返回列表 發帖
的確細埸係易搞好多,而且當年黎明用晒hotdog賣飛,所有都係電子飛,又係比較易搞
但去到賣番真飛,唱片 ...
rfv123 發表於 2022-5-25 16:00

唱片公司無乜動力去搞
因為實名制唔會令公司賺多左

(就算賺左reputation都無乜用,本身有實名需求嘅歌手都係紅到開多一倍場數都完全唔需要憂賣唔晒飛,下年再開下年繼續爆)

重點其實咁多sponsor 都要比返飛佢哋架嘛
kwanie 發表於 2022-5-25 16:39

我估依家鏡應該都係公售嗰三成拎出黎實名
七成繼續sponsor飛

不過都有啲好奇用返城網個垃圾售票系統實名售票會點運作

A total of 12 performances with about 37 700 tickets are available for public sale at URBTIX

截至As at 11am

以上12場演出尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above 12 performances: 35 903 (95%)

個個都入唔到個網但賣得千幾張飛

以上12場演出尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above 12 performance ...
阻住 發表於 2022-5-31 11:12

個系統一個鐘可能就只係support到900人

門票銷售情況Ticket sale update

截至As at 4:30pm

以上12場演出尚餘可供購買門票數目No. of tickets st ...
beethoven250 發表於 2022-5-31 16:38

佢個垃圾網平均一個鐘就係做到2000個order
軒公最多買4張(定更多? 唔肯定) 就早啲賣完

無得睇。。
希望都Good show and be safe

估開場歌係Ignited ?
masterdragon 發表於 2022-7-25 20:26

innerspace

睇咗劇透
某首歌真係俾人DQ咗
JayantL 發表於 2022-7-25 20:54

其實成年無唱過都預左啦

臨解散前可能可以再唱一次嘅

如果我係登神粉,聽日應該要請sick leave
HOTMAN 發表於 2022-7-25 22:59

希望佢地平安返到屋企

12點完唔完到

完埋呢PART 再加堆團歌應該完
kwanie 發表於 2022-7-25 23:09

見個流傳rundown團仲有7首歌
不過唔知係咪唱全首

燈光咩事
kwanie 發表於 2022-7-25 23:26

啲咪咩事

首場歌單

Part 1 - Opening
1. Mirror - Innerspace
2. Mirror - Reflection
3. Mirror - All in One

Par ...

阻住 發表於 2022-7-26 00:14

Jer今年啲歌完全無唱

呢樣真係唔得
班仔自己都跌低幾次
John 發表於 2022-7-26 11:28

好心佢想慳錢就整少兩個升降台同唔好整橋
依家想「扮」有舞台效果但質素又咁流

睇返片半真係OK
kwanie 發表於 2022-7-26 16:02

903都識貨即刻播多幾次九

反而都見有人質疑點解冇dear my friend
都算係姜仔代表作丫

不過可能佢想唱鏡中鏡/作品的說話多啲

warr ...
John 發表於 2022-7-27 00:55

其實叱咤嘅時候都已經講緊姜情緒上未必想唱dmf

今晚應該要腰斬
唉,希望dancer (唔肯定一個定兩個)無事

所以而家係即時散場了?
liebe 發表於 2022-7-28 23:10

散場,兩個dancer送院,有新聞話清醒
希望吉人天相

分分鐘之後果幾場都散埋
咁的製作。。。
dom 發表於 2022-7-28 23:15

個台又豆腐渣表演者又無心情無士氣
點繼續落去

尋晚係現場真係嚇親,朋友喊咗好耐,到而家都未平復,唔敢睇任何相關嘅片同相,希望好快有好消息GOD BLESS{ ...
JanJan937 發表於 2022-7-29 17:59

想像到目擊嘅話真係好難受
如果真係情緒上handle唔到,記得要搵專業人士協助

希望大家有咩可以係度抒發
同埋停止上連登
釘釘 發表於 2022-7-29 18:15

停止上連登的確好重要

香港人就係鍾意blame the victim 架啦

都唔係第一日知

係個個圍插
主辦有關方面都全面停工...同時工程公司仍然砌緊場...完全唔洗停工
但從來都無人關注 ...
rfv123 發表於 2022-8-11 16:14

有幾多人係真正關心件事
有幾多人係為左click rate或者有其他agenda
心照啦

點解diu diu下diu到無野diu要diu埋fans
就係因為啲公司全部唔回應,佢又唔係有咩新論點
diu fans實有fans抵唔住頸會討論件事,咪有noise囉

利申:我支持繼續追撃工程公司,追擊埋viu都無所謂
soching都係受害者,相信佢打擊好大,佢要share啲偏頗嘅ig post都唔怪佢
不過出埋啲無邏輯ig post嘅就唔好當自己正義使者啦