返回列表 發帖
咁我覺得,AK性格其實不嬲都係咁,有跟開MIRROR都知佢係鍾意認叻,自尊心重D,
佢有咁既反應我覺得一D都唔出奇, ...
~蛋撻~ 發表於 2021-1-2 01:31

正解

AK 真性情姐

係 星2嗰陣佢一聽到可能重組
多次直接表達不滿 為保住兄弟不惜頂撞經理人
不過佢當其他人兄弟 世界 ...
kenneth 發表於 2021-1-2 02:30

AK 呢啲人好蝕抵 咩都擺上塊面 分分鐘比兄弟過一幢

呢啲人好過棉裡針啦 起碼開心唔開心擺曬出黎咩都屈住仲恐怖 ...
stephybest 發表於 2021-1-2 03:13

咪就係 所以 我撐AK 見人話佢搞分化 佢份人真姐

AK黑面真係不了
希望佢真係要好好改善吓

反而今日Ian 嘅反應就幾好
希望 某會員唔好剩 ...
michael344 發表於 2021-1-2 04:02

做乜啄住AK 姐 ? 咁佢無奬有啲失望姐 就屈佢黑面又盛 好夾硬囉

或者咁樣講,AK反應咁大
證明佢真係接受唔到或者根本無諗過自己會攞唔到
但其實點解佢會有信心覺得自己一 ...
gocrazy 發表於 2021-1-2 04:20

我唔知 mirror  隊內發生咩事 平時唔睇mirror go
        完全唔知AK 同其他人有咩過節 但我就咁睇
           起碼 蝸牛 叫hit AK 無奬 我都有啲surprised
       Ps : 你無謂再提 佢哋是非 難得mirror 咁成功 唔好變男版cookies

蝸牛嗰100ap計落去ak度嘅話 事實上係高過al
佢哋個計法偏差咗先會得出新人銅易手嘅結果 ...
kenneth 發表於 2021-1-2 04:35

蝸牛 有獨唱 同 Ian featuring 版 唔係全計 AK 咩?

講到尾就係AK太自負,心態唔好,唔抵得隊友攞獎
其實都已經唔係第一次
當年造星1決賽姜濤攞冠軍
AK三甲不 ...
gocrazy 發表於 2021-1-2 05:01

算啦 起碼 AK Ian 兩個friend 最緊要成隊團結

(有人叫我repost lol)

戴住個口罩見得對眼,憑對眼就話人黑面?

首先Jer其實真係唔洗喺台上咁講嘅

不過 ...
hehe 發表於 2021-1-2 07:07

AK 有點頭 自己上YouTube 睇返啦

其實咁睇MIRROR fans肯定係會內哄, 今次姜糖唔投MIRROR, 其他非姜糖MIRROR粉一定會針KT ...
~蛋撻~ 發表於 2021-1-2 15:26

樂檀懸案 KT 有最男 最歌 mirror 冇最組

口口聲聲講兄弟情嘅係佢!最唔顧兄弟情嘅都係佢!
AK身為副隊長成日搞咁多小動作玩分化
無禮貌 ...
gocrazy 發表於 2021-1-3 12:47

個人身分無得再拎㗎 搞過另一隊只係個隊拎 其實AK 只係坐喺度想喊姐 點可以咁話佢?