返回列表 發帖
LWY Weekly Top 20
WK22冠軍歌:醫生我無病 - 藍奕邦(feat. Matt Force)

2022冠軍歌
WK01 - WK13:收聲 ...
梨胃言 發表於 2022-5-22 00:08

陳卓腎最高位上榜!
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

又多一個好姊妹頭像
kel_kelvin 發表於 2022-5-22 15:21

仲未有Jace + gin 呢個combination
依張好過on會員嗰張
梨胃言 發表於 2022-5-22 15:59

想換返犧牲品了
幸福多於我預期

依張有三個

換返 敢 嗰張
梨胃言 發表於 2022-5-22 16:05

三個人囚禁 誰人會首先犧牲

愛 敢
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
幸福多於我預期

2022冠軍歌

Week1-13: 勁浪漫 超溫馨 - Gareth T // 冬日寂寞考 - 馮允謙 // 致未來的我 - 黃淑蔓 // 三個 ...
michael344 發表於 2022-5-22 08:27

鏡榜 hello~
恭喜mc奪金
荃力支持荃灣 7 江
幸福多於我預期

我都唔肯定本身個字點寫
亦都無興趣去查返
所以唔好誤會我係生粉
純粹見佢個榜比人食 ...
梨胃言 發表於 2022-5-26 00:47

江生
幸福多於我預期

Billboard Plugged 10 Week 22
RK LW SONGS     SINGERS        TREND
01 04 信之卷      江 生        4>1
0 ...
RVHOCPC 發表於 2022-5-26 20:53

生粉第一次冠生生?
幸福多於我預期

plugged 10 冠唔代表大榜冠嘅
RVHOCPC 發表於 2022-5-26 21:13

即係割U 大榜冠 契兄弟稱霸開心
幸福多於我預期

Kelv's 摯愛十大 2022 Week 22

小心地滑 - 張天賦 第4首冠軍歌

RK        LW       NW       歌曲 - 歌手 ...
kel_kelvin 發表於 2022-5-27 16:49

生兒今年兩首歌走勢同賢兒好似
幸福多於我預期

留一天 對 三個字
Got U 對 信之卷

咁Rebound呢

不過的確成績係好接近 只係相差一名 ...
kel_kelvin 發表於 2022-5-27 17:24

Rebound有無上過我都唔記得
我只記得上年51周記憶棉無冠 不過 反對無效 聖誕很忙 時候不早 小心地滑 等四字歌都有
幸福多於我預期

前幾日因為某會員推返江好個post上嚟
然後連續多咗5個1分
梨胃言 發表於 2022-5-27 17:42

Cause I've been waiting for so long

5個1分已送上
on07111 發表於 2022-3-21 00:00

5個1分都叫有分呀 你睇下hope
幸福多於我預期

Janice過咗2個落榜週仲可以大幅反彈,雙週冠ready?快啲上新歌啦,好過拖住條尾。 ...
ambrose121 發表於 2022-5-27 18:27

幫女金儲週數

歌手分數*總週數 = 冠軍週數 + 三甲週數 + 上榜週數

上年都留意到低級趣味勁格硬俾人調出十大 (喺容許一人2首十大嘅情況下)
然後三大獎又係勁格硬被拉下馬, e.g. 贏過五屆讓下人、同分排第4、靠自己做歌曲宣傳人員plug搶女金

難怪蘭兒心灰到成日諗住返家鄉 poor janice
幸福多於我預期

應該係迪迪作曲嗰首
係咪想叫迪迪專心作曲
梨胃言 發表於 2022-5-27 19:16

質素最似idk同幸福門又真係呢首
幸福多於我預期

QUAN's CHART 2022

冠軍歌 在空中的這一秒 / 我的男朋友 / Do Monsters Sleep at Night / 一樣 / 低調系 / ...
weiquan 發表於 2022-5-28 00:17

Anson每年一上榜達成
幸福多於我預期

恭喜佢成為目前最多上榜歌嘅鏡仔

蝸牛(合) / 蝸牛 / 金星女孩 / 三個字 / Rebound / 信之卷 ...
weiquan 發表於 2022-5-28 16:24

點都好過前年得hehe蝸牛個1分
幸福多於我預期