返回列表 發帖
依個所謂天后做左獨立歌手三年 今年先出首歌同mv似樣同loop得過既歌

唔怪之得 人氣又跌又過氣 個劇又少人睇 MV又少view

連係CM都無會員報名做首歌既宣傳人員

5分
套劇離婚個幕好襯首歌  睇到喊
久違嘅心姐回歸  希望KAY唱多啲情歌

不過都要 ...
myrichardac 發表於 2024-1-10 06:48

佢自己用自己d爛歌搞臭自己個brand
越嚟越少人聽就變過氣
一落左過氣個category 佢出新歌d人已經無興趣第一時間聽
就算出返d pop歌已經 也許轉身已太晚

人氣跌但佢入返最女5強….
JasOh103 發表於 2024-1-10 10:49

佢入到最女5強最應該多謝姜粉

Youtube view 串流成績應該最反映到佢人氣下滑幾犀利

佢幾時可以去返 獨家村  羅生門 山林道  2014-2016 果段高峰期 ?  
果陣出GE歌高踞串流榜NO.1   年尾必 ...
KT1999 發表於 2024-1-10 13:52

無可能喇 過左氣
張生都話靠霸奬同PR維持到人氣
同期廢key又無資源無PR 開頭出d歌又爛 自己唔爭氣

我幾鐘意呢首 佢Vocal好似好返d 有岩岩出道果陣既vibe
但其實呢啲歌係2024年真係過氣

大家有好歌聽就好啦 ...
tree 發表於 2024-1-10 14:45

其實張敬軒咪又係出依d歌 但人地有大公司back up 做人又有公關 又識玩social media 又唔會做d自己唔擅長既野(eg拍戲)

但key完約自己成立公司後似乎每步都錯

依家出番d正常歌已經無乜人理 建議佢真係唔好開紅館

MV view報數:84k

我估應該冇人仲EXPECT 佢會再一個高峰,
佢FLOP GE 主因係自己唱LIVE 唔爭氣, 一時EAR MON, 一時又氣管敏感 ...
快劍俠 發表於 2024-1-10 16:29

說出另一個重點
得自己演唱會唱得好有鬼用(仲要唔出碟)
出面d live 好多都炒粉咁
近期把聲緊到 咁得閒拍戲 不如練多d歌啦

但最慘係kay唔理市場得嚟
啲聽眾都feel唔到佢依家啲嘢有幾夾佢
好似每首搵啲嘢做下就算

同樣都係唔理市 ...
mosesming 發表於 2024-1-10 17:45

佢同許廷堅一樣都係未夠班唔理市場既歌手