返回列表 發帖
千嬅係咪覺得自己live唱得太好聽,post係ig好少可喎
Nathan 發表於 2017-11-9 22:22

我總覺得佢今次好強調最後的歌, 唔知係咪有冇含意

幾時先可以買到原價飛?求23號780兩張
steven891026 發表於 2017-11-10 00:42

第一場經LB咁完美既feedback 一定唔會有唔洗諗原價lol

呢度多唔多人自己同叫朋友參加咗AIA抽獎呀?
swl 發表於 2017-11-13 12:55

我total有6個人參加左

點先可以參加??
河童妹妹~ 發表於 2017-11-13 15:25

已經完左報名嫁la

之前都有前護士喺fb話佢sars期間都有去醫院探坊,都係無記者既情況下
反ot,得返一個月再加10日,丁太都好 ...
joshua 發表於 2017-11-13 15:58

可能到時佢唱哂d唔洗再突登記既歌

Asia miles又有得換,連31/12都有,不過最多換兩張
joshua 發表於 2017-11-13 20:49

又有得換我見佢有得揀5張啵
姐係asia miles 內部無咩人要飛
咁我之前換果d可能個位又再靚d lu

1個月左右就開show! 期待再期待
Nathan 發表於 2017-11-13 23:12

1個月左右就收到飛, 我都好期待

有冇aia保險持有人join咗抽獎 唔係download app嗰個 係400個名額嗰個
royloyloy 發表於 2017-11-16 13:26

我兩個都參加左

AIA 結果出爐, 唔中

asiamiles換好似易好多, 少D人搶飛
titancsc 發表於 2017-11-17 22:24

咁里數始終唔係個個有既, 仲要咁多
我係佢開始換果陣第一時間換左lu, 希望座位唔差啦

我試過一兩次, 座位都唔差的.
titancsc 發表於 2017-11-18 01:19

有無例子坐過邊? 附近氣氛點?

AAL開場最正啊!
   但三面台開場可以點搞得震撼
Nathan 發表於 2017-11-18 14:58

係觀眾席開唱

今日保誠個show既制作班底同千嬅拉闊一樣...都係細so
但保誠成個feel好過拉闊好多...

希望321go 會有更好既舞台同rundown la

有牛牛仲散緊飛
wchild 發表於 2017-11-21 12:08

asia miles都仲一直有飛可以換, 分分鐘過多排會做優惠..

你個表係每張價錢定兩張價錢?
好似第一行係$1300/2張定$1300/1張?
個意思可以好唔同喎。。。

我早一個 ...
膠膠 發表於 2017-11-23 01:06

緊係每張1300啦..780飛點會1300for2

突然靜哂既
仲有23日就開show, 好快會有優先飛同內部飛流出
未買飛既好準備買啦

上次LB獲瓊姐好評,希望今次千嬅都做得好好睇睇
Nathan 發表於 2017-11-30 13:20

果陣我見到依篇野都好感動

內部仲未有通知攞飛 我都唔知我嗰張12月31單丁780甩唔甩得出
royloyloy 發表於 2017-11-30 13:30

你原價放實有人要既

今次真係好少宣傳好少廣告
不過如果賣晒飛唔落廣告都ok,情願佢用多D錢擺落演唱會既製作度,雖則廣告多 ...
Jacz 發表於 2017-12-2 19:50

但問題係..D飛係黃牛買哂喎..我見有D牛仲寫"強勁嘉賓陣容 郤購從速"
講到尾..今次D飛貴咁多因為LB真係做得好好..
但應該23號一開場就會知之後D價係一樣定會跌

千嬅今日仲玩藍球機
wchild 發表於 2017-12-2 23:39

其實佢會唔會想好似Joey個my secret live咁, 轉下舞台, 行黎行去坐下唱歌就算

我都有多兩張26號780,aia內部未知位
有冇人要lol

黃牛 仲有飛散緊
wchild 發表於 2017-12-5 21:15

大把黃牛仲有飛係手
佢地開價太高啦..

期待首場rundown和舞台效果……今次做得好唔好直接影響到佢嘅下一次紅館票房如何 ...
lightupmylight 發表於 2017-12-6 17:11

我都好期待, 佢話有個環節要3面台先做到個效果
唔知佢想玩d 乜呢

千嬅講左會唱電光幻影, 超齡, SINGLE, 嬅麗緣, 記得找數唱埋我等我在就好PERFECT ...
oreo 發表於 2017-12-7 00:53

我想聽嬅麗緣

請問大家AEG預售啲飛收到未?
Joseph 發表於 2017-12-7 15:41

最快應該下星期頭

諗返轉頭,今次有霏入場已經算安慰
Jacz 發表於 2017-12-9 20:53

你兩個...haha

楊千嬅於 1995年出道,今年 12月將是她第七次踏上紅館舞台開唱,她坦言每一次開騷都有壓力:「一個人孭飛 ...
Jacz 發表於 2017-12-10 19:35

佢咁講會令我好期待佢3面台到底會玩成點

期待啊!仲有13日!
千嬅真叻,乜都比佢講到個意義出黎。
Nathan 發表於 2017-12-10 20:40

我d飛仲未到手

聽聞今次分飛分得好亂, 內部飛優先飛都仲分緊, 仲未流出市面

Aia 有飛

點解我唔覺黃牛有跌價
問親都仲係咁貴

600蚊买咗张31号61段嘅480.。。唔知道算唔算贵,第一次系红馆睇三面台,好惊太远 ...
kenny211 發表於 2017-12-13 20:25

唔理遠唔遠, 600蚊買到31號既480都已經算平

最近黃牛飛多咗好多! 散唔散得切呢,會唔會到時好多吉位@@
Nathan 發表於 2017-12-14 08:13

依家多左飛果d都係d認購完想炒黎賺一份既人
反而我見到好多黃牛收飛我估真黃牛想趁低吸納, 無哂d短炒家既時候就佢地玩哂

所以..想搵飛去既好快d搵啦, 依段時間會多d平飛, 比牛收哂就無嫁la

23號之後仲多平飛,直覺話我知,今次效果等同於let's celebrate 2.0,無咩突破 ...
lightupmylight 發表於 2017-12-14 10:34

真係好睇23號出黎既效果, 如果佢做到特別有突破既話, 就唔洗旨意有平飛

三面臺嘅效果可以想象到喺咩效果喇……再點樣普通嘅四面臺都喺比三面臺好睇嘅 ...
lightupmylight 發表於 2017-12-14 10:42

佢吹得咁勁, 咪期待下囉
到時就知係龍定鳳
話唔定佢今次真係抄考my secret live 呢

Asia miles 飛收到

D位靚嗎?
Jacz 發表於 2017-12-14 17:28

靚位, 對正台字母行

係好彩, 定D飛多數靚?
lemontea1069 發表於 2017-12-14 18:41

我依幾日都有留意d 飛位置, 以780 飛計
暫時流出既內部飛應該得優先飛, aia 同asia miles
優先飛同aia (普通staff) 既位置都係數字行, 偏向row 10-20
未見任何內部飛係字母行, 而我果4張asia miles 係字母行, 當中兩張價錢係hkd0, 兩日座位section 一樣
所以估計里數換飛/ asia miles 普通staff 認購係單字母行
而雙字母行應該係hold 哂比贊助公司嘅高層, aia 高層飛都未見流出

有無知邊個係sahooleung,係咪丁生朋友? 佢ig有超大堆演唱會飛
Nathan 發表於 2017-12-16 00:09

我見佢d飛都係單字母行至數字行, 都未去到最靚
好想pm佢求飛

求兩張23號飛/__\有冇人有多

收到 Asia mile 飛
我想問D字母行 點排。BR 行遠唔遠
dickson 發表於 2017-12-16 12:02

B 字頭應該得BA - BG ja wo..

下次演唱會要搵你買飛啊!  
你好熟ticketing野,又成日拎到靚位 ...
Nathan 發表於 2017-12-16 12:55

其實我普通人黎嫁ja lol
靚位飛都係里數換姐

花樣+年華 曾經唱過
花與愛麗絲係好side,但始終係慢歌,同埋佢提過好多次話好鍾意,
但娃娃夫人個隻side ...
Jacz 發表於 2017-12-16 20:29

可能好似上次咁, 一係取替歌, 得幾場唱, 一係得某一場encore 唱

仲有平安夜喎

照計會錄幾晚?
Jacz 發表於 2017-12-16 20:31

倒數同尾場應該都錄, 始終佢第一次倒數場, 平安夜就真係唔肯定

諗起深紫色......高調講會唱, 點知得第4場有, 仲要得半首....
Kyle_ 發表於 2017-12-16 22:28

我有去到依場

我都有, 勁驚喜係果個位出現
Kyle_ 發表於 2017-12-16 22:36

再放閃
https://www.youtube.com/watch?v=MXMu5hYkQHM&list=PLRVfe1Qq-KBM9OvD8TyzEsjqmL9MQoKyF&index=3

隔離條女可唔可以收爹

btw, king jer都係睇呢場
Jacz 發表於 2017-12-17 00:02

條女係後面, 後面係fans club黎

收到飛 31號54段 5行95,唔知個位靚唔靚zz
黃家正 發表於 2017-12-17 00:06

54段95座位會偏向右邊小小, 但都靚位
54 8字頭同55 9字頭係完全正中

我諗到d 野
10. 談談情探探聽 (23/12)
9. 娃娃夫人 (24/12)
8. 離題萬丈 (25/12)
7. 偷吻杜魯福 (26/12)
6. 適量運動與均衡飲食(27/12)
5. 吹牛娃娃(28/12)
4. 夏日戀人(29/12)
3. 缺陷美(30/12)
2. 私人料理(31/12)
1. (1/1)
0. / GO. (2/1)
會唔會每日唱一首?

我都係咁諗 紅館rundown始終大熱走不了,希望未來呢十個位分開,每晚唱兩首

其實尋 ...
pigeon 發表於 2017-12-17 13:37

我係估每日一首, 10就23號唱, 9就24號, 如此類推