返回列表 發帖
難道學忍耐 寧願學相信你

5分仲未夠14個

全日狂睇 5分
on07111 發表於 2022-5-24 13:38

花姐完AK新歌勁感觸 自揭壓力大脾氣變差

連AK Post都見到A會員

你呢位頭號 兒登/鏡粉, 仲唔快啲copy & paste 你嘅專用template 去幫鏡造勢

...
Alfeewusy 發表於 2022-5-25 00:36

依個template唔係我創作
我都要比返credit W會員

同埋我邊忽係鏡粉
日日反AL同KT
你係hellosss就係人都知
講到自己唔係鏡粉咁

最後提提你
幫鏡造勢要搵返John嘅鏡榜

以歌論歌都叫 hellosss/鏡粉?
Alfeewusy 發表於 2022-5-25 01:10

你係唔係hellosss應該你自己先知
你覺得自己唔係就唔係啦
Link

你呢位頭號 兒登/鏡粉, 仲唔快啲copy & paste 你嘅專用template 去幫AK造勢

...
Alfeewusy 發表於 2022-5-25 00:36

講返個template
我成日用係因為覺得段文字好膠
係曲兼且有諷刺嘅意思
如果你唔知出處可以睇返某種老朋友個post
同埋你quote緊嗰個comment係講緊Gin Lee首剛好

希望大家唔好再屈佢係hellosss
「有幾個熟口熟面, 之前踩完佢, 喺Jer post 話Jer 唱得最好, 話魚缸魚想同海魚鬥連登都係差不多咁(雖然已唔係佢fan, 都講下, 唔係憑空想像)」
其實我真係唔係咩粉, 不過覺得佢啲歌幾好聽, 又識作曲, 填詞......咁有才華唔 deserves 比人咁抺黑」

回復  梨胃言
MIRROR 成員 Edan 上月推出的單曲《 My Apple Pie 》,引起不少樂迷討論,有樂評批評他聲音生硬、感情不足,作為情歌,卻未令人感受到甜蜜,直指監製沒做好把關。Edan 曾經在 IG 開 Live 跟歌迷分享歌曲背後的故事,期間亦有清唱這首歌。
Alfeewusy 發表於 2022-5-25 13:57

你睇返E先生幾多5分先啦
連共和榜都上到
我諗大部分人都係覺得My Apple Pie難聽而唔係E先生
E先生連環不幸事件 - 呂爵安

其實我2021-11-27 16:39分享過你上面單新聞
仲有我成日都分享好多新聞 (e.g. Gin Lee, AGA)

生生只係得18個5fun
michael344 發表於 2022-5-25 14:25

已經多過幸兒