返回列表 發帖
凈翻幾十張!加場後仲有成萬張要賣!一定爆到100頁嘎!Queen of Cantopop  ...
loowee 發表於 2018-3-24 20:25

個幾十張交俾你掃哂佢OK?
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

等緊現場當日68蚊買680位啵
loowee 發表於 2018-3-24 21:06

小心到時有錢都買唔到啊你

阿嬌又開騷了
stephybest 發表於 2018-3-24 18:44

都唔知係咪特登咁樣擺

希望佢唱falling個陣fall落台
咁就真係唱得有感情啦
JasOh103 發表於 2018-3-24 23:34

啋啋啋 快啲touch wood

已經背哂全部歌 gingin幾時比咪我都會唱到
HOTMAN 發表於 2018-3-24 23:12

如果煎煎到時唱kary啲歌呢

咁快去到第10頁
睇黎大家都對個show充滿期待

賣得仲差過JW
John 發表於 2018-3-25 23:05

唔知會唔會差得過美肥

今日聽番《未來》
大佬啲鄉音真係好唔得喎
煎煎真係要俾多啲心機練好廣東話

真係一陣柒味柒到唔敢睇
同關家姐有得化
Frankiekiekie 發表於 2018-3-26 14:50

都唔好意思睇落去

笑死
之前又話冇個人特色 乜面目模糊
唱鄉音出黎比你地欣賞都唔珍惜

講完鄉音係咪又要講衣著呀 好悶呀
不 ...
JasOh103 發表於 2018-3-26 23:04

班反煎黎黎去去都係個幾個point 我都睇到悶

隔離post個個呻搶唔到飛 呢邊就想買幾多張有幾多張 陰公

仲要人地開幾場,呢度開一場都便秘式去飛
加場後點算
kayzzz 發表於 2018-3-27 17:31

我諗如果公售黑左9成半位 啲飛都幾易去既

尋日睇仲係三種價錢淨返少量
今日睇只係380淨返少量
仲揀到黑咗嘅位 ...
hlyung 發表於 2018-3-27 18:57

可能少量=5成

今日放咁多內部
應該無得加場了
lemontea1069 發表於 2018-3-27 19:21

會唔會買到9連?

啱啱680好似有13連,各位未買到飛嘅會員快啲搶購啦
kayzzz 發表於 2018-3-27 20:39

umm如果68蚊有13連就會心動

喂,依家冇藉口唔買飛啦
kayzzz 發表於 2018-3-27 20:43

你買左未?

新歌太難聽,已經正式棄粉
loowee 發表於 2018-3-27 20:52

聽番和每天講再見ok?

買唔到黃子華咪買gin lee囉
HOTMAN 發表於 2018-3-27 21:18

最好買黃子華送ginlee

不如買精選碟送演唱會飛?
kayzzz 發表於 2018-3-27 21:44

都好 佢不嬲都係用開呢招賣碟

講咩?d人係真心支持ok?
HOTMAN 發表於 2018-3-27 21:57

好似未聽過有人用買碟送紅館霏呢招 煎煎快啲搶處女機會

點解會賣到咁架 ><
唔係好紅架咩
bagfgfcde 發表於 2018-3-27 22:02

差你未貨金

想買 我買三雙
HOTMAN 發表於 2018-3-27 22:14

姐係好似買鞋咁買3對?

不如遲啲M記買餐送兩張
hehehaha 發表於 2018-3-28 01:55

不如媽咪會送飛

680有第9行
480有第22行
好賣極有限...
hin0526 發表於 2018-3-28 13:23

環球又陰啲陰啲放出黎

好犀利,12版有10版討論啲飛賣成點
hehehaha 發表於 2018-3-28 15:38

而加先3月已經12版 可能到左6月都係講緊賣飛

可樂冠名贊助嗎??送咁多可樂準備掟上台嗎?
阿mark 發表於 2018-3-28 18:19

可能搞下水禮

480又變番少量
Nathan 發表於 2018-3-28 19:21

聽日個「少量」又會無左

有冇可能uiv tv 做直播演唱會
dom 發表於 2018-3-28 20:26

環球咁要面 唔覺得佢地會咁做

反正都賣唔晒,咪益下viu tv 直播1小時,大家關係咁friend, 成日派歌手上節目宣傳又賣廣告。我而家終於知 ...
dom 發表於 2018-3-28 23:26

直播啲吉位會好醜

反而最值得開果個就沉到咩咁
阿mark 發表於 2018-3-29 17:12

好難估 係咪講緊霏霏?

Update
$380 小量
$480 小量
Laichu 發表於 2018-3-29 18:37

大佬 賣成咁點加場啊

你買左幾多?
有無100張
hehehaha 發表於 2018-3-29 18:55

我等緊佢派一百張俾我

Update

First Of All Live演唱會已經開賣喇
Laichu 發表於 2018-3-29 19:03

你係咪遲左十世先update

演唱會倒數2999天

今日想先同大家重溫下呢首
比較少唱live既

呢首既live 大家很想要 ...
HOTMAN 發表於 2018-3-30 00:05

D_U笑死 係咪每日都要出一個post

李幸倪.    預告開騷性感.   不設底線

李幸倪(Gin Lee)將於6月23日舉行首個紅館騷《First Of All Love ...
Laichu 發表於 2018-3-30 00:27

喂 啲新聞過期既

演唱會倒數2999天

今日想先同大家重溫下呢首
比較少唱live既

呢首既live 大家很想要 ...
HOTMAN 發表於 2018-3-30 00:05

好記得第一次聽呢首歌聽到燥底又頭痛

因為如果淨係做一場真係會好低落
HOTMAN 發表於 2018-3-30 00:39

嗚嗚 睇見都喊左

陰公 仲買到$680 第12行 13張連位 係13張連位

見到好多fans留言都話排咗好耐隊都買唔到
HOTMAN 發表於 2018-3-30 00:46

想知「好多fans」係咪最多3個

不如公司唔好放sponsor飛出黎 直接開多場
HOTMAN 發表於 2018-3-30 00:47

好應該唔計成本加兩場 呢個係煎煎既第一次啊 第一次啊

佢地係咪去左G2000排隊
HOTMAN 發表於 2018-3-30 00:48

俾著我都好心痛

希望登勤可以紅隧落廣告
HOTMAN 發表於 2018-3-30 00:51

千其唔好 寧願佢將啲錢用黎買飛 之後出街派

我會叫哂D同學睇
HOTMAN 發表於 2018-3-30 00:52

希望登勤派100張飛俾我 我有100個同學得閒

咁快就倒數
你偶像好多歌呀而家
JasOh103 發表於 2018-3-30 00:58

可能每100倒一次數 我諗差唔多

下 咁快要賤賣 咁點樣加場啊

免費霏都無人要 369
nicholashin 發表於 2018-3-30 23:29

免費我要 邊到有得攞

如果煎煎有上黎睇 我想同煎煎講:你要加油啊 唔好喊

C1

李幸倪呻戒口辛苦過做操到暈!李幸倪呻戒口辛苦過做Gym

靚聲女歌手李幸倪(Gin Lee)為處女紅 ...
Laichu 發表於 2018-3-31 01:05

true

痴線見到有人二折放,$96張,係咪玩野
點解會搞到咁肉酸?

我支持Gin Lee,但真係好唔鐘意環球捧佢嘅手法
...
Crooks 發表於 2018-3-31 01:21

想知邊到有96蚊張

Carousell,唔知見定假,但唔少平飛,第一次見演唱會咁早就大平賣
Crooks 發表於 2018-3-31 01:57

Poor gin gin 環球蝕到入肉