返回列表 發帖
原來今日同下集都有mike
魑魅魍魎 發表於 2022-2-27 17:28

下集係咪eric kwok專場?

阿Tim聽佢講野又好似感冒擔當咁 JUDE我唔多講 個live chatroom 多dislike到...
    得返mike 都係普 ...
Nicholas 發表於 2022-3-1 11:26

Mike同jf mc 嗰集好睇
之後有兩集做嘉賓主持唱啲歌都幾好
啱啱呢集爭好遠

都可以算係我近期睇過最唔好睇嘅一集chill club

仲未有下集預告
ambrose121 發表於 2022-3-6 23:15

唔知剪唔切預告定未錄到新一集
下星期節目表有chill club但都無寫嘉賓

原來viu有將全集chill club擺上viutv world youtube,大約delay三集左右,過一排就會隱藏啲舊片
https://www.youtube.com/playlist?list=PLTwOnqYHwP72gqVOQBIpYVQKdQQ8QG9Sh

3/8唱到咁難聽
梨胃言 發表於 2022-3-20 22:16

呢集主題係咪k房聽到隔離房唱到走音嘅歌

viu要試個新app

唔擺個鏡仔落去唔夠多人睇test唔到個server

不過呢排好似有啲鏡仔應該無多job到咁

老蜢
b01091018 發表於 2022-8-28 22:27

開show會唔會派歌

希望下星期有邀請eric kwok一齊合唱冠軍歌

叫dez同側田合唱係咪玩佢
------------------------------------------
賣完廣告返黎睇蘇麗珊仲難頂
唔知喺度un咩

今日期待the Hertz 同埋英皇二號新人
Nicholas 發表於 2022-9-18 10:38

仲有一刻諗過二號新人會唔會唱新歌

Mask Off - 洪助昇

派台日期: 22/08/2022

說好的新歌環節呢
cfjc_ak 發表於 2022-9-18 22:02

憑實力單身仲要已經同軒公合唱過一次

mischa太著緊d skills 放輕唔到嚟唱咁
Nicholas 發表於 2022-10-23 21:37

玉蝴蝶唱到有啲似musical

chill club好似有返現場觀眾

幾時開始有 ?
Nicholas 發表於 2022-11-2 16:08

尋日見kb ig相似有觀眾

之後見到新聞
6號@RubberBand、MC(張天賦)及張蔓姿昨晚(31/10)為音樂節目《Chill Club》錄影,疫情以來再招待現場觀眾

似係為下一季(有返現場觀眾)舖路, 頭先ToNick冠軍歌個景轉左, 有個"台"
lscn388 發表於 2022-11-13 22:40

ToNick 冠軍歌應該係同Kolor嗰集一齊錄
本身係有觀眾
不過撞正八號風球

chill club連續停三個星期

下星期播返kkbox風雲榜都唔播cc

有觀眾有啲睇唔慣

chill club改版之後好似tone得輕手左好多

呢集有啲唔係好接受到

睇到一半熜左機 睇嚟係明智嘅決定
Nicholas 發表於 2023-2-12 22:34

後半仲難頂
真心

FoldCC 發表於 2023-3-5 21:45

希望上完chill club可以賣多十張飛

《CHILL CLUB》節目錄影
錄影日期/場次:
4/23(日)12:30-15:30 白安、琳誼Ring
4/24(一)14:30-17:30 鼓鼓 呂思緯、HUSH
​​

今集難聽到笑