返回列表 發帖
祝福煎煎大紅
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

環球系咪真系廢到咁,完全唔識包裝佢,仲7過Gigi個poster
loowee 發表於 2018-3-20 14:28

唔係啊 好襯佢 唔娘唔做

算啦 阿豬阿(坤)狗都開到紅館
煎煎開到都唔係咩好威風既事

50蚊一張霏都會考慮入場既

痴線此帖必火
kwanie 發表於 2018-3-20 15:35

天后嘛 想不火都難

希望開到兩場
HOTMAN 發表於 2018-3-20 15:47

起碼開到半場

淨係cm fans已經霸左啦
HOTMAN 發表於 2018-3-20 15:52

希望可以分身二十八個我 幫佢坐滿啲位

你一日起碼100個comments都系關於美堅,好難唔火
loowee 發表於 2018-3-20 15:57

唔好咁講 大家都愛煎

買完派比父母叔父姨媽然後話係譚伯極力推薦歌手囉
HOTMAN 發表於 2018-3-20 15:58

派俾我。。。可以嗎?

煎煎為馬拉爭光 佢班老鄉唔係唔搭飛機過黎睇下話
馬拉人口點都坐爆紅館啦 驚咩唔爆
我撐環球 我撐堅強煎!

馬拉政府應該資助佢既市民打飛機黎香港睇啦

支持馬拉gin
HOTMAN 發表於 2018-3-20 16:14

我地真係同聲同氣

售票首天每人每次限購票10張
實好難搶啦
hehe 發表於 2018-3-20 16:30

我希望搶到半張 半張就夠架啦

冇乜宣傳,突然殺出黎話明天公售,明天應該會易買票卦我諗

一條友睇,想買480。希望唔駛坐側台位啦 ...
lblemon 發表於 2018-3-20 16:49

等平霏啦ching

今日 Presscon 有唱歌
Nathan 發表於 2018-3-20 16:51

係咪唱首本名曲 心多?

Agill做嘉賓?
stephybest 發表於 2018-3-20 17:13

可能有班嬌粉會以為嬌嬌開個人演唱會 聽日衝住買霏

留名等睇跳樓飛同8成入座率都無
Lewis 發表於 2018-3-20 18:08

掌咀

即刻唔想睇
lemontea1069 發表於 2018-3-20 18:24

最多到時去廁所囉 點都要入左場先

好勁,跳舞都唔走音
好夠氣
hehehaha 發表於 2018-3-20 19:17

我諗好多自稱跳舞歌手既女人要多多向煎煎學習

馬拉fans club內部認購已爆滿。希望開多357場
Laichu 發表於 2018-3-20 19:35

你係其中一員所以知?

紅館騷晒性感 李幸倪想邀周董做嘉賓

歌手李幸倪(Gin Lee)為6月23日紅館舉行《Gin Lee李幸倪First Of Al ...
Nathan 發表於 2018-3-20 19:55

想知有咩線可以睇

講唔正一隻字就回水一毫啦
即刻好想入場 應該有賺
bagfgfcde 發表於 2018-3-20 22:11

第一句「大家hao,我係gin lee」已經唔正

Frankiekiekie 發表於 2018-3-20 22:56

west face都咁靚

$380有無100張
hehehaha 發表於 2018-3-20 23:05

點都有既 個價應該低唔過灝兒

如果美淫美霏同美煎大合唱就好

First Of All呢個名已經睇得出佢幾恨做一姐 幾恨攞女金
JasOh103 發表於 2018-3-20 23:23

第一日已經3版 證明大家都關心煎煎既first of all

建議r埋大馬旅遊局sponsor 振興香港旅遊業!

係開半咪 你睇kkbox條片就會聽到佢有唱 仲好大聲添
HOTMAN 發表於 2018-3-21 01:23

有無重溫?想睇煎煎認真跳舞

唉 肉酸到
未準備好就唔好頂硬上啦

襯衫極度難睇
上衫幾靚但下身真係不得了
啱啱喺飛虎隊收工過嚟

啲台 ...
jose 發表於 2018-3-21 01:09

好有大將之風!!!!!!!!!

我睇到美祖既影子!!!

「環球一姐」之名,GIN LEE敢當唔敢當?
HOTMAN 發表於 2018-3-21 18:11

笑死 個標題咁核突

堅堅仲唔派新歌造勢?冇big hits點賣得曬啲飛
stephybest 發表於 2018-3-21 19:04

無big hits都賣得哂啊 威唔威?

大家去睇之前一定要練定歌 到時大大聲首首跟住唱

超。。。以前佢D 舊歌有鬼人討論咩。
而家咪證明佢係一姐囉,一個演唱會,一首新歌都可以討論到幾 ...
dom 發表於 2018-3-21 21:12

下一個吳雨霏!

480 極速少量 應該可以宣佈加場
Laichu 發表於 2018-3-21 21:39

美霏都開到兩場 以煎煎實力點會開唔到

梗係啦我呀 mi 姐最鐘意提攜後代天后
最近又同大肚菲姐又同Gin 姐合照。
搞到我都對佢地改晒觀  ...
dom 發表於 2018-3-21 22:00

mi好似有係ig講過cwm好好聽

我知呀 唱得幾好
多年前已經天后in the making
JasOh103 發表於 2018-3-21 22:39

ig有人comment 加八場加八場加八場

估唔到d飛去得幾快,等我仲以為放工後買都執到靚飛添
等加場算 ...
loowee 發表於 2018-3-21 23:35

希望加八場 咁樣就有大把靚飛

仲有少量飛,環球夠唔夠膽加場?
Nathan 發表於 2018-3-22 20:31

一姐喎 唔加邊有氣勢

今晚周董演唱會鏡頭影Gin Lee 時觀眾反應幾熱烈
lemontea1069 發表於 2018-3-23 00:46

周董光環加持

Eason建議Gin開3場,所以Gin好想開到3場
Nathan 發表於 2018-3-23 21:19

美臣出到口 唔該所有臣粉都買飛

傷台探子 昨日透露左加兩場啦~
l00540 發表於 2018-3-23 23:31

真係天大既喜訊!!!!!

個座位表黑到咁連一場都賣唔晒,佢d叫座力真係世界級

不過放心,環球咁有財力都幾肯定佢加到場{:1 ...
kayzzz 發表於 2018-3-24 00:15

有無Sitting plan睇睇? 想知黑成點

Seating. 番去罰抄十次
kayzzz 發表於 2018-3-24 00:25

快post

Source? 其實開兩場好盡啦
fifty1205 發表於 2018-3-24 00:30

一場大馬FANS 一場香港FANS 一場for劏房鄰居

回復  帥小寶`

中國好聲音專場可以吸引到一場大陸觀眾,完滿爆四場! ...
黃家正 發表於 2018-3-24 00:41

到時應該勁多牛牛係紅館出面等大陸人買飛 煎煎真強

三場加埋有冇2000人
阿mark 發表於 2018-3-24 00:44

煎煎已經出到聲話想旅遊局sponsor機票 大馬fans一機機進場不是夢!

已經唔識分反gin 同 gin粉
媽我好亂呀
lemontea1069 發表於 2018-3-24 01:33

都是gin粉唔洗分啦

估唔到三日就剩返100張多啲就賣曬
睇嚟賣碟銷量有時真係可以代表到啲嘢
至少證明個fans群係願意使錢支持 ...
JayantL 發表於 2018-3-24 14:56

咁堅堅真係唱live勁

我覺得係光環或者隨風,ending一定係雙雙
fifty1205 發表於 2018-3-24 16:34

斷估環球都唔會俾佢放今天終於一人回家做ending 所以雙雙合理

囂到