返回列表 發帖
嬅粉:感覺903膠層落order唔畀djs播千嬅
903:
本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽

唔夠女金嗰幾年ap嘅1/10啦呢度
真係好笑
千嬅家下咁多人關注但播咁少
點諗都唔合比例啦 ...
kenneth 發表於 2022-12-21 04:39
唔畀djs播會係0AP喎 五十幾次都可以當0
拎十幾年前比 嗰陣整體AP高勁多 冠軍歌可以播四、五十次
有人關注佢唔代表要播佢嘅歌 定係要日日tag佢有少量門票賣 然後播佢啲歌先合理
不過都多謝提供笑話

2023 Spotify 女歌手十大 (KKBOX rank)
1. 一手造成 - 1,382,431 (2)
2. 窮人的薔薇 - 885,986 (3)
我們 ...
JasOh103 發表於 2023-6-17 13:45
過十萬嘅仲有:
Teaser 286,450
全死角美少女戰士 135,595+71,459
BIG BANG 157,420
沒有你的新學期 132,411
1 step at a time 131,663
怪你過份美麗 116,635
你是我的家 110,785
Count to Three 108,799

Miss u goodbye出咗個幾星期已經八萬幾 應該又會過百萬

2023 Spotify 女歌手十大 (KKBOX rank)
01. 一手造成 - 2,147,346 (+289,544) (2, #16)
02. 窮人的薔薇 - ...
JasOh103 發表於 2023-8-30 20:38
分手後的自癒療程 250,660
全死角美少女戰士 179,420+95,667
BIG BANG 179,095
I CAN GET WHAT I WANT 175,251

1 step at a time 164,364
沒有你的新學期 151,711
路仍長 151,073

呢堆都應該上唔到200k 不過都列下:
EVERYTHING WILL BE ALRIGHT 139,614
(Not) The First Take 132,947
你是我的家 127,130
獅吼功 122,351
三人之境 113,944
new classic 112,588

本帖隱藏的內容需要積分高於 200 才可瀏覽
Gin粉好強

https://www.tatlerasia.com/lifes ... ongs-hong-kong-2023
香港最強傳媒Year-End List 大部分都鍾意

新年流流想做啲噴事
JasOh103 發表於 2024-1-4 12:05
你見到Jeffrey?

原來Gin Lee新城唱Dum Dum已經有ARE YOU READDYYYYYYY^^^^^^?????!!

大合唱

2024 Spotify 女歌手 廣東歌 十大
1. 念 - 1,756,628 (+311,708)
2. 至少做一件離譜的事 - 1,502,293 (+69 ...
梨胃言 發表於 2024-5-28 20:36
念 1,868,938
至少做一件離譜的事 1,831,585
回憶半分鐘 1,309,642 (862,903+446,739)

九秒九無我預期中咁爆 反而Kiri T近幾日每日過兩萬
趁你旅行時搬走以而家嘅pace有啲機會過回憶半分鐘 淨返都係睇下有無人搵徐浩作歌