返回列表 發帖

NH TOP 20 2017 WEEK 31 (2017/7/30 - 2017/8/5)

2017年 冠軍歌巡禮
WEEK 1-13: 羽毛鱗刺 / 停止繁殖 (2) / 銀髮白 / 迷些路 / 大人的科學 / 賣空氣的人 / 難得一遇 / 凡人對抗命運 / 巴別塔 / 最後一杯 / 淒美地 / 推開世界的門 / 冥想練習 /
WEEK 14-26: 愛比死更冷 / 愛後記 / 懂事 / 告別完再聚 / 1+4=14 / 3AM / 查無此字 / 確定論 / 我寫了很多字,卻得不到一個人 / 說再見了吧 / / / 郭源潮 (1) /
WEEK 27-39: 流淚的怪獸 / 郭源潮 (2) / 你的完美有點難懂並不代表世界不能包容 / 還原成長 / Come With Me /////////
WEEK 40-52: /////////////

本週冠軍歌:吳雨霏 feat. AF - Come With Me

RKLWNWPK歌曲歌手走勢
01060501Come With Me (feat. AF) [1]吳雨霏02>02>02>06>01
02NE0102時間做證陳曉東02
03010201還原成長 [1]Mr.01>03
04040304找藉口是失敗者的習慣未能接通12>04>04
05070205藍血人許廷鏗07>05
06050404上傳狂Fabel04>04>05>06
07120207很晚的晚安孫盛希12>07
08030303吃定我AGA08>03>08
09110309靈感床Supper Moment15>11>09
10NE0110有淚多好林奕匡10
11NE0111一直走A-Lin11
12NE0112花季雨僑12
13080405怪人安俊豪05>09>08>13
14020302每個眼神都隻身荒野郭頂07>02>14
15NE0115Mr. Weather Man黎曉陽15
16190216自療林若盈19>16
17180217You're My Everything黃意雅18>17
18NE0118寡人符致逸18
19NE0119I'll Be With You鄭融19
20NE0120水晶靈魂 (feat. Pollie@小塵埃)馮穎琪20
OUT
XX090503Hide & Seek (feat. 熊仔)李權哲18>13>06>03>09
XX100310就這樣李榮浩13>11>10
XX130503潮神尹光 + 阿肥03>13>11>XX>05>13
XX140114差一點小肥14
XX150314打不死沈震軒14>19>15
XX160706他他他Jude09>06>09>14>11>XX>XX>13>16
XX170403分過手請舉手秦馨敏19>03>10>17
XX200407夏韶聲15>07>20>20

* out Emily
* 原來你都係淫會員
* AGA 要 08>03>08>03 到幾時  ...
616.1314 發表於 2017-7-30 00:04
Emily帶埋新人獎最大對手李權哲走 新人三甲無難度
今個星期頭三位係我今年暫時聽得最多嘅男、女、樂隊
jose 發表於 2017-7-30 00:05
時間做證好好聽
希望霏霏有至尊歌
證明一下你既yum液匡
bagfgfcde 發表於 2017-7-30 08:57
至尊歌好明顯留畀真‧一姐AGA
希望個12分袋得穩啦
dongbb2332 發表於 2017-7-30 10:17
我保證點都畀到12分
是咪因為林奕框要 回顧美醜哭笑冷暖興衰 先會上第19嗰首
ed8671ed 發表於 2017-7-30 18:56
I'll Be With You起碼好聽過傷心到變形 ^^

my LOVE my FAV Top 20
Week 31 : 24/07/2017 - 30/07/2017  |    |  

RK|LW WK|PE Songs        ...
jose 發表於 2017-7-31 14:57
流淚的怪獸連續三星期回落 東東又上唔到榜 傷心

唔好啦
咁搞法即係逼我揀和每天講再見拎獎架姐
dongbb2332 發表於 2017-8-4 23:59
有禽獸揀 走去揀首垃圾

Agger
就好似有宋念宇唔揀 走去揀林奕匡咁
bagfgfcde 發表於 2017-8-5 00:07
宋念宇呢啲腦囟未生埋嘅人收皮啦

HOTMAN'sMusic Picks of the WeekWeek 31
幸福止痛 / 光年之外 / 你望我望 / 難得一遇 / 太空想 / Like a g ...
HOTMAN 發表於 2017-8-5 01:00
10 6 9 唔錯
1 4 7 ok
3 5 8 ban

今週暫時有三個榜畀某女歌手亞軍!

COOL MUSIC HOT HITS 100
Vol. 61   28/07/2017 - 03/08/2017
jose 發表於 2017-8-5 10:08
支持第99位!

個榜搞到蔡XX好似得一首歌咁
好心第5變做陌生人(Kary Neway Music Live) 啦
jose 發表於 2017-8-5 14:04
可能袋袋覺得佢真係得呢首歌聽得入耳

其實霏霏同雅雅之間好有愛
Kary cover完首《陌生人》 Tanya就走去出首《Keep Breathing》

唔知有冇林奕匡呢
bagfgfcde 發表於 2017-8-5 17:28
咁會變左dongbb2332理想結婚對象榜

1-5位都會係佢
dongbb2332 發表於 2017-8-5 19:32
你自貼會好睇過呢個不知名人士