返回列表 發帖
on9 實名制
知唔知咩叫私有產權
笑撚死 繼續所有野都實名制lor 跟足支那玩法 ...
beethoven250 發表於 2022-5-25 16:59

其實大把西方國家老早就實名制….
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

花姐為咗令觀眾唔好focus Mirror唱功 所以整個危台出嚟 轉移話題
stephybest 發表於 2022-7-26 18:26

用心良苦

LoveMirkay520 發表於 2022-7-26 17:01

嘩咩事

我好琪待啊.... 其實今次有得比唔同隊友合唱SOLO歌都唔錯了 如果打散嚟唱仲驚喜~ ...
MCmatt 發表於 2022-7-26 14:55

有你最愛的9

XDDD都中意anson?
kenneth 發表於 2022-7-26 20:28

大大的愛?

連續兩日都唔見aga現身唱I know
kenneth 發表於 2022-7-27 16:04

激死我呀 起碼企定定唱又有迦賓撐場無咁危險先啦

工程公司當然有責任
但係咪代表makerville係咪就咁甩身?

有錢買榜買獎同推人拍廣告
都唔擺多啲錢落個st ...
米色蘇 發表於 2022-7-29 00:29

早兩日國貨城已經出咗嚟串佢哋啲人扮睇唔到

餘下所有場次取消

Makerville fb

對於昨晚(7月28日)MIRROR.WEARE演唱會發生意外事故,造成兩名表演者受 ...
阻住 發表於 2022-7-29 02:10

蝕到入肉不止 而家應該會因為呢件事人氣開始跌

唔會蝕入肉。。老闆多錢到十世都用唔完。。

人氣唔怕跌。。佢地PR咁叻。。一定無事。。

所有野你諗多左 ...
kk8733 發表於 2022-7-29 08:58

佢哋PR唔覺得叻喎講真

街客會重新審視鏡 同背後團隊
jaydeng 發表於 2022-7-29 09:01

極度同意 仲有廣告商贊助商會開始揀其他藝人去取替佢哋嚟避火

呢幾年收盡光環,好多時做得唔好又會百般包容,間公司本身又鍾意做deadline fighters,每次過到骨就長文 ...
jcbartleby 發表於 2022-7-29 10:32

事件重點

MIRROR演唱會︳意外取消餘下8場 門票內部認購+綑綁銷售料賠逾億
      2022-07-29 12:55 列印 文字大小

M ...
Cath 發表於 2022-7-29 16:53

唔係想落井下石 只係想講今日早前講過大國會蝕到入肉而有會員唔同意 而家估計蝕成億就真係証明到

P.S.: 希望阿Mo可以大步攬過 聽到有機會全攤真係好心酸