返回列表 發帖
東坡肉yumyum
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

我想食餐蛋麵
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

好耐無飲奶昔
畀你搞到好想飲
不過我鍾意士多啤梨味多啲
616.1314 發表於 2018-3-9 20:34

我突然間都想飲
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

麥當勞奶昔好飲
mamakin 發表於 2018-3-10 01:49

鍾意朱古力
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

係掛 小學成日比老師針對好戀sad
成日比人罰 勁冇心機
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 02:22

針對=偏心 你算幸運
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

我都係有壓力嗰種肚痛
大個咗好啲
stopzi 發表於 2018-3-10 07:42

大個左仲有 gg
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

想去東京食7級濃抹茶雪糕
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

jarjar介紹個隻?
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 22:36

係啊 最好雪糕配埋jarjar
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

識食 雖然我都想
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 22:43

佢真係。。。幾正
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

我都唔知
我太濫了

(原來一開始咗講噴嘢係會停唔到
616.1314 發表於 2018-3-10 22:59

不安
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

點解咁不安
明明你都成日講噴嘢!
616.1314 發表於 2018-3-10 23:02

咪屈我
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

想知堅李幾時煮冬陰公派街坊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

呢幾日日日2杯奶茶 快不行了
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

oh... 精盡人亡
ed8671ed 發表於 2018-3-11 21:51

Molamola
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

點解既
616.1314 發表於 2018-3-11 21:52

因為餐餐外賣
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

食蛋蛋
electric 發表於 2018-3-12 09:03

盲了bye
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

十世冇食味千 麻麻地
mamakin 發表於 2018-3-12 19:46

細個食覺得好味好多
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

食拉麵唔食味千
即係好似想食壽司既話
冇人會去食元綠一樣
雖然以前我好鐘意食元綠個冷辣麵
雖然依 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 22:57

元綠lunch學生餐好抵
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

因為你的味道好好聽走去食味千
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

係! 想當年真係成日食元綠
又平又未食過其他好野
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 23:04

好似廿幾蚊已經有個餐
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

係!
依家20幾蚊LUNCH只係得番M記幾個餐
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 23:07

吉野家大飯都三十幾 fuck
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

唔知點解 覺得吉野家啲飯細碗咗...
明明以前雙拼飯係食到好飽的
(唔准話我大食咗!一定唔係絕非係) ...
616.1314 發表於 2018-3-12 23:10

好彩我仲係覺得好飽
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

細個嗰陣我都好好鍾意
依家覺得東坡肉太肥太油
食完會有少少反胃想嘔
我老了  ...
616.1314 發表於 2018-3-12 23:14

東圾肉 world class 係高級享受
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

吃吃喝喝最好
bagfgfcde 發表於 2018-3-12 23:21

愛不愛意國雪糕
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

鍾意祖兒多啲
bagfgfcde 發表於 2018-3-12 23:24

祖兒也喜歡煎妹
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

今晚宵夜係雞尾包
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

今晚決定食cheap sushi
hehehaha 發表於 2018-3-13 01:23

我都想食 但無得買
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

我一陣post出黎你應該會無哂胃口
hehehaha 發表於 2018-3-13 01:35

你自製?
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

takeaway
hehehaha 發表於 2018-3-13 01:44

新鮮!!
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

食lunch了
electric 發表於 2018-3-13 09:14

你條仔隻spoon呢
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

跌咗
electric 發表於 2018-3-13 15:15

咁咪要成日執
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

為大家送上cheap cheap sushi
hehehaha 發表於 2018-3-13 15:31

都未至於噴飯啦ching
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

當20舊壽司塞哂入去
個賣相就好一般
hehehaha 發表於 2018-3-13 15:38

三文魚不好吃麼
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

其實ok, 只係ok
純粹貪平同好掛住日本嘢先食
hehehaha 發表於 2018-3-13 15:41

好過無啦咁
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

唔知點解我覺得好好笑
hehehaha 發表於 2018-3-13 15:48

你係咪想搶人老公
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

我對Asian冇興趣
hehehaha 發表於 2018-3-13 15:53

咁你係個邊大飽口福
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

話緊我。。???
kk8733 發表於 2018-3-13 16:07

兔肉不了
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

UMMMMMM
我覺得中國D臘腸其實都唔錯咸咸地又煙煙UNUN
加落碗飯到做臘味飯好野味

外國例如德國大肉 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 18:04

臘腸真係不了
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

打算今晚diu M
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

WHAT IS THE MEANING OF DIU M
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 18:44

姐係食M記 大家食tamjai唔會講diu譚?
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

果然係有好大個GENERATION GAP
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 18:51

教識你 be young
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

我今日真係學到好多野呀
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 18:52

大家交流交流
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

補個靚習先 食唔到m記sadchu
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

喜歡牛丸
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

有無人鍾意蟹子丸/包?
咬落去入面有蟹子
hehehaha 發表於 2018-3-13 19:59

呢隻超好味
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

每日唔食宵夜唔舒服
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

買左飯團做宵夜
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

你咁大食???
kk8733 發表於 2018-3-13 23:01

少食多餐
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

終於可diu譚
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

日本蛋卷 7仔清貨賣5蚊 開心
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

TOP

返回列表