返回列表 發帖
23 24號見~
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

點解唔可以尊重表演者,容祖兒又做錯d乜?

唔洗理個大陸人
henhenhen 發表於 2019-8-15 02:22

大陸人踩到你條尾?

23號真係Eason?好似好多e粉求飛,我兩張飛都係轉俾e粉

等黃牛消息見有牛話有古天樂謝霆鋒
721AXA 發表於 2019-8-15 13:09

謝霆鋒又OK,古天樂就不了

巨基真系不了,我要睇Eason

想買尾場  980咩位置 睇舞台效果最好~?
SA弟林 發表於 2019-8-15 17:38

一系前5,唔系我覺得10排效果好好

好想聽抱抱

傳說話係草蜢我買左20號
Thomas 發表於 2019-8-16 11:32

恭喜恭喜,到時可以忘情桑巴舞

笑,2000年生力軍男歌手金獎坐係下面唔請
又係古天樂派膠,之前仲話永不開金口 ...
風見志郎 發表於 2019-8-15 23:30

但氣氛真係爆好,算咁啦

牛牛講嘅今晚嘉賓好似幾爆

牛牛話今晚系劉德華,好似因為檔期衝突

嘩CLICK rate 突然變左7萬幾LOL
eggsteven 發表於 2019-8-16 14:06

祖粉勢力

今晚劉華confirmed~已經在紅館

咁真係爭個郭富城
風見志郎 發表於 2019-8-16 17:12

今晚唱中國人+祖國兒女

diu...咪黎,一發不可收拾
jack27 發表於 2019-8-16 17:32

一睇就知玩笑啦,好似係一起走過的日子

劉華又燃爆全場,到此為止英皇暗星一個都無出現

救命 校歌part造型越換越7 今晚條金色短裙好似返大陸登台咁
可唔可以着返第一晚嘅造型呀 明明係勁靚勁有仙 ...
fifty1205 發表於 2019-8-16 23:52

可能有品牌贊助咯,不得不穿

英皇暗星可能留翻珠三角巡唱,
到時美泳美立美彤美蚊陸續登場
的士陳同泳兒2.0應該會留翻大站{:1_ ...
btvfans 發表於 2019-8-17 05:59

巡迴演唱會佢愛請邊個請邊個,唔好來紅館就得

這分鐘更愛你值得認認真真唱完整首~我好愛呢首

次次紅館都唱咁濟...
都無點HEA唱啦
應該比啲機會其他作品...
Flambeau 發表於 2019-8-17 22:16

哈哈哈,咁我自己又真係好中意呢首

唱完今晚美祖終於有得休息把聲到宜家都keep住,美祖好叻

美祖要keep住啊

希望尾場早啲開始
唱到00:00

終極encore: 零時零分 ...
l00540 發表於 2019-8-18 10:13

佢前N6 1314兩次真係唔好彩,病咗

今晚農夫,有Give love a break聽啦

有冇人陪我睇23號
hehehaha 發表於 2019-8-18 17:16

我!不過我同歌迷會

尋晚(17號)睇完,真係好好睇好多嘢睇,睇到目不暇接!!

舞台、燈光、視像配合得恰到好處
係一 ...
若葉之年 發表於 2019-8-18 20:29

祖祖唱嘅“挨下去,你也會愛上我的,凝望著我,看看你錯過了的”

某酒店會員唔係話有跳樓飛咩?好想求一張24號嘅跳樓飛唔知佢有無

今日又換新衫

會唔會祖祖自己唔記得GLAB呢首歌
又或者怕太side
masterdragon 發表於 2019-8-18 23:13

一定唔記得啦,有點失望~不過農夫講嘢又幾搞笑

大家睇到邊個
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

連續14場,終於可以give JY a break

睇死佢最後5場一定火力全開,喪叫喪嗌 ...
風見志郎 發表於 2019-8-19 09:07

搞到我想睇22號

集氣濕扒rock版赤地雪
多數係無盡/幸福之歌
風見志郎 發表於 2019-8-19 09:19

唔一定係SM~仲有傳林峯

講起1314聖誕就火,明明貼題歌係蒸餾、chihuahua同單身Xmas 跟著唱怨鬼快歌 ...
jack27 發表於 2019-8-19 18:37

唱蒸餾應該冷凍全場

今晚嘅朋友有福咯

哇!家燕姐都去埋,唔知會唔會做嘉賓

今晚嘅悲觀真係超正!佢開始無留力

睇視頻,草蜢出來真係0反應,笑死

Hello 大家好
我係新晉Crazy容粉 多多指教
帥小寶` 發表於 2019-8-21 00:44

我們瘋的多麼正常

最歌唔知投邊首好,兩首都好高汁

pretty crazy定悲觀生物學
風見志郎 發表於 2019-8-21 08:43

悲觀生物學已經開始爆seed唱

寫埋彭羚阿笨
風見志郎 發表於 2019-8-21 10:49

之前都有傳係彭玲wor~

每日睇番360啲片都覺得好歡樂日日都有笑料
721AXA 發表於 2019-8-21 13:14

琴晚呢句“我爱你老婆”真系笑到肚痛

宜家仲有無尾場飛放?朋友想睇

錄影場即轉牆紙⋯⋯⋯⋯⋯ 唔想錄黃色大門?
jack27 發表於 2019-8-21 21:43

可能因為張敬軒要唱黃色大門

係嘅話今場又可以第一場咁儲齊雙子座/牆紙/黃色大門
721AXA 發表於 2019-8-21 21:59

琪待今晚祖祖嘅笑忘書

終於到我睇啦
好愛祖兒
bagfgfcde 發表於 2019-8-22 09:25

我都睇咗4場啦,你好忍得,好好享受,容祖兒唔會讓你失望

琴晚好多人都話 香港人唔值得擁有容祖兒
容祖兒值得擁有更多的愛

捱下去 你也會愛上我的
凝望著我 我信我 ...
danhong0109 發表於 2019-8-22 10:06

琴晚容祖兒喊嘅時候真係好心痛呢個女仔 佢值得擁有最好嘅愛

0+2係咩意思
數彩虹 發表於 2019-8-22 18:28

一次同張信哲合唱,一次同DJ合唱,無正式solo

唉 尾場要捱貴飛
現場買會唔會平啲
好想聽佢唱心病同悲觀生物學呀
放空 發表於 2019-8-22 19:36

20排黃牛已經炒到2500+

我1500買到兩張25行,好彩上兩個禮拜買定