返回列表 發帖
好想試
人一世物一世
不過啲海水好似好凍
hehehaha 發表於 2018-3-25 00:08

你係個邊更加應該把握機會試
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

試過
John 發表於 2018-3-25 01:15

感覺點

突然好想飲維他奶
electric 發表於 2018-3-25 20:12

突然好想飲豆漿

由 @chanchan0909 提供?
hehehaha 發表於 2018-3-25 20:30

點解係佢lol

今晚我無整。。。
kk8733 發表於 2018-3-25 20:45

你留番俾自己飲ok的了

最近 24 小時發帖 排行榜 @25/03/2018
01 01 帥小寶` 48
02 06 bagfgfcde 41
03 02 hehehaha 33
04 04 kk87 ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-25 20:43

pun今日無髮過力 top again

都話今晚無。。
kk8733 發表於 2018-3-25 21:41

無人話要你個啲啊 就算你整左都無人會要ok???

WHAT I NEED IS 6 & 9

03>01>01>07>X>08>X>04>10>01>08>X>07>X>07>05>03>02>08
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-25 21:55

6 & 9 so jeng

最近 24 小時發帖 排行榜 @26/03/2018
01 03 hehehaha 46
02 01 帥小寶` 46
03 02 bagfgfcde 41
04 08 kevi ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-26 21:43

俾人強搶top位

比人壓係咩感覺?
hehehaha 發表於 2018-3-26 22:59

問你條仔

#奉愛之名
#愛徹底
#愛是最大權利
#小愛
bagfgfcde 發表於 2018-3-26 23:28

咁你又out愛徹底

CM 發帖榜頒獎典禮 2018
投票LINK -
截止日期稍後再定

選項少於十個就投一個
反之就投三個

再 ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-26 17:58

好多個都投唔落手 好想投白票

唔知,未試過,亦唔想試
hehehaha 發表於 2018-3-26 23:35

可能你連唔好都嗌唔到

我唔想做gin lee加到第7wor

我要好似kary咁靠實力
Yan 發表於 2018-3-26 23:40

靠實力應該得第9

我叫欣宜壓爆你
hehehaha 發表於 2018-3-26 23:56

可唔可以叫斌斌壓我

我唔識佢,不過知佢以前讀慈幼
可以幫U問下
hehehaha 發表於 2018-3-27 00:26

你都讀慈幼?

明明就個個都係實力表現
kevinlai1621 發表於 2018-3-27 07:48

拉票咪出聲

已投愛徹底

係咪全部人都會單手搶獎 以示尊重

著乜好呢
electric 發表於 2018-3-27 20:24

唔好著

最近 24 小時發帖 排行榜 @27/03/2018
01 02 帥小寶` 86
02 01 hehehaha 57
03 03 bagfgfcde 41
04 05 kk87 ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-27 20:57

無俾人強搶top位

成日都係呢兩位top, 跟住又一次頭3位自己圍威喂
kevinlai1621 發表於 2018-3-27 21:02

你就好啦第6位

已經上網睇緊啲泳褲
到時頒獎禮著
hehehaha 發表於 2018-3-27 21:23

睇黎做乜 乜都唔好著ok?

實 力 會 員 全 投 很 堅 強 !
HOTMAN 發表於 2018-3-27 21:36

環球貨金ok?

投票LINK -

Vote Gin out!!!
bagfgfcde 發表於 2018-3-27 22:28

用選票懲罰反煎!!

Kary fans得9個 選情告急
bagfgfcde 發表於 2018-3-27 22:33

又得9個?tg都22個喎

得9個係CM總選投CWM

bagfgfcde 發表於 2018-3-27 22:35

cm假粉太多

希望admin可以踢走哂呢d無投票嘅偽霏粉
kevinlai1621 發表於 2018-3-27 22:46

會唔會最後踢剩我架?

咁你鍾意點都得
kevinlai1621 發表於 2018-3-27 22:51

下個group得番我一個有咩意義

前三個係楊何謝噶
jose 發表於 2018-3-28 11:59

咁後二係乜水

投票LINK -

把握手上一票
力谷你心目中既最淫會員!!!!!

最淫會員目前五強:
electric / SA弟林 / 屮SiU ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-28 11:08

實至名歸

下 咁都入到5強
electric 發表於 2018-3-28 17:36

你入唔到5強就係黑箱

我未髮力喎...
electric 發表於 2018-3-28 19:51

你訓係到都贏

你都係
hehehaha 發表於 2018-3-28 20:09

我5強都無 所以唔關我事

你ap叫糊三甲喎bb
扮乜嘢
hehehaha 發表於 2018-3-28 20:10

Ap=0

發帖Ap
hehehaha 發表於 2018-3-28 20:12

可唔可以唔到 好似霏霏咁

可以比人霏出三甲
hehehaha 發表於 2018-3-28 20:14

咁由佢霏啦 我好似霏霏咁一啲都唔care獎項

全世界都係我bb
除咗gin lee同某動物會員
hehehaha 發表於 2018-3-28 20:15

某動物會員同你最親

分分鐘造馬比個大獎你
hehehaha 發表於 2018-3-28 20:16

想攞最pure會員

我想攞戈個冇候選到
睇黎係cm冇friend
hehehaha 發表於 2018-3-28 20:19

下次同我講我提名你

唔洗了,同你唔係好friend
最憎gin粉
hehehaha 發表於 2018-3-28 20:20

「叫艾石仔壓死你」

你地好mean
electric 發表於 2018-3-28 20:28

我quote人地句野炸 唔關我事

好慘又拎一零
其實我只係需要一條九
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-28 20:34

問616攞

GOOD IDEA!!

@616.1314
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-28 20:38

會唔會太直接

你都無被提名
kevinlai1621 發表於 2018-3-28 21:06

無fd 無人提名

得閒好似要拉下票
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-28 21:14

髮力

自己都唔提名自己, 證明你都過唔到自己個關
kevinlai1621 發表於 2018-3-28 21:16

無某啲會員咁厚面皮

希望今年除佐女金之外有個獎落袋

再提一下 好希望主辨單位唔好再DUM我落女會員到 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-28 21:18

自拍張黎睇睇

機會唔自己爭取就無
kevinlai1621 發表於 2018-3-28 21:19

當俾個目標自己

屮SiU霖屮 發表於 2018-3-28 21:37

快啲PO相