返回列表 發帖
其實JW 點解會入去一直都係世紀大謎團
kwanie 發表於 2021-2-22 23:32

其實幾年前佢上 Music Cafe 時已經不停講好羨慕同場另一嘉賓可以唱劇集歌
本週冠軍歌: 無答案 - 林家謙

肥佬擺明被炒,聲夢傳奇推出係肥佬主意,擺明想繼續做星夢,點知上年年尾突然被炒,唯有扮自願離職開新公 ...
sexykaren 發表於 2021-2-23 20:54

在變幻時候跟風駛悝 在抉擇時候只好勢利
那些年你唔係戀戀月巴亻老何架咩?
點解而家反轉豬肚

個個都完約,星夢歌手所剩無幾,其實成件事係咪夾定
阿mark 發表於 2021-2-24 00:27

我都覺得好疑惑
通常滿約前起碼至少半年前應該都會同歌手傾續約啦
舊年年中月巴亻老何冇理由咁快知道自己會冇得撈吧 (仲計劃搞緊聲夢傳奇)
照計果時應該都會同歌手傾續約
點會個個歌手自動滿約冇約在身呢?

仲見到9柏豪喎
kaman921 發表於 2021-2-24 15:53

我都見到世紀賤男喎

仲見到9柏同hana
破條毛咩
Jason0223 發表於 2021-2-24 16:00

特登叫佢哋嚟做佈景板
落佢哋面 之後等佢哋自動離開
星夢可以瓦解

話就話唔執但唔會係之前咁既玩法啦我估2021 tvb最女仲唔係gin同aga之爭?
pkl 發表於 2021-2-24 16:14

唔知 林欣彤 鄭欣宜 泳兒 呢三位仲有冇機會攞到 TVB 最女

勁歌由星夢春茗變成環球春茗
三姐由hana,jinny,kayee變成aga,gin,jace
sexykaren 發表於 2021-2-24 18:38

東張西望只訪問星夢旗下 PH Jinny Venus JW
哈嗱慘被無視
太平公主快出來講下哈嗱如今被燉左去邊個冷宮啦?

有Venus咩今日?
Jason0223 發表於 2021-2-24 20:22

老爺上場
做新抱點都要撐下場嘎

「有無諗過咁快會係 TVB 出現?」
TVB d 主持真係無乜修養
星勤 發表於 2021-2-24 20:28

有腦嘅都唔會留係 TVB 啦

呢篇新聞好informative
- Viu開記者會應該會仲多星過tvb (最少warner 一定唔只淨係阿mag)
   到時好睇
- ...
pkl 發表於 2021-2-26 15:18

好感動
希望有一日會見到許廷鏗同林欣彤攞最受歡迎男女歌星