返回列表 發帖
張海報

個裝扮係90年代羅湖商業城應該好hit 諗起老夫子

環球點解唔幫佢開兩場啊,喺咪驚滯銷
阿mark 發表於 2018-3-20 12:04

應該唔關事,以環球實力,應該點都散到兩場飛

留名等睇跳樓飛同8成入座率都無
Lewis 發表於 2018-3-20 18:08

有咁多贊助商,就算派飛都派到兩場啦

Press con搞咩要咪嘴?又話實力派?
stephybest 發表於 2018-3-21 00:51

你唔講都唔會睇,一睇

唔該gin lee解釋下

呢度好多1X fans
HOTMAN 發表於 2018-3-21 10:39

19 fans?

陳奕迅黑位仲多呀,又唔見有得派?你慢慢等陳奕迅跳樓飛啦
lblemon 發表於 2018-3-21 11:11

咁gin lee係唔係陳奕迅先

有冇人記得當年kary the present 演唱會個銷情係點?可唔可以比較下

樣貌? 超越左啦
唱功? 超越左啦
女歌手獎? 超越左啦
銷量? 超越左啦
口碑? 超越左啦
Talent? 超越左啦

不 ...
JasOh103 發表於 2018-3-21 21:36

演唱會銷情應該超越左
個鼻長度應該未超越

個座位表黑到咁連一場都賣唔晒,佢d叫座力真係世界級

不過放心,環球咁有財力都幾肯定佢加到場

有無Sitting plan睇睇? 想知黑成點
帥小寶` 發表於 2018-3-24 00:19

Seating. 番去罰抄十次

個幾十張交俾你掃哂佢OK?
帥小寶` 發表於 2018-3-24 20:49

佢連一張飛都無買,會掃幾十張飛?

究竟依度有幾多真fans? Gin lee越來越似當年kary, 有一大埋曲線fans
估唔到d飛去得幾快,等我仲以為放工後買都執到靚飛添
等加場算 ...
loowee 發表於 2018-3-21 23:35

隔離post個個呻搶唔到飛 呢邊就想買幾多張有幾多張 陰公
帥小寶` 發表於 2018-3-27 15:37

仲要人地開幾場,呢度開一場都便秘式去飛
加場後點算

噴,原來仲放多左飛出黎

會唔會買到9連?
帥小寶` 發表於 2018-3-27 20:31

啱啱$680好似有13連,$480有12連,各位未買到飛嘅會員快啲搶購啦

估唔到d飛去得幾快,等我仲以為放工後買都執到靚飛添
等加場算 ...
loowee 發表於 2018-3-21 23:35

喂,依家冇藉口唔買飛啦

你買左未?
帥小寶` 發表於 2018-3-27 20:45

不了

最好買黃子華送ginlee
帥小寶` 發表於 2018-3-27 21:40

不如買精選碟送演唱會飛?

演唱會倒數2999天

今日想先同大家重溫下呢首
比較少唱live既

呢首既live 大家很想要 ...
HOTMAN 發表於 2018-3-30 00:05

唔想

有特價飛la
lemontea1069 發表於 2018-3-30 16:43

邊度有?

680 480 全半價
去carousell搵
lemontea1069 發表於 2018-3-30 17:21

咁樣樣

不過gin lee隻live in the moment碟之前都有人係carousell賣$40啦,個網頁點解咁多gin gin減價野買既?

唔知點解,不過開Show應該會坐滿
lemontea1069 發表於 2018-3-30 17:44

咁最壞情況就算派都應該可以派晒一場飛既

希望gin gin 可以如願加多兩場啦

680 480 全半價
去carousell搵
lemontea1069 發表於 2018-3-30 17:21

Btw 見有人$480飛賣$200,低過半價

下 咁快要賤賣 咁點樣加場啊
帥小寶` 發表於 2018-3-30 20:06

Kary 第二次開紅館都有兩場,gin gin 第一次紅館點可以淨係開一場咁失威啊,通常歌手第一次紅館都有新鮮感嘛

支持gin gin加場

#加兩場加兩場

#加二場 加二場 使我們心跳都正常"
條宣傳片係邊到找得番,好想重温番。
唱得好有感情,真心覺得正。。 ...
dom 發表於 2018-3-30 21:52

係 加兩場 加兩場 使我們的票房不正常 呀
假粉
今次真係唔慌唔 票房不正常 喇
但佢好似有post過條片上IG?

480 5張
380 2張

幾時先賣曬呢7張
Nathan 發表於 2018-3-31 21:15

$680仲買到第12行13連位,gin gin 加油
希望可以加場

Live In The Moment哥次都系啦,前後左右都系d頭油勁多中坑龍友
loowee 發表於 2018-4-1 14:58

CM咪有幾個人辦囉,成日喺度叫囂添

回復  Laichu

6000個位如果三成公售,二千張飛都無,散得咁慢,即係gin gin二千個真金白銀買霏嘅fan ...
黃家正 發表於 2018-4-1 16:25

俾d時間愛符堅啦,依家雖然仲買到第12行13連位,但銷情仍然比預期好

見親佢啲訪問只係諗起鱔稿同柒兩樣嘢
Frankiekiekie 發表於 2018-4-2 11:02

唔知點解 睇親佢啲訪問總係覺得好柒同好離地

好心環球入面既人唔好再吹捧佢 佢已經飄到分唔到邊條真數假數
HOTMAN 發表於 2018-4-2 00:34

乜野吹捧呀?你地班gin fans當初無份吹到佢上天架?

資源佢就霸左咁多 但又交唔出高質素既歌 跟手有班友日夜吹捧 跟住班fans就成日問人點解批評佢

不過到依家第12行仲有12連位,都算賣得唔錯,再出多幾日報導要賣哂唔難

支持並且想睇下環球點加場

請問版主係邊?個Post一係人身攻擊一係嚴重OT, Lock得post未
好心班煎粉、反煎自律下啦 ...
hehehaha 發表於 2018-4-2 17:49

感謝你維持依個版既秩序,由你去做好有說服力

正題:$680飛仲可以買到第11行既位,希望各位會員可以幫下手

一場真係唔夠時間叫咁多嘉賓,要搵Aga, 又有林憶蓮,譚伯又想上枱廢up,驚喜可能係Eason周杰倫 ...
Nathan 發表於 2018-4-4 08:04

建議gin gin可以加多場但全部飛特價賣$200,果場只可以睇譚伯唱型人道,而正價場有eason憶蓮,有關單位可以考慮下

YAN TING 同麥小姐呢?
lemontea1069 發表於 2018-4-4 17:45

Sorry too un

睇到個post都覺得尷尬
newguy 發表於 2018-4-5 22:43

笑,有人覆 你要送嗎

有冇人dm依個post條link俾gin lee認清真相

唔會,cm一眾美會員會坐爆紅館
Jacz 發表於 2018-4-5 23:02

CM大部分gin fans都係得把口

口講支持 但就等跳樓價飛 或者 花時間攞贊助商d免費飛

係外國住既又唔飛去香港支持偶像

Gin Lee 李幸倪
11 hrs · Instagram ·
你是否曾經有過這樣的念頭?「如果可以帶寵物去看演唱會就好了! ...
loowee 發表於 2018-4-5 23:51

Gin gin好醒 一隻寵物又佔多一個位 可以去多d飛

我搵唔到呢個comment,佢係咪delete咗
newguy 發表於 2018-4-5 23:51

仲有喎

仲有個人問點解原本$680飛售罄 但之後售票網又有番$680飛賣

Gin lee d fans好純品

唔係加兩場架咩
不過加一場應該都難散飛

回復  lblemon

等睇會加埋星期五 超越霏霏the present同埋kay環球最後一個演唱會你們的幸福。 ...
黃家正 發表於 2018-4-6 22:06

gin gin 如果開到3場 超越埋楊千嬋 人瑞首次紅館演唱會都係得2場
已經超越埋祖兒(首次紅館演唱會係1場, 但計個人售票紅館演唱會就3打和!!!
有得加場 即係銷情好過JW呢d開一場嘅暗星,睇齊兩位前環球一姐kay,霏霏上一次紅館演唱會。是次演唱會將會 ...
黃家正 發表於 2018-4-6 10:56

JW? Who?
gin gin 已經同楊千嬋睇齊埋(首次紅館演唱會都係2場)

Conclusion:  gin gin is the diva

美瑞第一次係鑽石三面台,加油煎煎!!
Jacz 發表於 2018-4-7 17:30

美gin 如果開到三場普通三面台已經完勝美瑞
美gin 之前唱加兩場加兩場 佢之後可能會再加多一場
Talents only

係,等緊煎煎開夠8場
Jacz 發表於 2018-4-7 17:43

期待

樓上班盲反 gin妹4月10日加場開售日睇你地笑唔笑得出

見到有480半價
JayantL 發表於 2018-4-9 21:04

邊度

多左一張尾場680 AB行(全場第九行) 和 頭場480 21行(480的第一排) 原價放,注意是單丁位,有興趣想買嘅Gin ...
fifty1205 發表於 2018-4-10 14:53

出面有人賣半價飛點解要同你買

你地入到嗎    入唔到  好難入
Laichu 發表於 2018-4-10 19:26

證明你個野部電腦壞左

粉絲通宵排隊買飛

適逢今日(10日)是Gin Lee紅館騷「Gin Lee李幸倪First Of All Live 2018演唱會」加場開 ...
Laichu 發表於 2018-4-10 20:19

d宣傳新聞都7到癲

wowwww堅堅真係好紅
搞到要通宵排隊
而家好驚買唔到飛睇
JasOh103 發表於 2018-4-10 23:56

親 你問fifty梗係無飛啦

上網買有十連位俾你打橫訓三個欣宜都得

So? 欣宜拎埋最女但入座率依家三成都唔知有無
fifty1205 發表於 2018-4-12 20:25

最極端係方皓玟,最女同年開麥花臣都滯銷

坤狗同小明d送飛遊戲都疑似飛多過參加者

所以gin lee唔好咁介意

903最女點可以用來做指標,圈子細到不得了
阿mark 發表於 2018-4-12 21:18

所以gin唔好氣餒呀 分分鐘無攞過最女仲紅過攞過果d

佢都算 火羅 爆 諗住第一次開紅館就開3場 開始宣傳嗰陣時候仲自信到話要加兩場加兩場

點知第一場滯滯地銷都算 仲要勉強加開一場 結果連果場都便秘式去飛

係 其實以咁少宣傳黎講 堅堅bb 已經做得好好
cathay1996 發表於 2018-4-18 21:50

紅隧廣告 加 新聞宣傳鱔稿

真係宣傳不足