返回列表 發帖
大家咁關心何哲圖不如擔心下viutv會否大地震仲好,下月花姐被炒chill club頒獎禮腰斬就好笑

擔心viu
edwardngwy 發表於 2021-2-20 22:43

終於有個正常人識擔心viutv
咁大間tvb都可變天,viutv咁細要變天容咩易,4月頒獎禮放長雙眼睇係咪執左先

你又嚟,攪清楚ViuTV 幕後金主係邊個先啦
ViuTV仲大把水過TVB呀

仲話花姐冇得撈
人哋仲紅到拍借貸廣告 ...
森姆@結論 發表於 2021-2-20 23:00

hktv夠大把錢一樣做不到電視台,講緊權力鬥爭,你唔俾tvb收購埋viutv?
何哲圖做監製做到有獎拎,花姐有咩獎拎過?

你真係痴線
搵王維基同李首富個仔比?
你當李生流架?

TVB得返半條人命
唔執笠都偷笑
仲話可以收購李首 ...
森姆@結論 發表於 2021-2-20 23:06

你就痴
李首富鍾意賣俾tvb需要理由?一定有錢方收購少錢方?你咁天真?

同你呢個tvb老殘粉永遠包拗頸
你究竟明唔明
問題唔係李首富賣唔賣Viu 俾TVB
係「TVB仲有冇錢去收購李首 ...
森姆@結論 發表於 2021-2-20 23:21

你不俾有首富收購tvb然後再收購viutv?請你返去讀書了解下市場先

即係噉
何哲圖係音樂監製
花姐係節目監製
兩者性質根本唔同
PenguinMusic 發表於 2021-2-20 23:23

代表人物姐,花姐又係tvb出身,可能花姐做做下去返tvb呢

亞視咁廢都死唔去,無線會死?真係好痴

嗰首富係咪你?
森姆@結論 發表於 2021-2-20 23:38

係就發,即刻捧阿姐

呢句無限key嚟wo
可能許廷鏗做做下去返tvb呢

可能黃德斌做做下去返tvb呢
…… ...
路易 發表於 2021-2-21 09:10

得2間3間電視台,返去tvb做好出奇咩

係驚北面啲人remote order要佢賣無得唔賣
之前好似都畀上面啲粉紅微塵話佢係暴徒電視台

我重想睇祖祖同 ...
Frankiekiekie 發表於 2021-2-21 10:50

重點係權力鬥爭,你估有錢就無敵唔會被收購,可能李生玩玩下唔想玩就賣俾tvb算數

只恨當年林伯無心繼續投資亞視,亞視又從來唔認真搞音樂嘢....
hv8638 發表於 2021-2-21 13:18

你覺得李生有無心投資viutv?