返回列表 發帖
收到風嚟緊仲有邊個做嘉賓未
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

尋晚係Arvin Tsang吧
呢位網上出cover歌,兼係今次演唱會幕後人員
tombus20002000 發表於 2022-5-25 04:02

唱得唔錯呀佢

收到風今晚係邊個未喔

睇黎有好多神徒中伏買左飛
beethoven250 發表於 2022-5-25 23:38

咁樣會唔會從此被班神徒反㗎

幾時先至請迦迦唱空手而來

美迦表示好想上紅館
misterben111 發表於 2022-5-26 19:05

等到我好急呀

beethoven250 發表於 2022-5-27 03:03

生不逢時呀 而家大把人唱得差過佢一百倍都無事

TY果次唱得仲難聽  香港人係咪對女歌手特別harsh
people 發表於 2022-5-27 11:16

似係香港人覺得女歌手易蝦過男歌手

放咗風今晚係邊個未

蕾B
beethoven250 發表於 2022-5-27 13:41

今晚得一個?

今晚又到邊個

周國腎
梨胃言 發表於 2022-5-28 22:30

第二個知道係邊個未?

今晚3個嘉賓
sodoo 發表於 2022-5-29 10:18

會係邊三個

Ivana 同軒公個種友誼真係唔係美祖個種咁表面我覺得
victor1991415 發表於 2022-5-30 00:36

完全比唔到㗎喎

梨胃言 發表於 2022-5-30 00:27

估唔到會揀留白喎

Wow, really? Kenny 睇咗邊兩場? Hehe 嘉賓? 有無帶新 bf 去? 定係散左? 同 Hins 有機復合? ...
boy4dudes 發表於 2022-5-30 14:47

又復合?!