返回列表 發帖
今次演唱會多多少少都會受香港呢排嘅事影響啦,盡自己力量支持美祖就得倒數,3日
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

瓊姐果個投票 班gc粉係咁叫d人投黃色大門 黃色大門可能第一  好嘔心
danhong0109 發表於 2019-8-2 09:05

世界最惡心嘅粉絲gc一定有名

謝霆鋒能不能說服王菲來做嘉賓

祖祖還在針灸

加油啊~一定會好返
stephybest 發表於 2019-8-2 14:41

一定會

其實睇翻05年演唱會,除咗果part不知所謂嘅翻唱,其他嘅都幾好呀,舉手投足之間已經有diva范,16號愛人+啜泣+一拍兩散+心淡  呢part好正,件衫靚到癡線!好似當年口碑唔係好好

有紅牌出場、混血兒同凝溶tim
jack27 發表於 2019-8-2 15:44

紅牌出場我真係好中意,但唔指望今次可以聽到

不倒翁裝+紅色內衣+假髮,好驚嚇,但有爆玻璃
jack27 發表於 2019-8-2 15:59

假髮又真係好難頂

個菊花台好嘔心,tback都不了
721AXA 發表於 2019-8-2 15:55

祖祖想同大家濕身噶 一起流汗

05年把聲好似是最好的 比08starlight仲要好
danhong0109 發表於 2019-8-2 16:03

系。05年聲音狀態最好

睇又唔覺同平時有咩唔同,可能做啲例行針灸啫
Ki 發表於 2019-8-2 16:05

希望系咁,佢真係唔好俾自己太大壓力

到唔知乜鬼病,咁耐都未好返
Ki 發表於 2019-8-2 17:35

系咯!!兩個月都有!!!

其實我最想佢唱優秀
好高質又有氣氛
不過既係普通話又係Sidetrack真係無乜可能 ...
kanxd 發表於 2019-8-2 20:53

佢好似話過優秀好適合演唱會
我有ff優秀開場

分分鐘d位靚過公售
hohoho 發表於 2019-8-2 20:49

公售嘅位真係好差

《獨照》同埋《愛情復興》呢兩首國語歌好正,唔知會唔會唱呢?嘉賓曲會唔會用《特別嘉賓》來升嘉賓位出場 ...
乐坛风云 發表於 2019-8-2 21:01

愛情復興真係好正!!!蓬勃大氣~佢以前商演都成日唱, 不過後來就當呢首不存在

頭場 張學友?
wzx0825 發表於 2019-8-2 23:23

真係勁多黃牛講!!!唔通係真?好期待

倒數2日啦!!!!!!!

又用呢招去谷所謂18 場   內部飛變跳樓飛 唔理市場係咪吸納到
    只求堆砌個場數出黎 英皇係叻叻既 ...
白河喜來登 發表於 2019-8-3 09:15

唔好系系度做大分析家啦,你不如擔心下淫kay4場三面台賣唔賣的嗮啦

唔fd喇, 不過有有共同朋友黃偉文
其實我諗就算請到jolin, 現場反應應該唔會十分好 ...
721AXA 發表於 2019-8-3 14:08

其實之前有蔡依林粉絲話同美祖有合作,我以為會係國語碟,點知冇,會晤會就係今次演唱會嘉賓

買左green row 1,覺得自己真係好pretty crazy
fengzhizi9225 發表於 2019-8-3 14:26

我睇四場都好crazy

咁既時勢仲過去HK,仲crazy啦
fengzhizi9225 發表於 2019-8-3 14:36

無辦法,鬼叫美祖咁有吸引力 希望唔好讓我失望

請陳偉霆過來再跳一次「加大力度」
    我覺得絕對有幾場係留比英皇暗星們 ...
fengzhizi9225 發表於 2019-8-3 14:42

應該會全場噓爆

hocc在joey ig留言俾人話
hohoho 發表於 2019-8-3 17:34

呢條撲街可唔可以唔好搞容祖兒

我覺得祖祖一直認為d人好鐘意1314
jack27 發表於 2019-8-3 21:21

街客的確幾鐘意

認就認自己有些B型
悠閒而積極
願愛的 恨愛的
就會一個運氣的
願你夠秤 最配邊種血型

見到有財務公司係Facebook 送飛 只要留祖祖歌詞就送
白河喜來登 發表於 2019-8-3 20:25

咁喜來登酒店有無打折?

show up都好睇過1314
jack27 發表於 2019-8-3 21:59

愛している 但你太自負
想要被愛護 卻先逼我來估一估!!!

好冷門
應該以後都不會唱
hehehaha 發表於 2019-8-3 22:06

可能佢都忘記自己唱過呢首歌

好興奮,第一次坐握手位,呢個禮拜都訓唔著啦
fengzhizi9225 發表於 2019-8-3 22:55

咁正,點歌環節嗌大聲d!!!

4號啦!!!仲有1日!!!

邊度睇到
Qmen 發表於 2019-8-4 23:57

微博有!!!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

kay都係十幾年冇唱啦! 我想聽佢做嘉賓唱
fengzhizi9225 發表於 2019-8-5 07:42

來或走~~~~~~~~~~

已經到香港~無論如何,今晚祖粉一定要俾美祖最大歡呼聲!!!

美祖拜神未啊,紅館門口安全嗎
阿mark 發表於 2019-8-5 16:30

紅館附近真係一D事都無

勁多人!!!宜家都唔俾入!!!想點

跟住喊咗半場,對真粉絲來講今晚只有心疼,唔想講太多,仲想佢點,舞台故障唔係佢一個控制得到,又應承你哋補開一晚,佢真係夠啦,放過佢啦

香港女歌手之最,華語樂壇女歌手前三都可以排到,正到……本身唸住睇唔睇12號,宜家就覺得,睇!!!一定要睇,幾場都睇

點解唔係琴晚
宜家真係爆喊

呢兩首咁grand,一定冇排過
風見志郎 發表於 2019-8-7 20:29

完完全全,最後的朱麗葉呢part可以加埋與蝶同眠樂觀,好夾,一定好正

一變四 四變十二
一於睇十二場啦
JayantL 發表於 2019-8-7 13:28

你估我有礦啊,睇五場已經極限,窮到

我真係喊咗,千fa出現已經讓呢一場成為經典畫面真係好感動好感動

新裙冇乜特別, 第一條靚啲
721AXA 發表於 2019-8-7 23:11

可能要配合fafa過七夕!fa兒

好唔開心,點解我唔買7號
風見志郎 發表於 2019-8-7 23:19

我更加唔開心,我聽到fa姨做嘉賓嘅時候已經係翻屋企嘅路上 如果唔係我真係可能crazy到再睇一場

咁你後面仲有幾場,話唔定係村屎
風見志郎 發表於 2019-8-7 23:44

哎呀其實唔係好想見到佢哋啦,想見一D平常唔係好常見嘅明星咯(系明星唔係暗星 )孖女見好多次啦

有人叫佢地容嬅富貴,笑死我
風見志郎 發表於 2019-8-7 23:53

睇視頻真係爆喊,我如果係現場一定喊成

除左美瑞果雨首, 今晚仲有無歌轉咗?
阻住 發表於 2019-8-7 23:55

未見到今晚rundown

我想知有冇爭氣!!
風見志郎 發表於 2019-8-7 23:58

今晚唔知琴晚有,全場沸騰

2348完
water:) 發表於 2019-8-8 00:00

容祖兒真係好有誠意

同當年美祖係Let's begin 出現一樣咁感動!
睇得出佢兩個各自係對方工作生涯當中,都係最重要既對手。 ...
victor1991415 發表於 2019-8-7 23:58

我真係好感動

今次連心花怒放呢首握手位嘅歌都無,真係大突破啦