返回列表 發帖
臨時性質 , 如果 BAG 翻左黎就以 BAG 個個作準

最近 24 小時發帖 排行榜 @ 11/03/2018
01 03 616.1314 84 ...
616.1314 發表於 2018-3-11 21:40

樂觀式走勢開始 2>1>2
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

大家都要注意身體

有冇人一齊法力
hehehaha 發表於 2018-3-12 17:31

我法

然後法國然後法國
hehehaha 發表於 2018-3-12 18:35

shalalala 喜歡我嗎

但係今日死線好似好低
kevinlai1621 發表於 2018-3-12 19:50

覆2句都上到

讓我笑著吧
讓我以樂觀
擊倒最慘的戲碼

今晚係 2005 報榜?
616.1314 發表於 2018-3-12 19:56

你自己而加報囉

其實應該係 2005 定 2105 ?_?
616.1314 發表於 2018-3-12 20:12

我唔知

最近 24 小時發帖 排行榜 @ 12/03/2018
01 02 帥小寶` 62
02 01 616.1314 48
03 09 hehehaha 45
04 07 kevi ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-12 20:14

開心 希望到最後有樂觀第4位

原來林奕匡十大成日第10係咁既意思。。。
hehehaha 發表於 2018-3-12 21:25

好心佢上進啲

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 00:30

痴線呢啲咩對話黎

但呢到d人好鍾意賭
kevinlai1621 發表於 2018-3-13 08:38

打牌唔打錢打黎把lun?

今日條線又高翻
616.1314 發表於 2018-3-13 14:19

因為大家都關心祖祖

考完dse嗰排好癲搞到黑眼圈退唔到
stopzi 發表於 2018-3-13 14:44

注意護膚

點解偷故事的人咁好聽

我反而係翻工先夜訓
嗰陣考完 DSE 無耐就翻工
翻朝早同下午
搞到日頭無得做自己嘢
結果夜晚就不斷推遲個睡 ...
616.1314 發表於 2018-3-13 16:14

Dse之後無番工

我諗番都覺得好後悔
五月番到八月 = =
曬咗人生最得閒嘅暑假
616.1314 發表於 2018-3-13 17:39

個個暑假真係好開心

咁去左邊到去玩去癲
kevinlai1621 發表於 2018-3-13 18:07

我去左日本同新加坡 開心

新加坡真係好高質
我都想再去多次
好多好嘢食
然後市容又靚
616.1314 發表於 2018-3-13 18:19

求包養

我記得嘉姐之前有個 Facebook Post 話
就算唔去旅行都鍾意入機場行吓
已經會感覺良好好多  ...
616.1314 發表於 2018-3-13 19:31

搭車去機場聽空姐 好有feel

WTH 點解可以咁多產
electric 發表於 2018-3-13 20:34

佢好似完全唔洗做咁

職業 玩cm
electric 發表於 2018-3-13 20:40

我都想變職業 有無錢收

搵daddy就有錢收
electric 發表於 2018-3-13 20:44

你有無搵

你覺得呢
electric 發表於 2018-3-13 20:48

你咁yum應該都有

最近 24 小時發帖 排行榜 @ 13/03/2018
01 10 屮SiU霖屮 314
02 01 帥小寶` 228
03 03 hehehaha 149
04 05  ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-13 21:05

痴線今日高到

點解D人會搵到又靚仔又有錢又有肌肉既男
SA弟林 發表於 2018-3-13 21:20

命生得好

點解會係69
SA弟林 發表於 2018-3-13 21:16

根本係寫照

我都唔想㗎  
不過唔小心上咗一日榜尾
然後祖粉繼承咗祖祖嘅天性
就係鍾意守業...
所以唔捨得落 ...
616.1314 發表於 2018-3-13 21:22

所以大家都明白點解祖祖想退都退唔到

我懷疑鄧小巧起你度都會變守業巧
Wonders 發表於 2018-3-13 21:24

和好暫時已經係至尊

兩周冠好嘛
Wonders 發表於 2018-3-13 21:26

太高分又唔好

John 發表於 2018-3-13 21:27

鍾意粗口叮噹個個靜香

CM 發帖榜頒獎典禮 2018
獎項包括:

[發帖類]
1. 健談會員男女三甲 (累積發表帖數最多之三位男會員及女會 ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-13 23:43

想提名自己第7項

肯定會白果
616.1314 發表於 2018-3-14 00:27

都係小圈架啦 我地清泉黎 只想愛霏

頭先個阿婆㩒完機冇攞錢
我追佢俾翻d錢佢
我要提名自做最善心會員
electric 發表於 2018-3-14 09:16

欣賞你

今日抖抖先

最近 24 小時發帖 排行榜 @ 14/03/2018
01 04 kk8733 63
02 02 帥小寶` 62
03 RE JasOh103 48
04 06 kevinl ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-14 20:28

輸一分lol

1. kk8733 = Janice
2. 帥小寶`= GIN LEE
hehehaha 發表於 2018-3-14 21:06

Proud to be Gin

smells like Gin
hehehaha 發表於 2018-3-14 21:09

Gin=world class=god

呢個女人改埋哂啲咁既名, Gin Gin聲咁啤酒妺咩
佢應該成日夜蒲落老蘭勾引啲外國遊客阿叔
屈佢哋請飲酒
特 ...
hehehaha 發表於 2018-3-14 21:18

你可以試下去撞佢

做咩要撞佢?
佢鍾意比人撞?
hehehaha 發表於 2018-3-14 21:20

撞Gin=好人

噴言獎會唔會係酒店會員拎曬三甲
harryharry 發表於 2018-3-14 21:34

有無語錄

情侶:hehehaha+kk
icon:帥小寶
單身會員:帥小寶

who is it?
帥小寶`?
你滴野無左
hehehaha 發表於 2018-3-15 00:04

ok 重新填過

情侶:hehehaha+kk8733
icon:帥小寶`
單身會員:帥小寶`

宜家D 人真係好自戀
自己提名自己
真係世風日下
616.1314 發表於 2018-3-15 00:17

都係聽得多美霏先識自戀

呢到無直仔架
stopzi 發表於 2018-3-15 00:22

笑而不語

3. 我最喜愛的主題

很堅強 - Gin Lee

18. 三月之歌
愛徹底

痴線點解可以無人提名呢首

[投票類]
3. 我最喜愛的主題

健身討論區

4. 我最喜愛的噴言

jose
勁多
我呢度個個大隻有型高大靚仔
啲 ...
SA弟林 發表於 2018-3-15 00:52

三月之歌有品

聽著誰 看著誰 抱著誰 放下誰 怨著誰 愛著誰 接受誰 厭倦誰.......最後誰 掛念誰 我是誰
一扇門是我  可凱旋四方 不怕前面對著那路  不夠康莊
(hkwilliamsiu)
nicholashin 發表於 2018-3-15 01:59

咩黎

決定提名哂所有愛膚Gin會員做最噴水會員
bagfgfcde 發表於 2018-3-15 14:17

有無你份??