返回列表 發帖
阿于次次都係音樂顧問or統籌,今次應該都係

明哥都有去let's begin架,at17都係
但就好耐冇聽過jason既 ...

Jacz 發表於 2017-10-11 12:26

訪問有提過jason,話佢要幫at17手,應該有揾過佢

而家紅館出面有兩塊紙皮加遠處有兩個阿叔睇水

唔好再黎呀,又悶又唔好笑,睇見都戥佢尷尬
Jacz 發表於 2017-10-11 20:46

真心煩,好在唔係剩睇尾場,如果唔係就無得聽e714342

不如唱綠色聖誕加個橙!
kenneth 發表於 2017-10-12 03:19

搭智多多廿日環遊世界

最壞打算asiamiles搞掂佢

無試過換, 但希望佢唔好咁早開始, 未夠里數
aRh3i 發表於 2017-10-12 11:04

可以買既,不過正途幾貴,aadvantage轉asiamiles換演唱會唔知得唔得,aadvantage 做緊送分

唔會比錢買里數lol, 儲開am, 唔知其他點換法..
月頭申請左多張卡, 賺埋佢迎新就夠換了 ...
aRh3i 發表於 2017-10-12 11:08

無ar,見你差少少ma,買miles換business class有時會抵好多,所以換唔到千嬅就換business

千嬅d尾場堅正
John 發表於 2017-10-12 13:47

L&G好似第4場係唱多過尾場

LB係冇寫終極加場架
所以上次呢度好多嬅迷好遲先買尾場
Jacz 發表於 2017-10-13 00:54

因為想搏加到2月3ma, 點知

我覺得係首歌既意義情懷大過一切
作曲果個人十年前係CAFE有留言同FANS交流, 佢本身都係千嬅DIE HARD黎 ...
Kyle_ 發表於 2017-10-14 00:08

其實歌詞同曲都好一般- -

上面刪除線個堆一首都唔好出現, pls
Jacz 發表於 2017-10-13 23:20

熱血青年雖然次次唱,但難得唔算厭同街客實識,可以帶到氣氛

WTF 數你仲恐怖過狼來了,上次Let's Begin 狼來了改左編曲反而令我改觀咗
數你真係勁悶,聽到打冷震 ...
fifty1205 發表於 2017-10-14 00:40

我覺得狼來了恐怖d,又慢,不過數你喺d細show都成日出現

我一直都對華星嗰幾隻必唱歌麻麻
狼來了都仲ok好聽 其他嗰啲《數你》《愛人》真係zzZZZZ
尤其我呢啲喺佢差 ...
JayantL 發表於 2017-10-14 02:40

用有發生過代替左呢幾首好過

大家第一隻買千嬅既碟係邊隻???
我係Unlimited 唔知千千會唔會唱呢
John 發表於 2017-10-14 07:05

自己錢係m vs m上半場,當年仲係小學生

華星三寶換哩3首就好有發生過 曾經何時 直覺
Kyle_ 發表於 2017-10-14 13:27

直覺應該無乜唱過live

好掛住佢 d 小鳳姐造型, aal 之後唔見晒
mychart- 發表於 2017-10-14 21:24

有無d相睇下

好掛住千千呢個爆炸頭~
12月演唱會會唔會出現番
艾石仔 發表於 2017-10-14 21:09

希望喊足10場

AAL造型最高質~~

之前個D大舊娃娃LOOK更加唔識欣賞~~

BTW~佢話過今次演唱會會做返晒之前既經典造型~
唔 ...
kenny1102 發表於 2017-10-14 23:38

全靠呢個造型,我學識左甲組腳呢個詞語

AAL造型最高質~~

之前個D大舊娃娃LOOK更加唔識欣賞~~

BTW~佢話過今次演唱會會做返晒之前既經典造型~
唔 ...
kenny1102 發表於 2017-10-14 23:38

All about love個頭......

咁用埋呢張啦~
kenny1102 發表於 2017-10-15 00:33

充滿鄉土情懷,咁多次最好睇d衫真係let's begin,不過好多套都係現成,希望今次多d真係特登揾人設計,而又靚既look

大家唔好再ot la,一陣又lock post
講咩都好,最後講返一句關演唱會既野

其實fansclub2/1果封email都好似無俾人揀實要訂邊場,所以唔加都有可能

tiu tick --> ONLY 色惑&斗0爭既老舞
wchild 發表於 2017-10-16 15:25

烈女同處處吻果part都悶,希望今次唔好再有呢兩隻

有得揀實
kelvinyu188 發表於 2017-10-16 16:21

唔係揀邊日優先咩

有人放600一張千嬅拉闊..去唔去睇好呢
已經比演唱會搞到財赤
aRh3i 發表於 2017-10-16 23:55

600蚊算平la,講咩都好,加句關於演唱會既野,如果唔係又lock post
演唱會d黃牛賣咩價?

佢幾時先閉關?下個月拉闊,演唱會又剩返二個月,仲出席咁多活動
我估呢個post命不久矣,如果Timmy哥又lock post不如喺cool chat開個post

佢好似只係準備performance 既野,其他production佢交曬比人

好想知佢個台點整法,佢話一定要三面台先 ..Nathan 發表於 2017-10-17 18:50

要整到美君果個咁正既三面台應該無乜可能,寰亞咁姑寒,廣告牌都極速除左

家有幾米倒數都好
快歌倒數好d
Kaybb 發表於 2017-10-17 21:43

唱多d快歌倒數最好

色惑
John 發表於 2017-10-18 01:58

樂壇人瑞演藝事業倒數之作,都啱既

還未夠快
Jacz 發表於 2017-10-17 22:37

呢隻好聽,但佢應該唔記得

27 28號售罄
寰亞竟然可以咩都唔做 間公司系唔系無人上班
廢到…
ericp222 發表於 2017-10-18 18:34

成班人都係自high

其實好難聽
第一次飛女正傅 就WARM 既
第二次做乜9
今次PLEASE NO
wchild 發表於 2017-10-19 11:36

Fb pm丁生叫咪上台

Asiamiles9000miles換280
12000miles換480,
20000換780

大家買到就買la, 有多放上黎

佢知道要趕拆台,唔該準時開show

依度有幾多個聽日會用里數換飛?
aRh3i 發表於 2017-10-23 20:25

會試下換280
480差千幾換兩張,另有朋友有4萬miles試下換

佢有寫數量乜
aRh3i 發表於 2017-10-23 21:08

3210miles 280果隻有人話每日有25張
星期二換29/12,星期三換30/12,星期四換31/12,星期五換1/1
9000換280 ,12000換480,20000換780好似無寫有幾多

回復 3178# Jacz

係lOr,唱耐d

換左兩張31/12 280

你唔等到時用3210換@@?
aRh3i 發表於 2017-10-24 10:16

得果25張唔搏,換住先,到時再試

琴日見到上左架問asia miles果邊幾點有得換, 佢就答普通日子24開始, 限定日子就要跟時間
望完就一直以為 ...
aRh3i 發表於 2017-10-24 10:08

我都以為12點,好在阿媽講電話嘈醒兼突然想上去睇下

顧客於售票首天透過網上或流動應用程式購買此節目的門票時,當使用同一信用卡的累計購票數量在任何一次交 ...
阻住 發表於 2017-10-25 13:33

一早咁樣已經容易買

又係黑爆780

入唔到

10:00:32入去, 買到Row BD兩張單丁

我依家都暈暈地
**** 本內容被作者隱藏 **** ...
阻住 發表於 2017-10-26 10:09

係咪有ar xD

今日買LOL 10/11行 43段 89...最旁邊.....
siongguan 發表於 2017-10-26 20:37

望住個台應該ok,但無可能睇屏幕

Asiamiles有得換2/1,但唔夠分了- -

最不滿係林海峰的出現~
之後就冇啦~~
kenny1102 發表於 2017-10-27 12:07

雞蛋入面挑條毛 mode 林海峰好無謂,仲有老舞處處吻烈女色惑、丁生亂入、熱血青年部分場次唔夠氣同埋跳動甚少,都係手部動作為主,翅膀下的風唱得唔夠好

萬能俠 ,你快樂嗎 ,藍風箏,聖女不敗,色惑,房間號碼
近年 烈女,處處吻,已經進入發姣行列 ...
Jacz 發表於 2017-10-27 12:59

非賣品依家唱實有發老姣feel,姣聲之最

原來N年前美瑞係假音人既音樂會唱過溝鮮奶㗎
Jacz 發表於 2017-10-27 13:29

剩係唱過果次,聽講上次Stand by list其實有忌廉溝鮮奶
希望今次有忌廉溝鮮奶,好鍾意

居然standby list有咁冷門嘅
electric 發表於 2017-10-27 15:35

無記錯仲有6,7隻無唱,但唔記得名