返回列表 發帖
壹週都幾唔專業,買view契仔個數仲明顯,提都唔提下

有時都會奇怪
點解團歌反而會推唔起

solo反而好快好多views
jasontai123 發表於 2020-8-22 04:07

一開始根本就係唯粉多過團粉,自己鍾意既仔啲歌先會去不停 loop,見到自己個仔少啲鏡頭既粉又話唔睇,又鍾意互踩,團歌啲 views一首低過一首,個團唔知擺得幾耐
而家咁睇,細仔嗰邊啲粉多過大仔,個人既實力都高過大仔

原來ak 都幾衰,明/暗串al買followers

見到有粉幫佢買followers 自己出黎澄清返同del哂啲假followers都叫暗串?
咁啲人明知自己啲粉有買followers ...
cymusic 發表於 2020-8-23 12:09

人地前1日出單咁既新聞,你第2日就即講啲咁既野,係都睇時間啦。都無人懷疑佢,佢唔講連佢啲粉都唔知咩事,路人更加唔會留意個數,可以叫公司靜靜儘快處理,佢大大聲同人講無買粉,佢啲粉先出聲。
如果佢覺得有人同佢買,就響tg group講叫人唔好玩野

我都唔能夠肯定AK冇暗串人既動機
我意思係 街外人睇呢件事只會覺得班粉第一時間就指罵其他仔暗串
而唔係問 ...
cymusic 發表於 2020-8-23 12:54

我知要解決問題,但要睇時間同處理方法,同埋唔洗周圍同人講,同佢買嗰個人會留意個數,見到個數升咗又跌返,自然知道佢地發現咗問題,唔會蠢到又花錢同佢地再買過掛
就係同一 team,個同事有事,第2個又有問題,內部自己大家儘快搞掂,或者睇下其他人有無事,唔洗向全世界講,唔係好既新聞低調處理好啲,而家好似搞大件事咁

事情發生左解唔解釋或者點樣解釋唔應該係公司或者經理人話事咩,藝人永遠都係被動無奈噶....至於AK今次 ...
okadav6 發表於 2020-8-23 13:20

你個"聽人講"係粉絲講定公司人講先,唔同架喎