返回列表 發帖
本身係MSL Opening!!!!
今次一定要補返數
反正今次都係何丙搞 ...
JayantL 發表於 2019-4-19 16:14

如果係MSL我覺得都係男朋友與歌好d,始終係真sidetrack
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

海報鋪天蓋地,會唔會5號真係首場

2019年8月5-11日(7場),13-18日(6場),20-24日(5場),預測加場26-29日(4場)   我覺得規律係 ...
乐坛风云 發表於 2019-4-26 23:30

但我覺得應該20場最多啦,20週年20場,好有意義~22場太攰啦

我唔想佢加太多,我想睇尾場

新海報來啦!!!5月9號,全城撲飛,你哋準備好未?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

上次15場都唔爆,20場有難度。
gzsbx3 發表於 2019-4-27 22:22

唔好太爆,牛牛好貴

big big shop會員率先尊享 萬通保險PRETTY CRAZY容祖兒演唱會20週年紀念套裝 限量1000套

內容包括:

容 ...
hehe 發表於 2019-5-2 18:01

980門票可能吸引D

580真係無咩吸引力,980就好啦

有無人睇5號

計下數先好嗎
daniel1136 發表於 2019-5-4 14:07

只係覺得980會更搶手

pretty hungry真係笑死人!好正

叫朋友買咗13號開心
Qmen 發表於 2019-5-7 20:56

我5號 24號,希望加4號同25號

由於5月9日(星期四)有熱賣節目於上午10時開始發售門票,城市售票網網站會作特別安排,以維持網上購票的秩序,詳情如下:

(a) 當日上午10時前
上午10時前已登入網站的連結均不能延續至上午10時後。

(b) 當日上午10時起
在顧客等候登入城市售票網網站時,系統會提供自動為顧客嘗試再次登入功能,直至另行通知。

(c) 當日開售的容祖兒演唱會門票尚餘少於2 000張時
系統會停止提供自動嘗試再次登入功能。

個垃圾網及時倒閉

準備開演唱會記招
danhong0109 發表於 2019-5-8 14:30

好緊張 希望加前面

唔好啦買左5號又要放番出去
eggsteven 發表於 2019-5-8 15:38

睇多一場lol

lightupmylight 發表於 2019-5-8 17:17

前12場黑到...

佢依家把聲沙過1314係咩事
bchan 發表於 2019-5-8 19:36

感冒~

有冇內部消息知加唔加場

聽日目標係9衝尾場任何價位三連
冇就9號 or 10號山頂
然後再買多張頭場 ...
JayantL 發表於 2019-5-8 20:16

入到個網就係最後勝利

retry retryretryretryretryretryretryretryretryretryretryretryretryretryretryretryretry

唔好啦 咁老尷 話對手又唔係 話朋友又唔係 上到去咪又係一個"尷"字  ...
賴爽 發表於 2019-5-9 09:44

請關心妍都唔會請謝安琪啦!兩個人明顯0交流0互動,請去做咩?祖粉應該都唔想見到佢

無可能啦,IG都無follow佢,天后根本唔放佢在眼內
反而GEM、肥婆、Aga、Janice、JW、SG 佢有foll ...
fifty1205 發表於 2019-5-9 10:17

覺得aga好大機會,美祖好似好愛佢

買到啦
尾場三連+頭場單丁
JayantL 發表於 2019-5-9 10:15

點入到噶

入到,24號980無連坐

我想望下入到係咩畫面
賴爽 發表於 2019-5-9 11:15

俾你望下

買咗咩
JayantL 發表於 2019-5-9 11:31

我本身已經買咗5號*2 24號*2啦~

5號禮拜一 24號禮拜六
其實好大機會
JayantL 發表於 2019-5-9 11:42

我就係賭加4/25

聽到佢而家把聲沙到呢...
要養好把聲先
kaman921 發表於 2019-5-9 12:18

宜家病好過8月病~6月就閉關啦

門票銷售情況Ticket sale update
(截至As at 1pm)
以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 49 596 (58.10%)
已售罄的場次Sold-out performance(s): N/A

買咗6號 23號!!!!!超級開心!!!!!!!!!!!!!

門票銷售情況Ticket sale update
(截至As at 4pm)

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still ava ...
loyatsze 發表於 2019-5-9 16:06

好奇怪,得25000張啦,一場都無售罄

我想睇多場980單丁,我咁落力幫祖祖散飛都唔俾我入
風見志郎 發表於 2019-5-9 16:31

真系買唔到到時我有俾你拉

我到宜家都未收到email
kelvinyu188 發表於 2019-5-9 19:24

我即買即收到wor

希望繼續靚聲一直到尾場
Qmen 發表於 2019-5-9 23:40

真系希望佢可以好好照顧自己,佢病我真係好心痛

又入到,d少量飛場一場一場入去買,無一場買得到

好有可能演唱會就唱返果5首LA特輯重新編曲嘅冤鬼十大
風見志郎 發表於 2019-5-10 09:05

咁真係0興趣,對今次快歌真係無咩期望,何柄搞快歌真係太差

又要聽番心淡痛愛16號愛人呀?
咁雙冠軍與蝶同眠罪魁可以40周年演唱會先唱 ...
water:) 發表於 2019-5-10 08:34

40週年想唱都未必唱得到啦!

但sammi開完仲有成個星期先到佢
chkalu 發表於 2019-5-10 09:21

唔嗮拆台搭台,綵排咩?

開到口話唔會加到20場
睇下會唔會反口
gooloo 發表於 2019-5-10 10:18

佢唔系話呢一刻唔想加咩?萬一美祖上個廁所突然想加

容祖兒踏入樂壇20年不甘成為「回憶」,到美國知名錄音室重新演繹自己。一切由開始,預視着她的音樂路,細說 ...
jasonng 發表於 2019-5-10 11:44

點解今次咁多廁所位

我只能話,會加場,大家等住

黃大師又出手

天啊!容祖兒Pretty Crazy演唱會舞台設計師大有來頭!英國頂級設計師Es Devlin,她是Adele、Beyonce、Katy Perry、Lady GaGa、Miley Cyrus等巨星的舞美設計師。與此同時,2012倫敦奧運會閉幕式和2016里約奧運會開幕式都是她的作品[good]紅館史上最Crazy舞台即將誕生,萬分期待!

微博睇到,美組真係頂級資源,今次應該唔係1314咁hea

咁dump本, 希望今年肥Y 0參與
Lewis 發表於 2019-5-14 16:00

容祖兒:他是我最好的設計師,我就是超模把他的設計完美呈現, 他是我肚裡的蟲,是我的腦

諗住演唱會前沖喜下
hohoho 發表於 2019-5-15 23:20

如果入圍先系金曲獎嘅失敗,只垃圾碟有咩值得討論?討論翻演唱會啦

幾時有加場消息?
Qmen 發表於 2019-5-16 00:40

未知。尚未示意 我都等的好煩

應該會喺5月底或6月初,如果接近7月都冇加場消息,咁就真係冇得加喇 ...
lightupmylight 發表於 2019-5-16 08:28

N6唔係首場先終極加場

無錯好希望做到咁就不得了啦
可以前後各加一場唔該容祖兒考慮下
Qmen 發表於 2019-5-16 23:57

一定會加啦,但要後面d,應該會係20場

後面應該加唔到啦 蕭敬騰30號開 中間只有5日
danhong0109 發表於 2019-5-17 00:23

我嘅意思係宣佈加場嘅日子會後面D,加場嘅日期好難講

再見我的初戀係咪有十年無唱

我估今次opening 會唔會好行貨咁 pretty crazy, 跟住 Gotta Get High, 我好得閒 咁, 推唒近幾年新嘅快歌係 ...
KendjiBB 發表於 2019-5-18 21:11

如果容祖兒日日開會開成咁,真係讓人好失望

一種永遠我loop出感覺lol