返回列表 發帖
應該一半以上係內部認購,四分一係買產品先有機會有飛,淨返少過四份一先係公眾購買。 ...
amy 發表於 2022-4-26 22:09

有1/4 都依經好多 ...

紅館一帶已經塞到癲左

睇咗劇透
某首歌真係俾人DQ咗
JayantL 發表於 2022-7-25 20:54

下 邊首?

點解仲唱人地歌
hissorhk 發表於 2022-7-25 21:21

咁佢地有d 成員又未有solo
都正常既

牙荃有去睇
LoveMirkay520 發表於 2022-7-25 21:31

佢個樣做咩咁愁咁

坐 ERROR 隔離TBB 兩大阿姐好撐場
hissorhk 發表於 2022-7-25 21:51

差家燕

如果我係登神粉,聽日應該要請sick leave
HOTMAN 發表於 2022-7-25 22:59

有咩sweet 嘢

暫時睇最多人comment 安全問題

呢樣真係唔得
班仔自己都跌低幾次
John 發表於 2022-7-26 11:28

係 ...
AK 個下真心驚

呢下我覺得又唔關個台事
個空間都已經幾大 佢自己talk talk下冇睇行咗去台邊咁都冇辦法 ...
JayantL 發表於 2022-7-26 22:21

lol
咁全場有冇尖叫

睇完
氣氛wise 嚟講真係一流
基本上都諗唔到香港邊個歌手開con,觀眾既熱情可以last 得耐過佢地
同埋live 現場聽覺係ok,好就一定稱唔上,但係聽得入耳
今次其實算係幾平均,反而下弦個d 今次係多左機會出台 好事嚟

痴線 咩事 ....

蝕到入肉不止 而家應該會因為呢件事人氣開始跌
leroyjaime 發表於 2022-7-29 05:11

班仔人氣就應該唔會跌
某程度上 Frankie 跌落台件事 佢地作為主要表演者都叫做係suffer 緊
況且AK 之前依經ig diu 左
so far 出面冇人怪12 個仔
所有dancer 冇事之後 反而係擔心Edan 同AL 佢地係最近目撃
同埋係自己個part 嚟 ... Elevator 同Megahit 之後可能會因為陰影太大唔敢唱都唔奇
viu 就難講,應該所有今年既program 都要推遲撲左場大火先

咁造星5會唔會
酷愛903 發表於 2022-7-29 09:04

仲諗 ...
我係viu 就真係認真嚴肅負責任處理曬成件事先
呢個先係最好既PR

日本都應該照去
因為最好既方法就係搵第二個show蓋過今次show
只不過12成員既心理壓力會大好多
要睇佢地 ...
rfv123 發表於 2022-7-29 09:08

呢場逆境波好難打
講緊唔係人地會攻擊佢地 反而仲會擔心佢地頂唔頂到
佢地內心陰影真係大到咩
真心 其實要搵輔導睇下佢地 大家focus 係現場觀眾到
其實12 子特別係登神真係一世陰影

俾你做PR一世都賺唔到錢。。諗到人咁高尚道德。。佢地唔係慈善機構。。 ...
kk8733 發表於 2022-7-29 09:26

你有冇諗過呢一著係保住之後仲有賺錢既機會?

其實係,而且係等緊個調查結果
當調查結果係話係「意外」,大家都無責任;
係「人為」,第一個最大獲既 ...
rfv123 發表於 2022-7-29 09:34

岩呀 大家都係等緊結果
當然viu 識唔識做PR 真係睇今次

所以我唔明點解會有人帶風向D_u佢地兩個
rfv123 發表於 2022-7-29 09:39

diu 佢地仲跳緊舞應該
實在戴曬ear mon 真係可以與世隔絕
唔好講專業ear mon 啦
你用iphone air pod 有時都聽唔到人講嘢啦 ...

現在講乜都冇用,只能祝傷者早日康復,希望大國真係好好檢討一下,唔好再疏忽啦,所有事每個細節都要做足。 ...
ambrose121 發表於 2022-7-29 10:03

唔係Mirror 紅到去宇宙都冇用

極度同意 仲有廣告商贊助商會開始揀其他藝人去取替佢哋嚟避火
leroyjaime 發表於 2022-7-29 09:40

如果呢單嘢係mirror 班仔攪出嚟 or 佢地有醜聞
咁就一定會好似你咁講搵其他星嚟replace
even 從此blacklist
但呢單嘢要燒幾耐先可以燒到去班仔度

認同 香港嘅話係佢

佢尋朝先話
1 兩日踩台時間太少
2 歌手專注表演 要理埋舞台安全唔合理
3 場 ...
liebe 發表於 2022-7-29 11:07

其實佢同美祖 Mi d 台真心仲複雜

鬧花姐個條女咩料?
塊牌又唔係佢整
關佢撚事咩
kaman921 發表於 2022-7-29 11:40

應該係情緒太激動

睇到好心痛,發生事故唔係關心傷者情況,反而好多人乘機攻擊AL同Edan

其實除咗因為佢哋戴住耳機、背對舞 ...
NobodyElse 發表於 2022-7-29 14:29

所以我先覺得d 人反鏡係咪反上腦
根本除左受傷Dancer 同佢地家人
Edan 同Anson Lo 創傷就係最大

多謝你哋好感恩呢度可以理性討論
隔離連登我已經唔敢再上去睇,太多黑心說話好恐怖
真係希望 ...
NobodyElse 發表於 2022-7-29 14:55

連登唔好睇啦
根本思路唔同 睇嚟傷身又傷心

佢哋根本反應唔切
有班盲反嘅仲話佢哋冇人性 -_-
荷蘭番茄 發表於 2022-7-29 14:56

其實最冇人性就係個班「人」

而家連阿Mo都有人反
FoldCC 發表於 2022-7-29 15:31

反乜9 ?

話阿Mo老豆有份登報支持止暴制亂,BC死全家有報應
FoldCC 發表於 2022-7-29 15:34

又係連登?

唔好睇連登啦
根本就係攻擊人多...
最重要,如果你真係釋放唔到心中個種鬱結...隨時講出黎!!!
佢地係時 ...
rfv123 發表於 2022-7-29 15:31

永遠想利潤最大化
但冇諗過依家跌左落一個好深既trap 度

MIRROR演唱會︳意外取消餘下8場 門票內部認購+綑綁銷售料賠逾億
      2022-07-29 12:55 列印 文字大小

M ...
Cath 發表於 2022-7-29 16:53

仲未計班仔依家咁差狀態下
應該好多show 同廣告、劇、電影都要postpone

總之好好保守自己內心面對落井下石既人
件事身心受傷既人真係太多

估唔到呢度都有人講呢篇文⋯
呢篇行內人都勁劣評,因為充斥住好多偏頗既主觀性…
一去到情緒勒索就預咗開始 ...
rfv123 發表於 2022-8-11 00:31

diu fans 呢下先最無point
呢d 時勢仲出文係度diu 呢樣diu 個樣
其實內心搏咩真係自己先知

要,但我真係好想知點為之「負責」?
道歉辭職?收檔?
如上,真係有改善咩?
就算Viu炒咗花姐經理人都 ...
rfv123 發表於 2022-8-11 02:07

你講岩左main point其實咩係負責?
大眾睇到既叫負責? hater 想見到既叫負責? 定鏡粉鍾意既叫負責?
真心想問 人地係咪跟進緊d 咩都要report 曬俾全部人先?
我諗呢個設定大家心底都知
只係每個人係呢件事上面都有自己既wish 先有唔同方法去follow-up

負責又話唔講得。。真係俾你講哂啦。。
kk8733 發表於 2022-8-11 10:42

係問負責既定義
邊有話唔講得 lol

暫時睇唔到有任何一方要負責。。咁樣大家會收貨。。。
kk8733 發表於 2022-8-11 11:16

咁好明顯就唔係有無人要負責既問題 因為負責就一定既
核心係點樣負責or 咩叫負責
依家就係一堆人係度話邊個邊個唔使負責blablabla