返回列表 發帖
我未睇,但係yikes! 佢以前嘅水準去左邊? 歌有冇得出,唱live唱到咁真係好趕客,仲有邊個會溫佢做show吖 ...
angelicdestiny 發表於 2020-7-12 22:42

youtube 個cap圖已經足夠趕客

錢七呢d咁冷嘅都攞出嚟
kevinlai1621 發表於 2020-8-23 21:48

當年我最喜愛歌曲五強架

不過thor完全唱唔到首歌嘅raw同氣勢

史上最低嘛
kevinlai1621 發表於 2020-8-23 21:52

咁都唔算好冷丫,尤其對比學而係節目嘅好多choices

Serrini 同 viutv 主持或歌手都冇乜chemistry, 芳華絕代而家完全兩個level各自表現咁。佢自己solo 好好多,網絡安全隱患真係極度精彩 diva performance (仲要換戰衣!)

今晚jam得最有火花竟然係volar,d懷舊舞曲好啱Joey tang發揮

希望Serrini快啲上多次
想聽放棄治療 越活越惹禍 離原 日月無光 青春荒廢 同 靜謐神林 ...
bagfgfcde 發表於 2020-9-6 22:58

唔知有冇錄起咗未播?話說近期佢live 好少揀返邪童謠嘅歌

Chill club 推介榜公信正式破產,out 地球、三甲Casada、冠Thor????   真係chill club 不了

下個星期仲要係Jay Fung 上去,it’s so humiliating...

落榜都算,比幸福門冠可接受,但咁樣真係極失望

之前一直冇上 Serrini 已經冇對呢個榜抱有咩期望
bagfgfcde 發表於 2020-9-20 22:41

叫做有個正常音樂節目睇吓,今集嘉賓都係正嘅,但個榜真係越嚟越離譜又冇方向,結果都係要淪為同其他既有榜冇分別,香港電子傳媒要出個有音樂taste/direction嘅流行音樂榜真係咁難,永遠避不過關係/利益衝突,今次真係跌穿咗我忍耐嘅底線

今晚用咗尋找白金漢作結,取代左成熟不了

下星期個陣容... 可以skip...  鍾意就冠飽果啲casada啦,冇眼睇

點解心淡可以改編得咁難聽,Joey tang 想大家聽返Joey Yung?

Joey 仲要強姦埋醫神首不如不見,好彩有candy

第二part 全部都係比香港人嘅歌!

好日唔睇,一睇個榜又闖下限... d新上榜嚇人到...

仲要冇得聽鄭中基Live

Joey tang可以成日改到啲歌拍子轉曬停啦好冇
stephybest 發表於 2020-11-22 22:15

完全强姦左首歌

哲學家真係揀得好好
不過唔係個個都可以handle到
kevinlai1621 發表於 2020-11-22 22:18

Alfred 同 candy 冇咩chemistry

不過都好過Phil x 學而揀好心好報咯

陳蕾唱到派對動物首歌好型好有edge

係咪冇多謝美丁
b01091018 發表於 2021-1-10 22:01

有提佢呀

不過真係唔似live 咁

如果6號搵埋Serrini 合唱just carry on 就超正

Feeeeeeee
點解唔上集Feeeeeeee左佢
b01091018 發表於 2021-1-24 22:02

同今集格格不入

嘩,小塵埃版黃昏點唱機!

個男主持好X煩
bagfgfcde 發表於 2021-1-24 22:21

唔准你咁話 6號架!

下個禮拜陣容好恐怖

原來家謙唱過香港地
當年仲未開始睇CHILL CLUB
losyes 發表於 2021-2-22 08:02

最敏感段 rap the police rap the government 冇唱到

同埋佢隻手抽筋咁咩事

冇對比冇傷害,3/8林家謙會唔會唱得太難聽。
可摸耳揀kay聲道
qwerzx 發表於 2021-7-12 19:57

好認同,家謙一開聲就好難聽,之前大家話佢唱得差,我都覺得係唱腔問題,但3/8成個調同音準都災難

連帶嘉欣9896好似網上一片好評
期待幾時推旗下皇牌歌手yanny幫唱
要嚮樂壇闖 試當真唔少貨 ...
kenneth 發表於 2021-10-4 11:08

試當真可唔可以幫手重組super girls?

係咁正嘅一集,點解要係呢首冠