返回列表 發帖
佢睇實美千做gym同飲食就夠,唔好參與太多,同埋千奇唔好又亂入
Jacz 發表於 2017-9-26 22:25

係台下sweetsweet咁望住美千就夠

好想喺佢ig或fb叫佢咪l再上台
joshua 發表於 2017-9-26 22:56

話時話, 丁生個ig set private 咗ge?

雖然千嬅係唱得差,但那英唔洗咁講野既
Nathan 發表於 2017-9-28 13:24

那英話千嬅果場好似係唱水瓶座,唱得好好wor!!anyway, 我覺得那英唔係批評語氣的

評分人數

• hinz

搵唔到不認,但處處吻好正,包括今晚係長江音樂節唱既
Jacz 發表於 2017-10-1 23:28

youtube有呀 千嬅係喪ge

啱先發現隻手原來係咁
艾石仔 發表於 2017-10-2 22:25

唔知千嬅自己鍾唔鍾意呢張poster

楊貴飛
ericp222 發表於 2017-10-3 12:20

一陣有記招

from my903 29 - 31/12 & 1/1
matthewyky 發表於 2017-10-3 12:32

好想睇1/1呀 !!!!!

我10:00已經入到
但佢話無連位
我覺得入唔到好過
lemontea1069 發表於 2017-10-3 13:04

前面四場都賣晒啦

搞咩今次係咁出事,
POSTER 賣飛 隻歌 連POSTER電話又出事
而家連dancers 都出事
係咪真係近得容祖多就出事 ...
艾石仔 發表於 2017-10-4 21:51

千千話遲d會有另一張poster 好期待

好簡單
今次根本冇心開
純粹為左頂劉華檔期死頂
求其揾一大堆sponsor 搞掂佢
十幾廿年既fans? 話 _ 知你 ...
ricnature 發表於 2017-10-4 21:55

以前ge千嬅可能會為做而做,但而家ge佢應該唔會
千嬅訪問有講呀,其實今次佢係主動想要個期架,因為佢覺得自己ready好,
佢上次Lets begin 有行內人讚佢唱歌有進步, 佢話自己早10年就應該要有進步,
佢話會用心回饋咁多年愛佢ge人呀

想睇尾場! 努力中

D黃牛痴Q線.. 31號每張要+1000, 仲要價高者得
aRh3i 發表於 2017-10-6 10:33

佢地唔驚賣唔出架咩?

係咪以後買飛都會online買,無人再去排隊經此一役
mychart- 發表於 2017-10-6 11:39

我諗係

入到城網咪係囉
伸脷:仲未入到
gooloo 發表於 2017-10-6 11:46

我都未入到

咦, 我入到去啦

真係放左飛岀黎 30號大量480
hinz 發表於 2017-10-6 12:10

D人話對千嬅失望,講到係佢決定HOLD 飛咁,買唔到飛,偶像都小,好恐怖
雞翼仔 發表於 2017-10-6 12:28

小佢公司je

入過一次買唔到...隔左成個鐘都未入得返....
al08_econ 發表於 2017-10-6 12:58

我都係

全部780賣晒啦

1. 上次口碑好
2. 三面台少位
3. 跨年檔期
4. 保險佬包場
5. 瑞瑞事孽第三春 ...
gooloo 發表於 2017-10-6 13:43

其實唔明d保險佬去黎做乜 唔係中意楊千嬅,又唔識佢d歌... 當係跨年event?

我個frd係保險佬又係人瑞fans都驚買唔到,佢話俾啲高層同地區經理掃晒,講到明係用黎炒,真係好賤 ...
Jacz 發表於 2017-10-6 13:51

我剛剛問jor我個保險agent, 佢係地區經理,都好senior架啦, 佢話佢都要訂

6. 被南亞人眷顧
7. 瘦田無人耕,耕開。。。
8.
mychart- 發表於 2017-10-6 13:52

幅圖

高層,地區經理揾唔少架喎, 咁志在炒票利潤?
lblemon 發表於 2017-10-6 13:58

唔明真係, 其實炒票做咁多野,佢地平時一張單都賺唔少啦

十幾萬飛咁買,真係全部用黎俾啲客?
Jacz 發表於 2017-10-6 14:00

我成家都幫襯AIA買保險, 但都一票難求  可能我買d cheap cheap plan

我叫jor agent訂尾場,如果有多飛, 會原價讓比有需要ge嬅粉,好唔好ar

尾場係2號? 如果係,我要3張$780唔該
Jacz 發表於 2017-10-6 14:29

唔係1號咩??

1號呀 JACZ  嚇屎禾咩,以為訂錯飛呀

好~~盡量幫忙 ~  不過經紀話今日訂票已爆滿, 星期一再有

2號呀,fans club 都公佈佐,仲可以訂飛添
Jacz 發表於 2017-10-6 14:33

有d咁ge樹咩

我fd係agent, 佢話只揀票價
到開show前兩星期有飛先知道日子
但佢地都爭崩頭 ...
al08_econ 發表於 2017-10-6 14:42

原來無得揀日子..又絕望

咦.我個agent話有得揀日子ge..

我以為係要十二張
Jacz 發表於 2017-10-6 14:47

四百八  十二張   四百八十  二張

我中意千千好多年,不過今次係第一次買飛睇 以前未出黎做野,邊有錢睇

唔止上次係咁,ladies & gentlemen,minor classics都係
joshua 發表於 2017-10-6 20:36

咁即係仲有機會買靚飛

搞成咁, 會唔會改開四面台呢

睇千嬅ig, 有機會再加場喎
Nathan 發表於 2017-10-6 23:58

睇完千千ig, 好感動,佢真係有睇我地嘅留言,我地嘅心聲

又加場?加27 同28?

好擔心佢把聲,唔好夾硬黎呀

今次真係博到盡

但我覺得有d係幾有理道....
以千千依個名.....比一場係for fans.....冇人夠膽出聲...... ...
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-7 23:13

商業化嘅社會,冇人知內裏發生咩事… 不過好肯定嘅係,千嬅都只不過係公司旗下一隻用黎賺錢嘅棋

丁生,你放手把喇…放返啲飛出黎喇…

HK保險同業今次玩得咁大
我哋內地同業真系望塵莫及……
windyiiyy 發表於 2017-10-8 01:21

內地係咪真係個個買貴飛?

究竟丁生hold起咗幾多飛 會唔會有一成...
myungwon 發表於 2017-10-8 00:23

千嬅ig 話佢三頭家,親人多朋友多…睇怕丁生真係hold起好多,今次cut飛,丁生啲hehe fd冇得黎喇

其實重演翻let's begin我都已經好滿足
好憎咁多街客
佢地對楊千嬅有情意結咩 ...
electric 發表於 2017-10-8 10:26

成日拍片坐前排啲人都木無表情,好質疑佢地係咪真fans, 定人地含蓄

最好笑係呢d point有部分根本本身千嬅fans都算係認同
例如話佢死好命, 咁千嬅有咁多好歌真係佢好好彩,  ...
John 發表於 2017-10-8 15:26

其實真係好命,演技唔勁,但勝在角色適合佢成個人我希望千千繼續好命水落去

我明你講咩, 我初初鐘意佢就係因為佢果種唱控同佢個key夠特別
佢唱既歌就算比人翻唱都唱唔到佢自己果種 ...
aRh3i 發表於 2017-10-8 17:31

有一種''楊千嬅''式的感動, 無論唱歌或做戲

我 EQ低 d,睇完都會嬲嬲地啦
以前讀中學陣罵返佢地,依家唔會囉!
河童妹妹~ 發表於 2017-10-8 16:56

以前我都會 覺得自己好無聊

x2你小學就喜歡上千嬅??
河童妹妹~ 發表於 2017-10-8 18:16

我都唔記得咗喇,好似係中學開始 XD

繼續希望有Meridian同埋All About Love
John 發表於 2017-10-8 21:35

Meridian!! 大愛呢隻碟