返回列表 發帖
各位gin粉可以去微辣page瘋狂g持gin lee

阻住 發表於 2018-4-9 22:57

良心歌手

粉絲通宵排隊買飛

適逢今日(10日)是Gin Lee紅館騷「Gin Lee李幸倪First Of All Live 2018演唱會」加場開 ...
Laichu 發表於 2018-4-10 20:19

喂?adrian?係咪你丫

點解隨風而來隨風而去+信acoustic可以咁好聽
JasOh103 發表於 2018-4-11 00:24

真的係好勁好勁!

鄉議局主席劉業強今率一眾鄉紳到沙田車公廟為香港和沙田求籤,負責遞籤職員其後承認撈亂了兩籤。解籤師傅陳 ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-11 10:54

唔怪得咁紅 原來全港靠gin lee沖喜

大家好 我係gin lee 李幸倪

比大家J
Nathan 發表於 2018-4-12 22:32

好wild

聽緊很堅強5000次 感覺如沐春風

有預感會有很堅蛋100次聽

雙雙真係好好聽 希望到時會唱起碼十次
nicknicknick 發表於 2018-4-22 09:17

希望有日你既簽名會加上gin gin

一齊轉會

既然係處女個唱 不如gin lee暫時改名做virgin lee 到開show時再改番原名

好不雅囉!人家gin lee是純情女歌手
cathay1996 發表於 2018-4-22 18:33

佢話演唱會想跳性感舞色惑wor

同埋virgin係象徵處女show同純情囉

睇番記錄原來樓上上上係曲粉

我都想suggest下個演唱會點做啫

希望唱蝦今天終於一人回家真係會出現蝦

單單一個字
現在變得諷刺
JasOh103 發表於 2018-4-22 18:41

佢既Logic係邊?我正正係想講gin既純潔

Gin好pure

第一場爆左
聽講第二場都快
JasOh103 發表於 2018-4-22 18:43

爆左咩?爆左個台?

其實很堅強幾hit 而家一哼「很堅強」d人都有反應

會唱和每天講再見
唔唱既話我原價買十張24號既飛

FwD 就有第2場免費換飛+大抽獎無限送
想支持晒2場Gin 的CM朋友,浪費多半小時 ...
dom 發表於 2018-4-29 11:29

你會唔會支持gin gin?

想聽未來

唔知Gin係紅館會唔會唱馬拉歌呢?
Nathan 發表於 2018-4-29 11:53

支持local馬拉gin

原來個「堅」字可以吸引廣告商 環球sosmart

下瘦左㗎拿,塊面仲係方包咁的,仲有個半月就開show 啦。
堅期待。。。 ...
dom 發表於 2018-5-1 17:05

唔可以用瘦文做standard wor

發現gin好少rock歌 希望新碟多d

很堅強點跳舞 大陸EDM Remix,
fifty1205 發表於 2018-5-7 14:56

幾好 可以整個很堅強1000次edm mix

已經feel到remix到好似就有就有咁
一定high爆紅館
hehehaha 發表於 2018-5-7 18:26

好想聽 全場一齊跳大媽舞

6月紅館開騷 李幸倪性感無底線︰Deep V是碎料

反煎真係咩都得 返自己國家投票都叫R上報

好彩有d抽飛活動 各大brands先可以透過gin lee比多d人認識

感謝gin lee支撐住唔同品牌既公關/marketing

天給我這愁眉 不必生氣

李幸倪,原名李勁霆,馬來西亞華裔女歌手。

而家先知堅b 有個咁勁既原名
勁霆bb  ...
cathay1996 發表於 2018-5-26 03:34

唔怪得信既ap勁停

飛已換

林夕:「歌詞從我患焦慮症的經驗開始。最初醫生說這是腦分泌失衡所致,所以之後很難承認性格遭遇也會引發焦 ...
John 發表於 2018-5-30 04:43

好感人 林夕愛將

又再聽多次LITM 又想買多張飛

Gin Lee好勁
又擸到個資生堂廣告

今年已經有G2000、日產、Ecco、資生堂
John 發表於 2018-6-2 19:10

填到蝕左個d了

原來仲有20日就可以同堅堅一齊大合唱 很堅強12次
JasOh103 發表於 2018-6-3 00:31

召集一眾gin徒一齊練歌

演唱會倒數20天  

Kary: Come with Me

"迷亂裡我舞蹈
暈眩中李暢泳"

Gin Lee師姐Kary吳雨霏就 ...
hehehaha 發表於 2018-6-3 18:53

走開啦

堅堅開始加強宣傳攻勢了
又拍左LG 廣告又可以搵廣告商散飛
cathay1996 發表於 2018-6-4 12:47

Gin gin好多廣告商

如果班煎粉推夠50頁
我用正價入場又點話
hehehaha 發表於 2018-6-5 15:35

多謝支持

拎自己對耳仔較飛...
bagfgfcde 發表於 2018-6-5 17:47

咪就係 入唔到場對耳仔咪好大損失我就唔會拎呢D野較飛 一早買左飛

好感動 hehehaha一話50頁入場睇 一班堅粉就出黎推post

原來大家咁想會員sss有得享受人間美聲

現在山頂Cheap飛$380我比唔起呀?
我包起哂成行但唔入場都得呀
hehehaha 發表於 2018-6-5 18:20

咁不如你買左我d飛先啦

堅堅話個嘉賓唔係藝人
JasOh103 發表於 2018-6-5 21:58

會唔會係登勤?

Gin真係好多好歌 希望會唱一想到你

煎煎今次個show又唱秋意濃 lol
已知rundown 會唱:Falling 好風如水 1st Date 下一位 很想要吧 潛水 曌  空 ...
fifty1205 發表於 2018-6-6 23:07

和每天講再見都必唱啦

Gun gun幾時做人妻

希望好似kelly咁演唱會宣布結婚

估唔到係
《堅強的動物》 好聽過 《很堅強》
Nathan 發表於 2018-6-7 19:12

好好聽 人間極品

GIN粉好cute cute
Nathan 發表於 2018-6-10 16:06

聽李幸倪既歌 確係純品好多

真空上陣!Gin Lee為個唱訂造鏤空長裙

8字歌confirmed
JasOh103 發表於 2018-6-20 20:17

但隻舞有d膠

國際知名嘅band = Ping Pung?
天后霏終於一索得男,神祕嘉賓仲唔係佢
dom 發表於 2018-6-20 20:48

希望會直播霏霏個bb訓覺