返回列表 發帖
啱啱又變返59%
堅堅要加油呀~
Cantonpop lover

回復 125# hkwilliamsiu

其實呢句係填得唔錯
既highlight到成首歌之餘 亦都apply到落去好多人同scenario

回復 145# Willjohnson

點會ban......未開播姐 今年好多首都係咁,英皇有課金有排播啦 仲有光頭加持

美aiiiii 好似泥緊果plug 係暗黑K歌泥,似乎佢自己仲有d 野心。

反觀,美gin 3plugs 已經出晒(美aiiii ...
hkbaby 發表於 2023-7-28 13:21

七月出咗3 plugs 唔通夠皮咩
一定會有第4 甚至第五plug啦 而女歌手三甲其實都好大機會
斤欠又唔玩 強勢嘅其實得陳仙女、AGA

同意 可惜903唔支持Dear secret
hehemamama 發表於 2023-7-28 16:34

但呢個我都認同嘅 Dear Secret應該係佢數一數二好嘅一張碟
我諗佢應該唔會再有作品超越到Dear Secret嗰份真挈

尋日唱企好狀態都一般,首live好太多
今次有啲位爆得濟/早咗,有句又lur住過
Studio佢真係處理得好好,開 ...
JasOh103 發表於 2023-8-22 00:32

見企好其實對佢都有啲挑戰性 質素都唔係好穩定
第一次聽都唔覺得真係咁難唱

企好應該係第一次考起Gin Lee 唱功既歌
近幾次live 都聽得佢唱得吃力 特別d 換氣位唔係咁smooth
不過都真係 ...
victor1991415 發表於 2023-9-6 20:20

第一次聽覺得係普通K歌 其實好多真假音轉換
而且首歌都比較急 連貫性好容易做得唔好 有幾次都唱lur左

So far未聽厭
下首歌難度可否降低少少
Garfield 發表於 2023-9-9 02:09

佢哋話係家謙作品唔知真假但應該都係慢歌

至慘娘既都唔buy

Dumdum單戀串流低到
begin 發表於 2023-9-28 12:11

青倪串流低到煎新歌串流係差 但都唔好咁片面扮客觀啦