返回列表 發帖
屯門幸兒爆冷入圍TVB選秀節目

經過多輪面試,TVB選秀節目《中年好聲音》已選出100強,其中31位參賽者率先與4位評審肥媽(Maria Cordero)、唱片監製張佳添、周國豐及資深音樂製作人伍仲衡於3日出席記者會。
31位參賽者中不乏熟悉嘅面孔或藝人親屬,包括「屯門娜娜」董幸兒、李玟家姐李思林、陳欣健女兒陳早怡、曹敏莉妹妹曹敏寶、黑妹李麗霞女兒葉穎秋、鄺文珣丈夫應德榮、JW王灝兒朋友支嚳儀、歌手何弘軒、周吉佩、曾參加《肥美人》真人騷嘅李泇霖及於《愛·回家之開心速遞》飾演「賈名媛」嘅邱芷微。
屯門娜娜為其中一個爆冷人選,當初因跳大媽舞出名,繼而轉為網上直播主嘅佢坦言無諗過會入圍,收到通知時好開心,即與家人報喜;不過佢就話無殺手鐧,宜家只會聽多啲歌備戰,又希望可加入跳舞環節。
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

如果有幸兒鬥小妍會睇
on07111 發表於 2022-11-6 04:17

幸兒大媽舞VS小妍肚皮舞好想睇
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

啲tag好好笑
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

正版幸兒敗走、A貨上位
on07111 發表於 2022-11-8 04:26
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

唔識先要搜尋
on07111 發表於 2022-11-8 14:06
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

21年4月至22年2月特別高

迪迪21年1月1日嗰個禮拜最高
可能好多人唔知女金邊個 ...
梨胃言 發表於 2022-11-8 14:53

聲夢導師+Chill Club女銅都係4月
唔記得6月做咗啲咩咁高 年度大作街燈嗰陣都未出

小妍都係1月最高
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

熱唱齊心好舞倪
kel_kelvin 發表於 2022-11-11 12:03

不錯。有蔡依林感覺
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

點解Jasmine同阿鹽同期爆左上去嘅
liwaynejason 發表於 2022-11-17 14:54

本帖隱藏的內容需要積分高於 800 才可瀏覽
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖