返回列表 發帖
突然稔起當年997 俾 美斗 美麗二線 卡拉OK 歌曲
Anyway 對呢個頒獎禮期望係0 ,仲衰過其他台{:1_9 ...
hkbaby 發表於 2024-3-25 17:13

咩係美斗?

mag派埋呢首完約
david.dull 發表於 2024-3-26 01:10

what? so sad ..  但留係到都唔見佢有得上, SIGH  MAG, 比D鬥心la 佢入WARNER 係Alfred line up? MAG呢D 餘孽 ,又同JANICE 係耶X, GOCHAN 當然唔LIKE
但WARNER 都真係幾CHEAP, 連JOB 都唔同佢接wo

公司走向係再年輕個堆…之前推個堆人無佢份
或多或少都覺得會同Janice Jill Jude 個堆一樣?
反而係唔知 ...
pkl 發表於 2024-3-27 00:18

feel like 會係自許紀錄

你一講完就見到佢接Zpecial棒
LushKillYourMus 發表於 2024-3-26 23:06

邊枝捧?萎腎支巨捧?

佢向Warner 既歌咩都有,水準上上落落
反而eeg 個堆同祖藍個派形象同歌路都岩佢 ...
pkl 發表於 2024-3-27 00:21

發現warner 近年都鐘意拎完獎就byebye   alfred janice mag 女銅後突然消失,下個係米到蕾,
mag之前都仲會同warner 歌手有d interaction  

聽番佢係warner d 歌,親愛的巨人都幾唔好聽

要多謝華納經常派多首歌,都唔亂玩人設
亦要多謝引爆左更大單野嗰位「幕後」 ...
LushKillYourMus 發表於 2024-3-27 09:26

DONT GET THIS

希望佢會稔下/ 大公司會稔下佢
覺得佢可以再搏下...特別依家有信仰所有野都穩定返 ...
pkl 發表於 2024-3-27 11:17

某程度上佢自己性格都累事, 同埋唔知點解係可草到一大班HATERS    佢已經錯過左EEG 頭幾年最好個時機. 但希望佢可以繼續出歌

估唔到hung ka ho 新碟有9首歌咁多
有成5首未出街嘅,但903好似無播起Truth or Dare 或者衰仔樂園 ...
hehemamama 發表於 2024-3-28 08:17

播到十大 喇, 仲想點AR 佢? D 歌悶到, 佢唱法都好悶.