返回列表 發帖
支持Winka

張相咩事
Yan 發表於 2022-7-7 13:37

美倪太美 點影都靚

咁快又兩版…
好期待呀 我已經係咁loop快歌慢想(試聽版)

唔個呢隻碟版會唔會都出兩個版呢?
HOTMAN 發表於 2022-7-7 20:03

希望有埋微電影
回顧Gin Lee環球呢幾年

Dear Secret = 小日子 (家)
Time & Faith = me, re-do (2週冠+張學友)
即係英皇第1隻碟會係至尊碟{:1_112 ...
梨胃言 發表於 2022-7-7 20:26

虛榮 = 樂觀式走勢 年尾十大

唔跳邊有得笑
on07111 發表於 2022-7-7 20:47

期待快歌慢想Live (甩咪version)

gin gin原來係的士界女神
on07111 發表於 2022-7-7 21:58

以為的士司機都會鍾意美菊
睇來gingin取代咗美菊嘅地位

堅定內心信念 活出自我態度 尋找更闊天空

一向很堅強的Gin Lee(李幸倪),除擁有一把感動人心的聲音,在 ...
HOTMAN 發表於 2022-7-7 22:20

我記得原本文案打咗快歌慢歌
好pun

個cover我諗起張惠妹
LoveMirkay520 發表於 2022-7-7 22:31

下年入圍金曲獎幫Amei四封 打低Tanya

死啦 遲咗聽
而家聽到靈魂之窗 已經狂喊中

街燈好聽咗

頭三首真係好正

Let’s pretend 日出時讓街燈安睡 never happened

快歌慢想有浸 cult 味
但係我喜歡

想知EK點寫得出《快歌慢想》咁好聽嘅歌
HOTMAN 發表於 2022-7-8 18:07

HK Dance Pop Diva Gin Lee

2. 虛榮 (有段bridge會好啲)
JasOh103 發表於 2022-7-8 20:26

Hi K會員

環球真係好賤
先有謝安琪(2006-2012) 而家又出埋啲咁嘅lyrics video
nicknicknick 發表於 2022-7-8 21:10

天后先有嘅待遇

黑白mv係咪啫係簽juno
Yan 發表於 2022-7-8 21:32

簽星夢兩年先 之後再自組公司+瘋狂走數
之後先簽juno

2nd plug會多一個新版本
IDK (Winter Version) is coming!!!
kel_kelvin 發表於 2022-7-8 23:11

想要快歌慢想 (慢歌快想 version) ft. AGA 多啲

可能好似我的一月咁送多兩首EK aka 就有就有2.0 the present 2.0
on07111 發表於 2022-7-8 23:22

想聽 gin gin 唱古裝劇主題曲

完咗show第一隻我publish嘅作品!
我已經等咗好耐,依家終於有機會同你一齊合作 @ginleeginlee !thank you for gracing this track with your beautiful and touching vocals, and ofc great work by the team @tma68 and @wonglokyves , our 《地球來的人》 team!  congrats on the album release!

係時候傳去寰亞

慘 我開始連明就明都覺得好聽
JasOh103 發表於 2022-7-9 10:59

其實成隻碟得街燈難聽

美男子與香Gin
JasOh103 發表於 2022-7-9 12:23

想當年畀咗十大第七位...
今年快歌慢想都幾啱呢個位置

快歌慢想幾多人揀!Love it!

如果第一版唔放燈solo,合唱放最後當bonus track呢?
on07111 發表於 2022-7-9 20:34

只有一首神曲可以敢做

好多人排緊隊..

好在環球夠愛國咋
唔係實599G
kwanie 發表於 2022-7-12 11:32

唔怪得知牙Mike賣得咁好

排錯隊 唔小心去咗檢測中心
HOTMAN 發表於 2022-7-12 15:59

檢測中心有冇播IDK?

當side project 好d
on07111 發表於 2022-7-12 23:34

同前同一個 project

Her Future Nostalgia is robbed
HOTMAN 發表於 2022-7-13 08:13

Good In Bed - Gin Lee (ft. Alan Tam)

靈魂如沒眼睛 只靠心聲辨證
今日喺CD舖聽到有人唱 好感動

跑 比賽我想鬥慢 減速很有效

短跑健將李倖兒心得分享

mid week release都第二, talent only!  

講真星期二至四買嗰啲都係鬼 ...
JasOh103 發表於 2022-7-16 22:45

所以我未買

即係plug快歌慢想 就好大機會有榜上
kel_kelvin 發表於 2022-7-21 13:21

好似 CWM 咁十大第四位

好遲先輪到我收到 環球好勁
kel_kelvin 發表於 2022-7-22 14:51

環球啲錢拖咗好耐..我上次冠剛好仲未過數

Gin粉推po特別多花臣
反OT:仲考慮緊買唔買隻碟

有冇人可以答我點解靈魂之窗咁好聽

希望環球派曬隻碟啲歌
等某啲榜主無藉口唔俾幸兒女三甲
kel_kelvin 發表於 2022-7-24 13:40

邊啲榜主咁哀

以為呢首係提大家要有全面性安全意識
on07111 發表於 2022-7-26 09:55

出咗喘息空間之後生育率低咗好多..

歌手李幸倪(Gin Lee)身材愈來愈弗,全靠進行生酮飲食!她表示當年被安排和超級偶像張學友到台灣拍《日出 ...
on07111 發表於 2022-7-31 09:46

幸兒真係好專業

快歌慢想都有類似感覺
發覺track 2-6幾岩小休時聽,聽到track 5張生把聲就會醒哂㩒next,然後tra ...
on07111 發表於 2022-8-3 18:36

快歌慢想>>>IDK

每日關注0魂之窗幾時派

雖然出道這麼多年了,但感覺上 Gin Lee 仍有很多潛力可以發揮,遇上好的作品她就能有耀眼的光芒。近年作品水準參差,可喜是這首有點像道出當下心態的作品(即使不是也很容易讓人代入),音樂和演繹都非常動人,算是在舊公司一個不錯的終站了。

今日好適合聽靈魂之窗
nicknicknick 發表於 2022-8-11 20:20

盂蘭天后

樓上啲會員搞到我今晚唔敢聽隻碟...

Spotify (2/8->17/8)
01. 剛好 - 265310 / 278341 / +13031
02. 虛榮 - 78086 / 105134 / +27048
03. 靈魂 ...
梨胃言 發表於 2022-8-17 13:37

好彩靈魂之窗多過IDK

靈魂之窗第二段verse真係好好聽

虛榮成首歌真係好好聽
但係竟然有Gin fun榜淨係上4個星期…
kel_kelvin 發表於 2022-8-17 20:34

下年上翻

想同gin fans去唱K
唱足三粒鐘gin
JasOh103 發表於 2022-8-18 10:38

好想唱犧牲品

聽到鄰居播gIn,幸兒誕快樂!