返回列表 發帖
最近個playlist成日都係咁
問好 若 哈囉 好得很 我敢愛 (環球playlist)
頌讚詩 高山低谷 高山低谷live 冥王星 (sony playlist)
不夜場 樂觀 (英皇playlist)

其實aga之前隻碟都幾好loop
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 15:18

嗰隻碟其實首首歌都hohoten 食m記d人成日問我one day at a time同忍叫咩名

聽cd version咪算咯做乜要挑戰live
即係好似聽我本人咁
聽cd version咪算咯做乜要作賤自己 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 15:20

講起作賤自己 我聽完讚讚自己

音樂校巴 播緊twins 戀愛大過天

聽左生我的命0.5倍速 同 若1.25倍速

聽左一凍一熱remix 都係鍾意原本 原諒我

Twistable turnable man
少年維特
青山黛碼

你瘦夠了嗎?
高山低谷x2
逆蒼生
pair j
不夜場x2
不枉我們張山十年

忘川
問好
篋神
最卑微的願望
煎熬x3

眨下眼又一年..

bagfgfcde 發表於 2015-3-8 20:13

冇計啦 人已別去

忘川x2喇已經

最近愛美長
男孩想你
......回信
下次下次
三首都一日聽10次嘎

Goodman 頌讚詩 高山低谷 live

我敢愛
同進(唔好懷疑我點解聽=.=)
不枉....十年
我可以............擊敗
篋神

頭先聽緊BBCute嘅心急人上

裡面嘅歌詞 『六尺四寸半 又要怎麼去愛』
六尺 同 四寸半 係咪refer緊2樣嘢

真係發人深省

今日聽左兩次爭氣 證明自己要爭氣嘅決心

難行也決不可洩h
要爭氣喲
bagfgfcde 發表於 2015-4-26 15:18

突然醒起今日未聽 快 你愛到很快 即刻走去聽一次

btw fight for air index:5

今日聽左
哲學家
天窗
上車咒
天色很暗
哲學家
一千個假想結局
我敢愛

問好
小確幸
你們的幸福
新一天
代你發夢
超級煩
飄紅
女皇
樂觀
相對濕度
邊城

大概係咁上下

Here全碟

點解可以咁正 好鐘意Yoyo把聲, 令我諗返起Joanna王若琳. 個時真係狂loop佢d歌 ...
JasOh103 發表於 2015-4-30 14:54

前排有個fh老師問隻碟邊度有得買

隻碟堅正 雖然得兩首廣東歌  希望下一隻碟可以保持咁既feel不過多d廣東歌 ...
JasOh103 發表於 2015-4-30 17:35

唔敢想像下一隻碟係幾時

M記極速有新一天聽
有得聽美phil嘎

今日係咁聽好心好報 毒唱版
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

今日想介紹兩隊炙手可熱嘅組合比大家

邊個話香港冇女團!!! 2015年,2隊最受歡迎嘅青春熱舞女子組 ...
ed8671ed 發表於 2015-5-24 20:04

希望可以橫掃新人獎

韋禮安 - 心醉心碎
作曲:韋禮安 填詞:韋禮安 編曲:黃中嶽

「心醉心醉
怎麼變心碎心碎
怎 ...
chanchan0909 發表於 2015-6-5 14:51

呢首好似我有冠啵

份詞可以解讀成對父母既愛/父母對子女既愛架
JasOh103 發表於 2015-6-7 12:26

當潮流愛新鮮

個仔入唔到喇沙就換仔

同人換仔都係為左令個仔得到最合適o既照顧,而又可以盡自己o既能力照顧一個更合適自己o既仔,對雙方都好 ...
KITSTON 發表於 2015-6-7 18:48

睇泥首歌可以上埋美ed個兒歌榜

睇下點~

==============================================
側田在台上說:「出咗新碟,整咗3隻兒 ...
ed8671ed 發表於 2015-6-7 19:17

high quality 兒歌要搵漿唱

harryharry 發表於 2015-6-7 20:07

我好似有冠aliati's song

王梓軒 - 你是哪種人
作曲:王梓軒 / 唐達 填詞:林夕 編曲: 王梓軒 / 唐達 監製: 王梓軒 / 趙 ...
chanchan0909 發表於 2015-6-9 23:54

呢首歌是咪比某d野inspire到

呢條片好多potential for gif

你頭像好正
rubylovessss 發表於 2015-6-11 22:49

其實仲有好多個位可以cut出泥

風吹得再兇 吹不散笑容

是你偏偏很想利申
是我太急想越行越近
誰料你竟勸我不必太凝震

周耀輝 / 農尚青 邊個嘅錯

Come On(ed8671ed) / 容我自救(harryharry) / 快(chanchan0909) / 大頭貼(harryharry) / 乜都盞(群星) /

how about pun火女, 金睛火眼, 嘥氣 and 布娃娃
ed8671ed 發表於 2015-6-13 16:55

可以寫埋乳酪大地麼正積極考慮推薦多一首兒歌

可以寫埋明成王后 自由女神麼
plug左都冇時間上住

全世界都可以聽到家燕唱神曲嘅美妙歌喉{ ...
ed8671ed 發表於 2015-6-13 17:27

自由女神(ed8671ed/RVHOCPC)

粵唱越響聽左幾次 究竟我咩病

最近一星期聽得最多嘅十大:

#10 下次無下次 側田 -- 新碟最正呢首~
#09 肆無忌憚 陳凱彤 -- why why why  ...
ed8671ed 發表於 2015-6-15 18:01

廁時代狂loop唔係為左美廁?

專登 check check  u 比 ho 高 fun 喎 no.1 嗰首

嘩 好難聽
chanchan0909 發表於 2015-6-15 19:11

好彩首歌夠短

張敬軒 - 井
作曲 : 張敬軒 填詞 : 黃偉文 編曲 : Johnny Yim 監製 : Johnny Yim / 張敬軒

...
chanchan0909 發表於 2015-6-15 21:21

我有理由相信係我兒夜而野得好聽所以你先記得首歌Fyi this is my 2011 week 52冠哦

我的監獄裡邊 無獄卒編號鐵窗
無強暴我的大漢
呀陳生你又黎喇?
你都係去刷牙刷到成口白泡算啦

改潮玩代點解可以無冠

美紫準備再次挑戰季選最低分 and ed 兒歌榜 ...
kevinlai1621 發表於 2015-6-21 13:52

好奇袋purple姐姐新歌

Afei跳舞真係好好睇

狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) / 狠狠 (吳雨霏) /

好想 next week J悅 out, Aki + Purple 上榜
chanchan0909 發表於 2015-6-28 11:42

Purple 係咪未plug 點會唔係即plug即上

應該未 plug  plug 左 本地榜 + 兒歌榜 + 先鋒榜 一定會一齊上榜
chanchan0909 發表於 2015-6-28 11:58

我日日都去google首歌出左未 結果一星期後發現原來未出

某會員建議
Akay - 愁人節
李彩樺 - 你唔愛我喇
吳雨霏 - 殺她死
村史 - 雙失情人節
ASA - 生還者
Aabel ...
harryharry 發表於 2015-7-5 19:02

我的朋友即是我

最佳男主角(張紋嘉)

何韻詩 - 彼此
作曲 : pan 填詞 : 吳青峰 編曲 : 青山大樂隊 監製 : 青山大樂隊/ hocc@goomusi ...
chanchan0909 發表於 2015-7-20 23:41

唔post廣東話版嘅?

你最重要 / 邊城 / 愛你 / Gonna Be Alright

粵唱越響(林子祥)
5 fun