返回列表 發帖
剪左頭毛?
stephybest 發表於 2019-4-7 21:30

我都想只咩毛
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

人好貪心,想有新鮮感,又不肯放開舊人

好中
Kfmusic 發表於 2019-4-8 00:09

唉,我覺得自己係一個渣男

又有咩故事想分享
stephybest 發表於 2019-4-8 00:23

沖個涼先翻來講,但一定俾你哋鬧死

某會員最鐘意鬧人,你小心啦
stephybest 發表於 2019-4-8 00:28

本帖隱藏的內容需要積分高於 900 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
Kfmusic 發表於 2019-4-8 00:40

睇唔到

stephybest 發表於 2019-4-8 00:46

之前都係正常交流咯,呢排先知佢都好似中意我

Kfmusic 發表於 2019-4-8 00:49

本帖隱藏的內容需要積分高於 900 才可瀏覽

stephybest 發表於 2019-4-8 00:51

[hide=900]反思過呢個問題,我承認佢愛我多過我愛佢,但我真係唔想分手,異地戀真係好煩,我需要佢嘅時候佢唔係我身邊,佢應酬飲醉酒打俾我我又照顧唔到佢[hide]

喃喃自語稟神咩
Kfmusic 發表於 2019-4-8 00:54

喃喃自語數星星,今天已認了命

好想知你哋講乜

祖晨,新嘅一周,希望大家都有好心情~
繼續瞓

從我好兄弟屋企翻來,感慨時間真係一個風幹機,將佢由一個小鮮肉變成一個臘肉

有冇圖睇下先有幾鮮 有幾臘
stephybest 發表於 2019-4-8 22:40

真係好鮮,好好食噶

有幾鮮,睇過
Kfmusic 發表於 2019-4-8 22:45

可惜宜家

你好兄弟醃製佐幾耐
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-8 23:12

由我識佢到宜家好似8年啦!

WIND F*CK MACHINE
kwanie 發表於 2019-4-8 22:53

OMG,臉紅

炮友嗎
hehehaha 發表於 2019-4-8 23:13

唔系,系同我關係非常非常非常好嘅直男

一拍兩散左,幾多甜言蜜語都冇用。
傷左就傷左。
stephybest 發表於 2019-4-9 01:00

但願你會就此放下往事 忘了過去有多美

愛死了為何未捨得去超度
婚姻墳墓
安全過囚牢
hehehaha 發表於 2019-4-9 01:24

做咩今夜咁sad☹️

amazing night~早抖~

今日見足佢全晚,最啱聽tonight 。係佢面前我先可以做返自己,同埋開心嘅感覺係由心發出黎 ...
Kfmusic 發表於 2019-4-11 23:34

系……ex?

嗯嗯
Kfmusic 發表於 2019-4-12 00:40

不如就復合啦

太沒意思,難道需等到假日做纏綿事
需要誰同意?其實週一到五都可以透支
今晚真係透支!攰到爆

假日做纏綿事。。即係咩??
kk8733 發表於 2019-4-13 01:03

會令身體透支嘅事

即係咩東東。。
kk8733 發表於 2019-4-13 01:07

快慰要滲透六腑五臟直落腳尖嘅事咯!
咁都唔明

快慰要快過超音速
John 發表於 2019-4-13 01:12

太快唔好,太慢又唔好
我覺得我好難滿足

有得同愛人做唔開心咩???定對方太大食。。你受不了。。
kk8733 發表於 2019-4-13 01:13

開心,但係太攰

開心就好
最重要兩個人都享受同滿足
hehehaha 發表於 2019-4-13 01:18

宜家好肚餓瞓唔著 等緊宵夜

咁夜食乜??
kk8733 發表於 2019-4-13 01:53

佢去買,唔知買乜,是但食D啦

其實大家可唔可以交換下IG賬號,好想知大家嘅廬山正面目

你放出黎等大家follow 你咪ok
我剩係得幾個CM人ig
hehehaha 發表於 2019-4-13 03:20

咁又有D唔好意思 我PM你lol

HOTMAN 發表於 2019-4-13 12:12

祖晨,宜家直定彎

我IG 無放相。
kk8733 發表於 2019-4-13 14:01

咁用來做咩?視姦靚仔?

剛剛係地鐵坐我旁邊個人超級靚仔我個心好震

@diegodtk09
歡迎 follow
chanchan0909 發表於 2019-4-13 14:42

有無本人靚照

你放了好多肉照???
kk8733 發表於 2019-4-13 15:30

我無肉可露呀 自戀selfie就有

冇圖冇真相。。
kk8733 發表於 2019-4-13 15:29

我點敢影!但我一直有偷偷望佢

我都好細膽。 唔敢影。。 偷偷地望。。
kk8733 發表於 2019-4-13 15:39

偷影人好無禮貌lol,偷偷望過下眼癮就得啦

屮SiU霖屮 發表於 2019-4-13 18:10

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

最近好dry
好想再濕一些
hehehaha 發表於 2019-4-13 18:19

叫你男友注射終生的愛情身體裡寄居咯

愿我胸懷大志亦無懼,去尋名利和伴侶
沿途又摘下蠟燭多一歲,笑一笑就去睡

有少少感冒,可能需要d精華

咩精華?
kk8733 發表於 2019-4-14 17:59

你估

個天終於放晴!!!開心

其實,係咪大多數hehe情侶去到最後都會各玩各嘅?

其實只係好多數情侶去到最後都會各玩各
識好多couples都係咁
例如結婚太耐唔想離婚, 因為有小朋友,怕被 ...
hehehaha 發表於 2019-4-15 23:04

可能係我知嘅都係hehe couple,佢哋話去都最後同伴侶無嗮激情,好似親情咁,其實我單身嘅時候試過被一對情侶約去玩3P……不過我拒絕咗,覺得好驚嚇

通常激情完 好多都變open relationship
or 直接fade out
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-16 09:37

真係好多,但我接受唔到同男朋友open relationship

菇兒幾時破左冰?
Kfmusic 發表於 2019-4-16 12:12

破冰好耐啦

您的用戶組升級為 高級會員 2019-4-16 13:26NEW 看看我能做什麼

琪待佢以新名字重新出髮,繼續噴,咁就有得繼續笑
數彩虹 發表於 2019-4-17 01:17

點解酒店會員無ban