返回列表 發帖

HOTMAN's

Music Picks of the Week

Week 7

幸福止痛/光年之外/你望我望/難得一遇/太空想/Like a gun 獵/巨人的肩膀/////////

排名歌名歌手上榜走勢APTotal AP
1巨人的肩膀林宥嘉5>7>8>5>8>11858
2一群少女21212
3下次愛你張敬軒31010
4凡人對抗命運鐵樹蘭9>8>8>4>6>X>4952
5負攝石Robynn & Kendy10>X>5816
6不藥而癒鄧小巧688
7王嘉儀9>9>9>X>1>7743
8痛醒許廷鏗3>3>X..>10>8740
9難得一遇林奕匡1>X>X>9780
10有生一天周柏豪6>5>6>2>3>4>10680
out:
七歲HANA2>X>21434
酷愛王菀之31010
帥到分手周湯豪10>X..>5914
推開世界的門楊乃文699
驗傷衛蘭2>7>4>X>7851
敗部黎曉陽977

本周回顧

何韻詩 鋼鐵是怎樣煉成的

願你記得軟弱沒有錯。

在社會種種磨練下,我們都被煉成了鋼鐵,變成了一個個巨人。
這固然能幫助我們迎風擋雨,但假如沒有容許自己軟弱的空間,終會累壞。
放肆崩潰一場,然後,也許,你會發現那個內心中的巨人,慢慢在撫平你的傷口,拯救你的心靈。
站在巨人的肩膀上,你又變得更強大了。

閉路電視特約:「女中光華」全女班冠軍歌
第一百個我 / 深淵 / 深淵 / 最好時光 / 有夢要想 / 星足印 / 裝 ...
616.1314 發表於 2017-2-12 00:13

美jo挑戰全年上榜

舊年已經係喇
616.1314 發表於 2017-2-12 01:17

原來係咁咁下年都唔知拎咩好

挑戰再次做AP最高但俾我調出三甲
616.1314 發表於 2017-2-12 01:23

Shiga係咪挑戰唔出歌但有三甲

希望林宥嘉可以挑戰到XX框1星期73AP
kel_kelvin 發表於 2017-2-12 04:36

2016 Week36 林宥嘉 天真有邪 76

挑戰完畢

Jason's Playlist 2017

2017年度冠軍歌巡禮
WK01-13: 小故事/兄兄我我/我不是歌手/閃光彈/驗傷/難得一遇/ ...
JasOh103 發表於 2017-2-13 01:26

我都好驚會聯繫唔到

好開心晚晚都仲有同班中同係group傾計 講呢樣個樣
每個月都見一次

希望大家都珍惜彼此

我要今年
kel_kelvin 發表於 2017-2-13 00:37

佢出歌先算等祖祖破都有機會既
不如你自plug 啜泣(live) 容祖兒 feat. 林奕匡

又係林xx
bagfgfcde 發表於 2017-2-12 18:09

個名有木字既歌手旺呢個榜

Hictons  MPOP Chart
WK1~10 All Night/ 好愛好散/ 賣空氣的人/ 推開世界的門/ 就改天/ 就改天/ 長大的童話 ...
hictons 發表於 2017-2-19 01:25

長大的童話