 頭先死機?
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-21 18:20

應該係, 明明今日都唔熱鬧

CM成日都會無啦啦死下死下咁
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-21 18:32

又死過 gin lee 真係有咁大影響力咩

究竟謝安琪今年出到歌未
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-21 20:40

走數味濃

帥小寶` 發表於 2018-3-21 23:10

個比例完全係2:1

決定今晚去跑下步
帥小寶` 發表於 2018-3-23 18:01

好有毅力

接受唔到
bagfgfcde 發表於 2018-3-23 21:05

我都接受唔到
  好dirty

有著under...
hehehaha 發表於 2018-3-23 21:06

咁叫裸睡咩

個body定個mind dirty?
沖完涼先上床
hehehaha 發表於 2018-3-23 21:07

成件事

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2018-3-23 21:09

本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽

我唔夠分
hehehaha 發表於 2018-3-23 21:25

咁你自己set咁高做咩

如果當年去旅行同佢一齊訓個時可以一齊裸睡你話成件事幾咁美好呢
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-23 21:31

又係到ff

都話對細路無興趣
帥小寶` 發表於 2018-3-26 15:59

咁你就唔好做啦, 又勞氣傷身

但要開飯
帥小寶` 發表於 2018-3-26 16:03

你嘅宿舍生活都夠多姿多彩

但食飯要錢喎
帥小寶` 發表於 2018-3-26 16:19

靠父幹

自己有手有腳!!!
帥小寶` 發表於 2018-3-26 16:21

我驚你教壞細佬

飲凍奶茶 cheers!
帥小寶` 發表於 2018-3-27 01:01

以毒攻毒

未係時候玩
帥小寶` 發表於 2018-3-28 13:59

排到邊個月

等左半個鐘都無車。。。
最後搭左70蚊的士。。。

大家鍾意李偲嫣定李幸倪多啲
jose 發表於 2018-3-30 13:28

咁都有得比。。。

咩黎
呢個真係唔知
hehehaha 發表於 2018-4-1 19:59

同問

今日去左行山 隻腳好攰
帥小寶` 發表於 2018-4-2 21:10

行邊到

港島徑
帥小寶` 發表於 2018-4-2 21:27

行哂?? 唔係應該唔難行嘅

個暗星食屎啦
唔係以為開6月23+24就可以做得好似列穆尼亞香港站咁好睇呀嘛? ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-6 09:07

點解係加24號, 有22唔加注定要滯銷

好多新歌新碟未聽
JasOh103 發表於 2018-4-9 22:12

呢排都無咩新歌。。。

求救!!
個wifi 突然唔見左

RK 話未來紀念館係 CF 林寶 作凱旋門 ge 副產品
haha
b01091018 發表於 2018-4-22 13:46

又差d鬧雙胞
   但CF兩次都係後者好過前者

點解梁文禮而家播歌仲好聽過 colin 嘅 -,-
kwanie 發表於 2018-4-23 21:47

禮禮都係一時時 呢個鐘正下個鐘就可以唔洗聽

但而家colin 直頭可以成個鐘d 歌都唔好聽呢下大鑊
kwanie 發表於 2018-4-23 22:00

佢呢個interactive music show變左做一切從音樂開始

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2018-5-18 17:32

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

溫書溫到悶 走去睇甄嬛傳
我同安陵容啲性格真係似到十足
616.1314 發表於 2018-5-18 23:03

仲未考完?

未開始考添
616.1314 發表於 2018-5-19 00:44

點解咁遲

想睇如懿傳啊,不過播映無期
stephybest 發表於 2018-5-19 10:40

選角唔吸引, 或者阿佘個套會殺出都未定

延禧攻略係于正既,應該又負評居多
stephybest 發表於 2018-5-19 11:54

但睇片花又好似唔錯

其實最主要原因都係睇阿佘

阿佘個妝扮好顯老下
stephybest 發表於 2018-5-19 12:08

咁佢係如懿麻

兩套都係乾隆皇帝有冇咁橋呀
stephybest 發表於 2018-5-19 14:57

exactly一樣時段, 不過主角唔同, 一套係如懿, 一套係令妃

見到有Hacken Lee fans慶幸佢冇份唱我們的夢

因為乾隆廢第2任皇后原因的確係一個千古之謎 ...
林仔 發表於 2018-5-19 18:45

但係兩套劇嘅主軸都唔同, 一個係講宮女變(代)皇后, 另一個係講第2任皇后成個一生

另外吖 睇屈機百科講下個月播乾隆嘉慶年間嘅紫禁驚雷天命
即管留意下咯 ...
林仔 發表於 2018-5-19 18:59

見到陳展鵬都唔係好想睇, 況且唔係宮鬥or大製作都係算把啦

點解do姐可以幫hktv賣廣告又係77台狂播, 但係又唔可以去叱吒live上viutv

一首歌究竟有幾多次首播

原來全cm得我一個榜主上自我感覺還好
JasOh103 發表於 2018-5-27 18:39

再排下隊先

做咩美mag張相整到自己成個陳明熹咁。。。
stephybest 發表於 2018-5-31 08:48

灰髮做左禁忌

我都係今日開始返
Kfmusic 發表於 2018-7-3 18:46

個個都今日番, 今日我公司都4個新人, 其他同學都係今日開始番

我朝九晚五
帥小寶` 發表於 2018-7-3 20:06

朝九晚五咁好

咁你係咪新人
Kfmusic 發表於 2018-7-3 22:43

你話呢

2018 難聽歌曲第一次季選(1-6月)

01. Party with TL - TL 韓梓亮
02. 大肆慶祝 - 陳嘉茵
03. 鄭家詠 - 鄭 ...
hehehaha 發表於 2018-7-4 19:00

隔離個位同事自己哼單身狗個chorus

星期六都要番半晝真係ON_
帥小寶` 發表於 2018-7-7 09:57

你都係扮工

坐到一點
帥小寶` 發表於 2018-7-7 10:06