返回列表 發帖
600蚊算平la,講咩都好,加句關於演唱會既野,如果唔係又lock post
演唱會d黃牛賣咩價? ...
joshua 發表於 2017-10-17 00:04

最勁咪就係31號9900 for 2 lol

講到尾加到盡會有幾場?15?Anyways, 唔想佢玩我是歌手!
kenneth 發表於 2017-10-17 02:11

加到盡應該可以21-22場, 中途唔休息計

點為之加到盡????

反ot: 唉......
John 發表於 2017-10-17 07:22

劉德華個期好似係13號開始嘛

有無人知asia miles 幾時換飛...
dickson 發表於 2017-10-17 07:32

之前我見5月天1號公售1x 號已經有得換飛
但今次真係唔肯定, 因為asia miles 有機會要等公開哂加場消息先開始換

千千再加10場毫無難度
gooloo 發表於 2017-10-17 11:13

唱完13至22, 23開始無聲
23-1全場大合唱

3, 2, 1, HAPPY NEW YEAR 放煙花

就唱放煙花
wchild 發表於 2017-10-18 10:14

搞下事先, 放煙花之後就唱彈珠人的愛心炸彈

見到27-30 開始有人放原價飛/只加少量手續費飛

31,,,,780$,放760$...記得叫我!!!
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-18 20:30

31號780 你肯比1760都無人放

等佢再跌多陣就準備入手
gooloo 發表於 2017-10-19 09:47

岩見到有人原價放27, 28 共25張飛, 但全部係單丁位

其實好難聽
第一次飛女正傅 就WARM 既
第二次做乜9
今次PLEASE NO
wchild 發表於 2017-10-19 11:36

無法啦, 第一次係plan 好既, 第二次係驚喜

【千嬅要讓期?】Celine妹妹開紅館騷 輟學唱足四個月?

Celine妹妹譚芷昀因為參加節目《全美一叮》 ...
Jacz 發表於 2017-10-19 21:48

留意下就知係咪12月中開要公怖定嫁la
btw, 今日收左拉闊lu

JW同千嬅個台都係用藍閘做正面
座位係無左前面中間少少
睇黎如果兩邊傾得掂, 係會加到1月2

千嬅出年要退休??嗚,唔好呀:(
happychicken 發表於 2017-10-21 02:42

唔通1月2號果場真係for fc, 宣佈退休場?
如果真係for fc only, 咁依場佢應該會玩得好盡

但我見ig黃牛,放咗好多日都放唔出
Nathan 發表於 2017-10-21 13:24

Ig d 黃牛唔好全部信, 有d 會係咁出post 話有飛, 要比訂
但開show 前兩三個星期就會唔見左人

講完句野D飛又升價
Jacz 發表於 2017-10-21 13:14

D 牛一陣係fb 打最後一次退休演唱會, 絕無下次

千嬅係拉闊tag歌曲意想不到,應該會唱好sidecut既歌。但佢拉闊唱既歌好大可能紅館再唱,因為我覺得佢記唔到 ...
Nathan 發表於 2017-10-22 00:02

期待緊拉闊

千嬅ig 個post 話同時記緊3個show rundown, 唱3款最後的歌
姐係拉闊同紅館rundown 應該都好唔同, 好期待

準備24號用里數換31號飛, 26搶2號尾場

依度有幾多個聽日會用里數換飛?

try try 但好少飛
hissorhk 發表於 2017-10-23 21:00

佢有寫數量乜

3210miles 280果隻有人話每日有25張
星期二換29/12,星期三換30/12,星期四換31/12,星期五換1/1
90 ...
joshua 發表於 2017-10-23 22:16

我唔換3210果隻, 因為得280票價我應該聽日直接用20000換31號780, 但我又諗緊佢會唔會再出2號比人換

見到了  好驚換吾到 lol
dickson 發表於 2017-10-24 07:31

琴日見到上左架問asia miles果邊幾點有得換, 佢就答普通日子24開始, 限定日子就要跟時間
望完就一直以為12點開始..
點知岩先禁下個網, 原來10點已經開始換..好彩今日早左起身

已成功換左31號780兩張

換左兩張31/12 280
joshua 發表於 2017-10-24 10:14

你唔等到時用3210換@@?

笑左, 我之前講既野出現左
岩岩FB見到有人放:
楊千嬅 321go 告別紅館演唱會

btw, 依隻牛成個list真係好長好長..

利申: 唔係我黎, 我亦唔係牛, 只係覺得震撼而放出黎, 自己見座位岩自己搵佢啦, 不過佢開價唔係人咁品
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

係X登見到有牛牛原價+手續費放27/28號飛,不過好似全部單丁位
Jacz 發表於 2017-10-24 11:50

果d可能買完4張, 有人要3張, 得返單丁, 咁果3張都賺唔少洛, 單丁咪原價放

恭喜哂,你可以同千嬅一齊倒數~
仲可以換到幾多張??
河童妹妹~ 發表於 2017-10-24 17:19

我得40000里ja, 換31號兩張換哂lu

原先有諗過好唔好唔換住, 等多幾日睇asia miles 會唔會出2號尾場但諗諗下, 31號倒數千嬅真係未必會再開, 就算同黃牛買都會好貴
所以決定換31號, 26號朝早上網再買尾場飛算

唔知錄影會錄邊場呢 聖誕場、除夕倒數場,定尾場?
Nathan 發表於 2017-10-24 18:34

我估依3場都會錄

唔知幾時有2號既座位表呢

感覺聽日好難搶飛, 之前都仲有其他日子分散下
聽日就全世界一齊搶一日/__\

今次係限2張喎
gooloo 發表於 2017-10-25 16:51

佢指信用卡, 不嬲都係同一張只可交易一次

我岩岩係售票網試左d野...
唔知佢地係咪做過d手腳, 當我係咁禁入網既時候
突然lock左我ip..之後就一直上唔返

唔係咁大整蠱呀城網
用其他browser試佐都唔得?
Jacz 發表於 2017-10-26 00:03

我試過用另一部電腦, 用埋電話都上唔到
電話唔行wifi就即刻上到
最後要reset成個rounter 轉左ip先上得返

依家好順上到

仲係網內, 不過岩岩倒數左5分鐘

入唔返lu

時間尚餘5分鐘 5分鐘後會唔會彈我走
royloyloy 發表於 2017-10-26 09:56

last 1 MIN
諗起會考本最後一分鐘

暫時禁左6張480, 試緊禁780

限買2張
l00540 發表於 2017-10-26 10:12

岩阿. 一張卡兩張

未賣哂, 比人hold住ja

我都係10點準點入到,佢話780不相連囉
pigeon 發表於 2017-10-26 10:14

我都係, 禁到780兩張11行, 但44段同46段-.-

今日好快就有confirm email

希望佢之後唔好無啦啦又加開終極頭場

780,480 剩少量
280仲有

好多牛放緊2號飛lu

想問有冇人跟aia訂飛 係咪未知幾時會收到飛
royloyloy 發表於 2017-10-26 10:34

開show 前兩星期內先有

蚊訓啦.................
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-26 10:37

不嬲所有內部, 優先都係兩星期前嫁la

•         All Internet ticketing slots are currently taken up by customers. Please access again.
Bookings  ...
John 發表於 2017-10-26 10:40

JW都冇咩人買

仲係度試緊780有冇連位lol

有隻牛比佢好彩禁兩次禁到共4連..依家依4連叫"極罕有"

480,280 SOLD OUT, 780少量