返回列表 發帖
估會加8月4 & 8月25 頭尾終極兩場
Wing1211 發表於 2019-4-9 16:04

我覺得會係2/3號~
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

英皇次次都講明終極尾場架
Wing1211 發表於 2019-4-9 16:09

hhh~其實點加都好啦~我實睇首尾場

頭場蝦碌嘢多,不過真係最wow果隻,因為我會忍唔住睇rundown睇相,驚喜會少咗。
不過今次同Sammi咁近, ...
風見志郎 發表於 2019-4-9 16:17

我就係因為會忍唔住睇rundown所以必睇首場,我應該會睇首2場同尾兩場咁~希望今次多花d心思係舞台~LOL真係吊打1314

我驚我一場都搶唔到,今日Sammi完全冇入過去
風見志郎 發表於 2019-4-9 16:50

我同歌迷會訂24號,宜家等加場~11號先用信用卡試下~

我仲約咗成十幾個人
放空 發表於 2019-4-9 17:15

哇!!!靓仔咩

容媽8月3生日,加一前一後岩岩好
hazel 發表於 2019-4-9 19:22

我記錯?咁如果容媽3號生日就真係好大機會加前加後!

WOW 群 P
賴爽 發表於 2019-4-10 10:32

OMG

好多街客或者新粉佢地鍾意1314多過N6
danhong0109 發表於 2019-4-10 16:35

1314對接客的確友好~

建行(亞洲)信用卡獨家優先訂票

優先訂票場次:2019年8月5-8日,8月10-11日,8月13-18日(共12場)
時間:晚上8時15分
地點:紅磡香港體育館
票價: 980港元 / 580港元 / 380港元

2019年4月11日上午九時起開始接受優先訂票,售完即止,每人每卡最多可購6張門票。

訂票熱線:21808026 
訂票網站:O网页链接 

聽日9點!大家衝呀衝~找不到空

大家做好鑽石台準備

講咗?????
係嘅話好失望 雖然我冇睇過鑽石台
JayantL 發表於 2019-4-10 21:38

係黃牛post一張鑽石台座位圖,不過又有人話係黃牛隨便發,唔係最終舞台圖,但我都好驚如果係真我真係好失望!!!唔想睇

黑人問號???廿周年玩新野???
stephybest 發表於 2019-4-10 21:52

唔知聽日會唔會見到最終座位圖美祖唔好虐粉啦

係祖兒post講接客呢兩個字好敏感喎
John 發表於 2019-4-11 00:40

啊哈哈哈!!!我想接客唔得咩,補貼點路費唔得咩

祖晨!祝大家好運(有無人可以幫我搶多兩張飛980無限時間)

有無人有 link thxxxxx
Toby6808 發表於 2019-4-11 07:50

https://www.prioritybooking.com.hk/joey2019/concertInfo.asp

恭喜大家買到!!!到時見啦

暫時mark左三場先都唔錯等終極尾場再搏下運氣
stephybest 發表於 2019-4-11 13:20

有無多嘅票

本身有四場,但留左一場比人。
stephybest 發表於 2019-4-11 13:24

哈哈OK啦,你會唔會睇首尾場?如果睇咁到時可以見下hh

終極頭尾場等下先啦英皇陰啲陰啲加場都唔知邊日
stephybest 發表於 2019-4-11 13:28

其實好明顯咯,唔係2/3就係4/25

4/25啦多數
都係禮拜日
JayantL 發表於 2019-4-11 13:38

但我唔想尾場係週末wor,太多人搶票啦

公開發售幾多號?
PerryXD 發表於 2019-4-11 13:46

5月9號

尾場禮拜幾都一樣多人搶啦
我最想睇10號同尾場
揀10號係因為第一round通常最好狀態 仲要禮拜六可 ...
JayantL 發表於 2019-4-11 13:44

但係非週末可能會少d啦,少一個算一個~我想睇首場因為最有驚喜感(也有可能只系驚

其實佢開25場都得,係佢撐唔撐到姐
bchan 發表於 2019-4-11 15:26

真係唔好啦~今次破20場,突破自己記錄就得啦唔想佢太辛苦

頭場唔怕心思思同埋俾人洗版劇透
不過根據蛋記啲多場次演唱會過往慣例
頭一兩場通常都係最多 ...
JayantL 發表於 2019-4-11 15:35

又唔係只睇一場,首場睇個大致嘅rundown,然後過來劇透

打算睇幾場
JayantL 發表於 2019-4-11 15:45

三面台一場四面台四場

祖祖之前最多開到幾多場?
wchild 發表於 2019-4-11 16:36

15場

咁多人話佢開三面台既?真係咩
bchan 發表於 2019-4-11 16:42

係因為有黃牛po出一張座位圖係鑽石台~但最終圖應該未出,我都好驚

尾場是24/8?

有寫「終極加場」字眼嗎
l00540 發表於 2019-4-11 16:30

無,實加到20場啦

JY咁好勝,肯定20場啦。
風見志郎 發表於 2019-4-11 17:17

好勝祖,不過好彩佢基本都勝,唔係就變成第二個gigi

公售都未開始 啲人就走去幫襯黃牛
真係自作孽
Lewis 發表於 2019-4-11 17:33

係微博見到有人係viagogo.com買2000紋嘅980票,真係激死人!!!點解咁傻

哈哈哈哈上面啲人啪啪啪打臉
Qmen 發表於 2019-4-11 20:09

我塊面都腫嗮但我好開心

OMG!!!!四面台!!!美祖我愛你!!!我要努力撲飛,我可以勉為其難獻出自己嘅body換飛

好唔開心
係咪我唔夠靚仔
仲未有人PM我一張飛
hehehaha 發表於 2019-4-12 02:24

自己撲好過啦 可以約靚仔一齊

又book咗5號兩張容祖兒,我嘅錢係大風刮來嘅咩

今次演唱會貴請嘉賓 但容祖兒請嘉賓實在令人擔心,可能係英皇全家桶外加友情牌果幾個
希望有Eason sammi 千 ...
danhong0109 發表於 2019-4-13 15:31

咁希望我睇嘅幾場唔好係草蜢,英皇幾個當嘉賓

佢請千千, 我諗千千都會肯去
wchild 發表於 2019-4-13 15:49

實去啦,佢哋兩個宜家感情真係幾好,真係估唔到

祖祖呢個level仲要請嘉賓
我真心覺得係浪費紅館唱歌時間本身已經大把歌想佢唱同唱唔曬

同埋唔想睇 ...
JayantL 發表於 2019-4-13 19:02

祖粉應該無一個想,宜家係還人情多D

距話咗會請嘉賓
Qmen 發表於 2019-4-14 16:48

真係一個都唔想見到 可唔可以聯名上訴

請嘉賓我淨係接受到 李克勤 同 楊千嬅
或者祖粉 匡匡
cbacbacba1 發表於 2019-4-14 18:13

李克勤仲未唱夠???我已經唔想再睇佢同容祖兒嘅任何合作

近3次個人紅館都冇請嘉賓點解又要請返嘉賓
gooloo 發表於 2019-4-14 20:05

還人情lol,近幾年做過嘅嘉賓太多啦

又唔係佢R嘉賓做⋯點解要還人情
jf1019 發表於 2019-4-14 20:16

我嘅錯,總之就真系唔想佢請嘉賓啦

我都唔想⋯破壞哂個完整性
(有冇jf知點解forum又死左- -)
jf1019 發表於 2019-4-14 20:27

點解我上到= =
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

出黎跳Pretty Crazy?
Wing1211 發表於 2019-4-15 12:11

個畫面應該幾驚嚇

好睇!支持yy 出場跳舞!當年千千最好的債都上台獻花
冇理由祖祖唔做多啲
話曬好朋友 ...
stephybest 發表於 2019-4-15 14:03

支持yy自己上演壽司人體盛!!咁先夠pretty crazy
stephybest 發表於 2019-4-15 18:04

首場過後應該好多人轉票

歌迷會confirm咗第一批訂票嘅人啦!!!

美千算唔算
話晒都算係佢事業上嘅推動力
呢二十年同佢鬥生鬥死
放空 發表於 2019-4-16 12:25

梗係算啦,而且算佢唯一對手 鬥到最後兩個人變成好好朋友

訂邊一場?
eggsteven 發表於 2019-4-16 11:15

我訂5/24號,24仲未有消息

confirm 頭尾?
eggsteven 發表於 2019-4-17 10:06

未,最終加場都要等公售後啦

投足舉手太多,神經開始痛處,當我不夠你善忘

好想聽到呢首