返回列表 發帖

唔覺意搵到首歌,把聲都幾唔"Rihanna"
不過好洗腦

空降呀空降呀

正呀

放工買 香港版係咪冇好似日本咁BONUS TRACK FOCUS /_\
俊仔 發表於 2016-5-20 14:24

日版限定,我都因為首Focus而訂日版
今專到第7首先開始發功,plug過唱過果幾首都好悶
Touch It > Everyday ft. Future  >  Leave Me Lonely ft. Macy Gray> Bad Decisions > Greedy

以上我個人推介

肥婆dele有新MV

Let Let Let Let Let Let Let Let Let Let Let Let Me Love You

[old news is so exciting]
E•MO•TION 正到
JasOh103 發表於 2016-5-23 13:13
Run Away With Me~~~Run Away With Me~~~~
nicknicknick 發表於 2016-5-23 17:12

唔駛old喎,傳晒消息年底或者出年出多張專

男主角好面熟

佢地啲MV好好睇

Christina Grimmie
JasOh103 發表於 2016-6-11 14:22

太可惜,RIP....

呢排無限循環嘅歌

DLMD 個Lyric Video 重好睇過個MV
matthew1990 發表於 2016-6-15 11:36

其實我唔明個MV拍緊啲咩

呢期聽返 Cheap Thrills 同呢首
賴爽 發表於 2016-6-15 19:47

DNCE 訂咗EP未到

Joe Jonas: July – October 2008
Taylor Lautner: August – November 2009
John Mayer: November – February 2010
Cory Monteith: April – May 2010
Jake Gyllenhaal: October – December 2010; January – February 2011
Eddie Redmayne: October 2011 – January 2012
Zac Efron: February 2012 – March 2012
Conor Kennedy: July – September 2012
Harry Styles: December 2012 – January 2013
Calvin Harris: March 2015 – June 2016
Tom Hiddleston: June 2016 -

賴爽 發表於 2016-6-17 12:11

以為會露波

想問,台版碟質素接近邊版,係台灣買咗幾隻碟計番都係百零,算平

甘快? 唔草多D FANS BASE先?雖然佢真係成隊最有記憶點個個⋯
FIFTH HARMONY 最瘦個個最帶記憶點
LI ...
俊仔 發表於 2016-6-25 01:20

上年已經半飛緊

不過佢地成隊音色都獨特,要拆散單飛絕對可惜

我朋友成日將Fifth Harmony 同Little Mix 比較

佢話從比賽開始到而家, Little Mix 都係合唱緊
而Fifth Ha ...
matthew1990 發表於 2016-6-25 03:39

咁佢又講得岩
玩得主音嘅組合都唔做得長,一係內訌收場一係單飛收場,外國大把有樣睇
Little Mix個肥婆同個白人把聲都出,一合唱其實好嘈,其餘果兩個直情聽唔到聲
組合歌得個嘈不如單飛好過

Harry Styles宣佈跟Columbia Records簽約
Harry Styles has signed a recording contract with Columbia Re ...
matthew1990 發表於 2016-6-25 11:31

1世代,玩完

都已經內訌緊
有三個女仔都經常表現得好唔妥最瘦嗰個
我諗都唔似會玩得耐  ...
matthew1990 發表於 2016-6-26 18:11

以組合黎講,佢地分位已經分得好好
你唱段仔我又唱段仔,佢淨唱副歌咁,仲要人人有得唱
留心佢堆歌,有得表現唱功個位都係Camila Cabello唱嘅
比我都唔妥佢

就算Worth It都係得佢果段有唔同

今次plug岩喇,用黎塞住把口

riri幾時先同sia合唱 ??

暫時覺得首歌有啲慢熱

佢上隻碟好似俾人劣評得好緊要
同埋啲人唔係好接受佢CFTS行 ...
matthew1990 發表於 2016-7-3 18:03

性感得黎似lesbian

BILLBOARD HOT 100

Week ending July 23, 2016
Tracking periods: sales/streaming — 07/01–07/07, ai ...
matthew1990 發表於 2016-7-14 11:53

nene吓都買埋riri隻碟
碟入面堆慢歌都唔差,不過打死都唔會plug架喇

matthew1990 發表於 2016-7-22 15:47

佢應該要收一首Sia嘅歌

Sia's influence
matthew1990 發表於 2016-8-29 22:31

比錢比錢

無吧
VMA多數都係有獎先來
係無諗過會橫掃囉 d幕後獎都可以頒一兩個架
Hello個MV幾多人睇破左幾多 ...
JasOh103 發表於 2016-8-29 23:33
Beyonce 上隻碟我係堅鍾意既

但今次隻新碟個曲好多都唔好聽
變相我冇乜意欲loop 啲歌

VMA 就 ...
matthew1990 發表於 2016-8-29 23:39
上隻碟係正既
好驚今次要補比佢而犧牲25
硬係覺得VMA係度幫佢be relevant
明明佢銷量迴響受歡迎程度已經差 ...
JasOh103 發表於 2016-8-29 23:58

今次呢隻碟真心難聽,咁都掃到獎

少咗份搶耳,多咗入易入口

回復  lmml4

岩岩終於聽哂首歌
全曲好聽過之後流傳既幾秒snippet 好多
(相信J會員可以鬆一口氣  ...
matthew1990 發表於 2016-9-9 22:45

live版都幾帶到興奮出黎

當年係咁傳gaga係變性人真係哧到唔少人

邊方面?

其實佢隻新碟真係唔差
同埋佢早排已經搵番Justin Bieber 經理人Manage 佢 {: ...
matthew1990 發表於 2016-9-25 19:27

如果plug埋Touch It就好完美
呢排堆live改善咗好多,無咁多斷氣位

會唔會係因為唔使跳舞
俊仔 發表於 2016-9-27 23:54

應該係啦,反正佢未夠功力跳唱

12TH OCT
#JustinTimberlake #netflix #贈你心心眼
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-28 02:46

型到劉德華都要行開一邊

點解要著泳衣唱歌

本人100%支持gaga做返流行pop
真心超高汁
新碟必買 !

*香港邊度可以買日版 ?

即係點?

信和應該可以訂
matthew1990 發表於 2016-10-17 21:00
到時HMV 個D都應該有 不過都可以FB搵下 LADY GAGA HK FANS PAGE 佢地有搞團購活動

BTW 有無人有興趣去 ...
俊仔 發表於 2016-10-17 22:25

兩plug又正又討好,聽埋a yo真係值得入
好多店都開台版有紙牌又海報點選好....

matthew1990 發表於 2016-10-28 22:03

點解無啦啦出英文 ?

matthew1990 發表於 2016-11-4 01:32

如果有歌手出張真80年代編曲專,應該會好多人買

靚仔有才華

點解佢可以咁扭得

原來幾日前有個 VS fashion show
請左 Gaga, Bruno Mars, The Weeknd 表演

...
matthew1990 發表於 2016-12-7 21:10

同前女友一齊夠晒話題

matthew1990 發表於 2016-12-23 23:26

終於都發生

邊個發明用牛皮膠紙造衫

希望會係最後1plug

每次Telephone就諗起成個合作嘅另一首歌Video Phone,首歌難聽又低成本MV,浪費晒gaga

連ft. gaga都無

出MV谷人氣

#50 Bad Romance
# 4  Million Reasons