返回列表 發帖
LLL TOP20 Music Chart 2024 (WEEK 06)

回憶半分鐘 --- 雲浩影

// 企鵝幻想有天去北極
游著 行著 卻不記 ...
Lllch 發表於 2024-2-4 00:09

黑月=All That I Want

LWY Weekly Top 20
WK06冠軍歌:在最好的時間做最好的你 - 馮允謙 (第11首冠軍歌)
作曲:Kudos Lam / 馮允謙
填詞:薑檸樂
編曲:Daniel Toh
監製:T-Ma / 馮允謙

2024冠軍歌
WK01 - WK13:你的世界 / 社交恐懼癌 / 哭泣健康指南 / I'm Marf-elous / 愛的一種練習 / 在最好的時間做最好的你 /
WK14 - WK26:
WK27 - WK39:
WK40 - WK52:

2024亞軍歌
WK01 - WK13:垃圾女星 / 你不會一輩子的愛上我 / Sigue Haciendo 時機已到 / 大海少年 / 說好的未來 / 黑玻璃 /
WK14 - WK26:
WK27 - WK39:
WK40 - WK52:

RKLWAPSongsSingers
010440在最好的時間做最好的你馮允謙
020629黑玻璃洪嘉豪
031325空城記陳奕迅
040718神算方皓玟
051017講不出的原因謝安琪
061716回憶半分鐘雲浩影
071114逆時針的古董錶(5046)梁釗峰
081413Why YouAGA
091212無能 為力泳兒
100911青春告別式張敬軒
110810只能給你奏著RubberBand
120309月色江爗生
132008樓上裝修陳柏宇
141807無傷大雅林峯
15NE05Mr. NobodyCotaBoii
16NE05皮思苦陳瑞輝
171904黑夜孤寂.白晝如焚鄧麗欣
180203說好的未來陳泳伽
19NE02自我反省黃明德
20NE02So Let it Go & Flow吳林峰
OUT
XX01XX愛的一種練習陳健安
XX05XXAlright邱傲然
XX15XX你的世界林家謙
XX16XX夢想與夢Twins(feat. 容祖兒)

好歌推介:先哭為敬 - 鄭欣宜
2023 播放次數 第35位
作曲:Him Hui@The Hertz / Serrini
作詞:黃偉文
編曲:何秉舜
監製:舒文

2023 播放次數 第35位
kel_kelvin 發表於 2024-2-4 01:09

21年至尊歌
其實中間skip咗嗰啲一係太新 一係唔想某啲歌手咁快又出現

支持欣宜復出同幸兒爭女金
GaracyTan 發表於 2024-2-4 02:01

之後啲歌都唔好聽
幸兒暫時仲喺三甲
下個禮拜就唔係

榜豬係咪全年狂聽幸兒
Humeny 發表於 2024-2-4 14:20

21-34冇幸兒  
下首已經係40嘅暗戀這件小事

Humeny's Music Chart 2024 | Week 06

本週冠軍歌  講不出的原因 - 謝安琪

第一季冠軍歌:星願 | 在我失 ...
Humeny 發表於 2024-2-10 01:02

希望09有冠

Garacy Music Chart 2024

I’m gonna rise up rise up
交給流動去主宰
不慌不忙自然而然

第6週 冠軍歌: ...
GaracyTan 發表於 2024-2-10 01:25

泳兒仲未冠

新一年就係想冠啲冇咁慘嘅歌 想敲出一個幸福門
GaracyTan 發表於 2024-2-10 12:37

龍年 最幸運 最幸福嘅 肯定就是李

想快啲聽新歌有幾噴
GaracyTan 發表於 2024-2-10 13:15

喘息空間唔差

Kelv's 摯愛十大 2024 Week 06

又係病發嘅日子。。。
社交恐懼癌 - 陳奕迅 第9首冠軍歌
歷年冠軍 ...
kel_kelvin 發表於 2024-2-10 18:41

06個曲幾好聽
多謝榜主支持