返回列表 發帖
佢自己都有講揀既歌有D偏, 同定現場打左底
我又兜得佢都咁既地位, 仲洗鬼占求D 咩NOISE 咩, 仲肯 ...
Kyle_ 發表於 2017-12-25 03:19

好多野都要夾天時地利人和,我覺得今次未必夾到好準,有好嘅時機但又要睇人
唉,我都唔想複雜化
我要睇多一場呀!

斗零踭真係必唱歌單咁濟

但前兩日都係10點幾就賣晒
gooloo 發表於 2017-12-25 12:29

幾點開始賣嫁?

搭正十點
Jacz 發表於 2017-12-25 12:31

黃牛唔好搶plzzzzz

分分鐘31個晚倒數完就唱呢首
Jacz 發表於 2017-12-25 12:36

9成係
張encore 歌單係真嘅話,冇乜快版哥,倒數後唱呢隻真係走唔甩

如果呢兩日再有人放480我想要呀

正面原來咁正

邊個hold起啲位呀><

係呀,同埋好似之前有會員話今次係好重Diva feel

好多相都影到佢手臂好粗, ...
Jacz 發表於 2017-12-26 13:57

第二張好靚

個頭愈睇愈襯佢

你地之前唔係成日彈佢個頭既咩
wchild 發表於 2017-12-26 14:03

我只係彈佢個頭第一場fing頭fing到亂曬同有啲衫唔襯佢個頭姐

今朝買到兩張輪椅位連位,而家好似都仲有喎
pop 發表於 2017-12-26 15:04

780重有,但係好側
我上次都係坐側邊一直都唔知正面係咁正
可惜未見近正面嘅罐出現

又中左數你毒,不停loop

回樓樓上,真心想小明拎最女多啲,千嬅好似一早都好欣賞小明

今晚坐sec66..超級側田位
有無人前幾場坐過依d 位, 視野點嫁
aRh3i 發表於 2017-12-27 10:01

舞台效果會大跌,至少有一部份係投影,坐側面係睇唔到效果

乜梁文禮唔係中意容祖兒多d咩?佢琴晚睇千嬅喊足成part?
Nathan 發表於 2017-12-27 13:11

梁文禮自己講喊左成part?

BTW琴晚ENCORE套衫真係好核突
著到千嬅又肥又矮
Kyle_ 發表於 2017-12-27 13:45

今日睇健吾post張相,第一眼睇以為係欣宜 好噴

雖然好唔想佢唱數你
但睇片,數你個part真係好好喊,帶定紙巾入場先

佢最正既今次好多歌都重新編曲,仲 ...
Jacz 發表於 2017-12-27 13:47

我都覺得編曲好正,唔突兀

仲要講埋d野咁難聽
lemontea1069 發表於 2017-12-27 13:48

蘋果前日講有病都黎支持千嬅嘅海外粉絲,啲留言都睇到眼火爆

Kendy del咗個post 可能知放咗流料
kingsfacheung 發表於 2017-12-27 19:35

街客心諗:好彩

咁無啦啦唱 呼吸需要 又真係怪佐啲既
Jacz 發表於 2017-12-27 19:51

電影主題曲嘅話,唱咬唇一定多人歡呼

由66轉到58好正呀

youtube個狗仔頭今晚都去睇,希望佢有拍片喇
Jacz 發表於 2017-12-27 23:43

一直有J狗仔頭.  ..啲片

手信唱得堅好聽,點解咁正嫁,冇機會再入場睇喇...希望快啲出碟啦

楊千嬅從來叫人點歌都係假架啦

永遠都係會唱番自己練好果D 慣左 lol

1001 應該唔會走數既 整定歌詞比佢自 ...
MAMA 發表於 2017-12-28 01:39

意見接受 態度照舊
但公道啲,最尾果場通常有驚喜

YouTube 有最好的債睇,不過震左少少

Lets begin 果時有冇插過?定係都只係講造型?例如生菜裙

睇26號錄左少少自由行就比人照 唔比錄
之前都好似無咁嚴
suki13fok 發表於 2017-12-28 14:49

出左新聞話啲觀眾喪錄片,我諗保安應該事後比人照肺

有, 話個頭插左塊牛肉干
wchild 發表於 2017-12-28 15:00

吖,你講起我就記得,笑左

紙袋衫carry得好好,又襯髮型

隻腳都唔夠長,佢著呢啲衫一定唔好睇⋯
matthewyky 發表於 2017-12-28 15:30

重有其他出事係有啲長衫再配唔知黑皮長boots定黑皮褲,甲組腳又出返黎

有冇link?
Jacz 發表於 2017-12-28 16:54

我搵唔返條LIN
總之大概係話首場入面,千嬅準備行去側邊位就好多粉絲不顧危險,想握手又拍片,舞台部大螢幕捕捉曬,之後唱片公司話佢其實用唔少錢去請保安去捉人

aRh3i 發表於 2017-12-28 21:07

就係呢個

想問今晚套紅衫係咪新衫嚟架?
好肉酸吖
hin0526 發表於 2017-12-28 21:21

有冇相

呢件?

同jy mysecretlive同一系列幾型wor
721AXA 發表於 2017-12-28 21:34

幻想到人瑞應該著到下盤位好大,夠生養

其實有冇人鐘意紫色呢隻歌....聽到宜加都重喪聽緊

係老實講 今晚最唔好聽係缺陷美同呼吸需要
我都以為佢會講聽日 太開心啦 ...
放空 發表於 2017-12-29 00:00

用一千零一夜搭隻豬頭骨歌已經好抵,就算唱果隻乜乜金曲當年情我都願

有呀!!!
Miriam 呢隻碟又係神碟 冇隻可以skip
深紫色唱過live
希望紫色同罐頭湯可以有live
照相本子 ...
victor1991415 發表於 2017-12-29 00:05

隻紫色真係唱得好輕鬆,有種indie味

今晚真抵睇
    其實feel到千嬅都想唱多d
jason567 發表於 2017-12-29 00:07

希望佢會愈唱愈high,即刻再籌備另一個演唱會,都好多歌債要還比聽眾粉絲

play it loud kiaa me soft
冬天的故事
miriam
miriam's music box
make up
unlimited
同埋如果大家都擁有 ...
放空 發表於 2017-12-29 00:09

以上真係精品黎

YOu未見有1001個

禾巧乖ga
投左三隻,再加紫色同我等我在

我有投舊地

極度懷疑有人種票
jason567 發表於 2017-12-29 00:44

有冇蛇齋餅種

暫時utube最清, 角度最正既數你
721AXA 發表於 2017-12-29 00:48

Thanks bro,今次演唱會版本嘅數你係最正最係我杯茶,雖然激情有激情好,不過我都係鐘意淡淡然果種

同埋我唔係好鐘意千嬅以前啲慢歌一到最尾果兩個字就會拖到好長黎唱

岩岩睇現場呼吸需要段片,真係感覺「某一晚你突然悶了」

扮哂話大家想聽咩歌
唱埋呢隻好走喇下
冇車返屋企呀

跟住唱半首狼來了 仲諗住呃秤唱半首就算 ...
John 發表於 2017-12-29 23:48

有聲嘅

好聽但一首罐頭到唔罐頭既k歌 冇必要咁樣叫佢唱XD
寧願嬅麗緣啦咁
ho_ 發表於 2017-12-30 00:08

當時A記一堆「好歌」,金牌失雞無神隊隻偷生出黎,我覺得已經好聽到想喊

個髮型,好掛住阿妙
siongguan 發表於 2017-12-30 00:15

咁多套嬋戲,阿妙係最令我睇完又睇,睇完又睇,睇完再睇嘅戲,但係衰到你,每到差不多結局我就唔忍心睇落去...反正到最尾也唏噓

老實講,當年一首偷生打得低首amusic 所有歌咁濟
victor1991415 發表於 2017-12-30 00:15

Absolutely right!

狗仔頭影到好清

變左靚位曬命區