返回列表 發帖
d mk腔英文應該留番去mk busking
好尷尬呀
kayzzz 發表於 2020-3-3 14:14
應該叫Ian教下佢唱英文
想像到如果段chorus比Ian唱應該會幾好聽
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

笑左,從Ian訪問/唱 desperado 啲英文係尷尬初中level 同AK應該不相伯仲
dicksonkwok 發表於 2020-3-5 03:10
no offense
但係佢唱英文歌個陣可以將發音同感情都平衡得好好
我自己就覺得佢唱desperado同nothings gonna change my love for you好令人入到首歌個mood度
如果你話同AK不相伯仲就誇張咗d
反而Ian唱廣東歌就真係平淡過AK
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

與其話資源多,不如話之前個 MV 係人嘈到爆
話佢擅長跳舞但 MV 又 show 唔到
然後條女果把拆爆嘅聲好 L 煩 ...
星勤 發表於 2020-3-15 21:43
Fans條氣唔順應該唔關原本個MV冇舞步事
而係佢地老闆錫條女額頭

感覺AK比較適合band sound歌
Julieyiu 發表於 2020-3-28 12:40
佢要練好條氣先啦
上次mirror concert唱哪裡只得我共你 d音flat到