返回列表 發帖
780依家只可揀1張

D牛真係好顛
尾場BD行: 10000 for 2
20行: 3200 for 2
另一隻牛18行 2600 for 2

BD行佢自己買到?
lemontea1069 發表於 2017-10-26 13:00

我唔知佢點買la

仲會唔會加頭場架?
Jacz 發表於 2017-10-26 13:51

唔好加啦掛...搶飛搶到好攰..又搶唔到780

其實我無揾到人睇尾場,多張480會唔會有人要?
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-26 14:19

其實你自己一個, 又咁想坐780, 點解今朝唔直接買1張780, 分分鐘買到靚位

我入到, 比緊錢WOR
wchild 發表於 2017-10-26 15:34

咩位黎

59 ROW 17
wchild 發表於 2017-10-26 15:40

勁啵

唔NA 係卦
wchild 發表於 2017-10-26 15:47

係阿, ALL SOLD OUT

要去買mark six haha
中左頭獎就搵黃牛買哂d飛, 請我地成班去睇lol

仲要唔知係咩西位
Jacz 發表於 2017-10-26 16:17

但我之前經AEG買優先, 頭8行內嫁

輪椅位霏囉, 難唔難搶視孚果陣啲黃牛飛燶咗未
但我估佢側田區Row21-39啲飛應該未攞出嚟賣 ...
阻住 發表於 2017-10-26 18:47

但通常牛都會搶埋, 話哂佢地叫果度"貴賓位"
前面玻璃, 全無遮阻, 相等780 Row 16

姐係寫明有視覺影響個d?
Jacz 發表於 2017-10-26 18:52

側田區應該係43段, 66段果堆但其實有野樣好奇怪,
因為通常依d位都會放出去公售, 但幾個座位表又全黑
亦有諗過由Row 16開始係咪係部唔坐人, 但又唔似
令到我諗會唔會係舞台果邊有野搞
eg, 果兩邊會延伸左?另到果兩邊山頂既都可以近距離? 什至握手?

如果有D類似咁既野, 到時牛牛又將果兩邊票價炒到上天LU

會,手上有兩張43 lol
siongguan 發表於 2017-10-26 20:32

但你個43係邊行先

今日買LOL 10/11行 43段 89...最旁邊.....
siongguan 發表於 2017-10-26 20:37

43段15行前係有賣嫁..
係16行打後全黑

呢個座位表接唔接近千嬅果果?
Nathan 發表於 2017-10-26 22:19

99%一樣

好想數下大概有幾多個位
Jacz 發表於 2017-10-26 23:12

咁重要既任務交比你

上次let's Begin 開左個line group 幾時重啟
fifty1205 發表於 2017-10-27 00:38

依家搵人開個WTSAPP GP LOR LOL

你開?
反OT 頭先聽完Meridian 正如瑞瑞上次所講 其實好多作品都正 希望會重編唱返兩三首
...
fifty1205 發表於 2017-10-27 00:43

搵D資探既開la hahaha
黎緊睇佢拉闊會想d咩歌, 應該都會有至少5成左右會一樣

之前個LINE GP 我退左GP, 都無人出聲
wchild 發表於 2017-10-27 10:06

me too

Asia miles 有得換2號lu
岩搵人幫我換左780

AIA客戶可以參加抽獎,有機會抽中2張480門票 (300份)
kelvinyu188 發表於 2017-10-27 19:53

叫哂fd 同細佬妹登記 lol

my secret live唔關fran9事架, 係joey+彭秀慧team人
1314就係fran9, 好失望1314個台+visual真係 ...
721AXA 發表於 2017-10-29 14:18

1314 真係好hea 好普通...

千嬅演唱會係咪好耐都唔派螢光棒?

10年演唱會派扇,唔知做乜
Nathan 發表於 2017-10-29 16:13

你講起螢光棒, 唔知今次倒數場佢會唔會玩互動螢光棒呢

派熒光棒 會靚好多
上次無出紀念品 呢次咁趕 應該都系無
ps 買完飛又靜到鬼咁 無noise
    廢柴公司 寰亞 ...
ericp222 發表於 2017-10-29 19:27

上次靜靜下就加開終極尾場, 今次可能又靜靜下終極加開終極頭場

我驚佢派個d手指燈,如果係真係寧願唔好派
發泡膠個隻都唔好,一睇完就dum

個件tee好似係慈善用途? 同 ...
Jacz 發表於 2017-10-29 22:08

一陣手指燈加打氣棒加bb..肯定嘈到拆天lol

唱緊冰點個陣吹BB真係會diu出聲
BB係史前生物,應該唔會派寰亞咁孤寒,最多都係手指燈 或者 吹氣Boom Boo ...
Jacz 發表於 2017-10-29 23:19

不過手指燈真係好快無電
我已經淘定螢光棒到時用

頭先係X寶search美祖1314特別場個支,好貴,要48人仔一支

上次睇LB係紅館外買佐兩支,一支一入去就壞,另 ...
Jacz 發表於 2017-10-30 00:32

果陣美祖1314果支, 我有6支係度
睇完好多人唔要棄左係紅館
我就係淘左4X人仔依隻, 有15色

個支好靚
你買佐邊隻色?
Jacz 發表於 2017-10-30 01:49

佢係1支有哂15隻色

今次又係睇幾場,睇黎我都要淘定
Kyle_ 發表於 2017-10-30 10:08

淘果陣要叫賣家寫清楚d貨品內容 haha
集運話依d 螢光棒有螢光粉同液體, 係違禁品會拒收
搞左我好耐先搞掂

題外話
拉閭抽中左 有得上台FANS + 千嬅大合唱!!
太開心啦
雖然無拉闊飛, 但有得係後台大電視睇LI ...
放空 發表於 2017-10-30 13:24

點抽嫁@@?

我見佢介紹個度list晒15隻色,以為係分開買
如果1支有15隻色呢個價又ok喎
Jacz 發表於 2017-10-30 13:31

係阿, 另外有隻日本牌子19x 人仔24色

之前903 個FB PAGE 有個寫故事比賽嘛 (要TAG 千嬅一首歌)不過我個故仔揀唔中...但係佢話想要千嬅既FANS  ...
放空 發表於 2017-10-30 13:35

真係好, 我坐係下面睇你地表演

一齊撕開一層層黑色的禮服
wchild 發表於 2017-10-30 15:32

你都會去haha?

叫佢唔好唱狼來了,數你,愛人個堆
換返咬唇,閃靈,向左走向右走,小星星呢堆曾經好hit既歌喇

同埋快 ...
Jacz 發表於 2017-10-30 23:24

你咁多要求應該難d la haha
佢地應該已經編好rundown

我坐係下面睇你地表演x2
eldrian710 發表於 2017-10-30 23:58

你又坐前排位阿?

岩岩上去asia miles睇, 得返780票價有得換, 其他都比人換哂
今次都幾搶手

可能12月先瘋狂放飛
Jacz 發表於 2017-11-1 17:32

唔出奇, 12月開始優先飛同內部飛先出飛

780都無曬,希望會加推入後台既飛
joshua 發表於 2017-11-2 18:45

真係會有嫁???
有就早知唔咁早換啦..

未必有ga,睇佢會唔會加推,at17 果個只係16500就有得入後台同有680一張,但草蜢要換左4張先有得去 ...
joshua 發表於 2017-11-2 23:57

我2個ac 加埋就有4張

今次兩個show 都好期待

如果有佢好期待呀,佢唱歌好好聽
好想聽佢唱瑞瑞D歌

佢話拉闊個劇本要練三個星期,姐係呢三個星期都準備 ...
Jacz 發表於 2017-11-4 00:12

但如果rundown大部份一樣既話, 其實姐係已經練緊歌lol
而且321go都唔想預佢跳嫁la

雪肌蘭天然健康食品專家 特約:星光熠熠耀保良
日期: 2017/12/16
場地名稱: 香港體育館按照呢個日期,睇黎 ...
乐坛风云 發表於 2017-11-6 22:32

加埋21,21..未到一半已經斷左氣

尋晚既拉闊D歌揀得太好啦
希望321GO 都有咁既水準 個FLOW 可以做好D

我既WISH LIST 入面淨番星之碎片友誼 ...
放空 發表於 2017-11-8 10:54

我覺得321go 個舞台形式應該會同拉闊類似
都可能會有d 唔同場境去倒數住楊千嬅

Btw, 都話佢同joey 成日炒黎炒去嫁啦lol
琴日咁樣一個個場景轉動, 加埋d 背影屏幕, 真係同My secret live 有幾分相似
中間D rundown 又係接住接住咁

AIA聽日抽飛了!
swl 發表於 2017-11-8 14:27

但17號先知結果

聽聞好多叔伯大媽non fans,好驚321Go!都係咁
Jacz 發表於 2017-11-8 15:06

係勁多, 附近無人叫, 好多係度禁電話

側田位揮手
Jacz 發表於 2017-11-8 19:52

你果兩場都唔係好側ja ma

座位表黑色以外嘅位置=氣氛好嘅位置
gooloo 發表於 2017-11-8 19:35

咁有d 黑位應該都ok 即, eg 用里數換果d lol
近fc 果d

自己中獎行段包括:

有兩張未知咩位...

自己wishlist:(順序排列)
愛在旁若無人的太空
我係我
...
kelvinyu188 發表於 2017-11-8 22:03

中獎行段係指自己手上有既飛?

好想坐前排/__\
頭先去問價, row bd 6000-8000 for 2

Yes xd
kelvinyu188 發表於 2017-11-8 23:08

我就唔知24定26號是但一日, 31同2號係確實有飛, 但未知咩位..
23同1號就叫左人hold, 但未知最後有冇飛/__\
好擔心到時話冇23..咁就好難搵飛