返回列表 發帖
J佢把聲
kevinlai1621 發表於 2017-3-5 00:03
人、歌、聲、身材都好好

今集唔錯
三場都有亮點
二珂最後個場表現好好
-Prince- 發表於 2017-3-5 01:05
佢要專心溫書呀

我都覺
胸大既小樓同靚女二珂最後一局都幾好 思維夠清晰
沐沐最後一局敢自刀 老黨救完又敢毒 ...
bagfgfcde 發表於 2017-3-5 08:38
呢位學生係咪想拎2332?

原來我拎2332對你黎講係小確幸
好可恥
bagfgfcde 發表於 2017-3-5 13:05
你再唔溫書就變1030架啦

發完力可以全日唔上CM 開心。。。
其實關楚耀真係好好好鬼靚仔  
但係唔知點解對佢冇情慾之愛 ...
electric 發表於 2017-3-5 13:22
因為你已經對好多好多人有呢種愛?

[自戀post] 有陣時都幾佩服自己嘅口味
jose 發表於 2017-3-5 14:00
咁14年林奕匡發力既歌真係好高質
不過I See You Everywhere磨四週低位 不喜
上面比第4位既榜高質好多 雖然最終都無冠

香港人大家都係一個好大壓力既環境度,哪怕你唔理政事,生活已經好多野煩。自己近日,愈來愈覺得年青人唔知有咩出路,「我的志願」都唔知填咩,有好多無力感。
但,唔可以咁樣消沉!我時常都提醒自己唔好有咩心結,搵唔到人講都要發洩出黎,打係發洩區又好,做下運動又好,呢個forum梗係要聽下歌,未必係好hyper既但要紓緩到既,睇套笑片都好。
係香港,心病好易有架咋,絕對唔可以墜入去,入左去既就點都要捱番出黎。共勉之!做一個正能量既人,可以既就散播埋正能量!
【正能量playlist】
美麗到不能
空港
第二天
My Way
(yimsin)

樓上兩位請私下解決

順便開埋賞霏區
jose 發表於 2017-3-5 20:29
吳雨霏唔係男人黎咩?

6. 試根據文章,判斷以下陳述跟文章的意思是相通、相違,還是無從判斷。
a.「是可忍,孰不可忍」
b.「愛是恆久忍耐」
c.「Patience is waiting. Not passively waiting. That is laziness. But to keep going when the going is hard and slow - that is patience.」
d.「希望是堅韌的拐杖,忍耐是旅行袋。攜帶它們,人可以登上永恆之旅。」
nicholashin 發表於 2014-12-3 22:15

睇黎《忍》係吳雨霏既結婚進行曲

有無賞J區
harryharry 發表於 2017-3-6 19:47
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

#流行南方粵語兒歌大匯#[話筒]  2014年第9周榜單:容祖兒《明日恩典》重返榜單奪得冠軍;陳奕迅《超人迪加》上升至亞軍位置;鍾潔嵐《牛車水》本周反彈到季軍位置。本周新上榜歌曲有:李家仁、劉彩雲《月宮寶盒》;劉德華《為我鼓掌》。本周重新上榜歌曲有李紫昕《我要高飛》。
#流行南方粵語兒歌大匯#[話筒]2014年第13周榜單:大熱歌曲陳奕迅《超人迪加》再次登上第一位,宋嘉其《But I do》重新上榜並且奪得亞軍,而季軍就是周筆暢《大家一起喜羊羊》。本周新上榜歌曲有:《醜小鴨與天鵝湖》,《超人小子》,《黃金進球》,《百變小櫻》。容祖兒《明日恩典》已連續上榜7周。 ​
#流行南方粵語兒歌大匯# [話筒] 2014年第15周榜單:薛凱琪《醜小鴨天鵝湖》上榜第三周已經躍升為冠軍,而關智斌、鍾舒漫、吳浩康、泳兒新上榜的歌曲《小學館》勇奪亞軍,第三位則是陳奕、張裕東的《Bala Bala Bu》。本周新上榜:梁漢文《皇子的美學研究》。周筆暢《大家一起喜羊羊》已經連續上榜9周。
#流行南方粵語兒歌大匯# 2015年第1周榜單:[給力][圍觀]Cookies《信心爆棚》剛上榜就打響了2015第一炮,奪得冠軍寶座,第二位是曾路得,鄭丹瑞《給最愛女兒的說話》,季軍則是重返榜單的李逸朗《打氣》![加油啊][加油啊]本周重新上榜歌曲還有:郭富城《爆裂旋風》、安德尊《排排坐吃果果》。[贊][贊] ​
#流行南方粵語兒歌大匯# 2015年第2周榜單:[威武]陳慧琳《哆啦A夢》新歌上榜馬上奪得冠軍寶座;第二位是重返榜單的李紫昕《你好嗎》;季軍是進步三位的郭富城《爆裂旋風》。 [好喜歡][好喜歡] 本周重新上榜的歌曲還有:路家敏《小時候》、車婉婉《沒點愛都記住》、鄧健泓《單車王子》。 ​
#流行南方粵語兒歌大匯# [xkl轉圈]2015年第3周榜單:本周冠軍歌曲有衛冕成功的陳慧琳《哆啦A夢》;亞軍是新上榜的張學友《讓奇妙飛翔》;持續上榜6周的安德尊《排排坐吃果果》獲得本周季軍。本周重新上榜的還有黃子晉、黃欣妍《花花嘉嘉去買瓜》;新上榜歌曲有張衛健《足球小將》[威武] ​
#流行南方粵語兒歌大匯# 2015年第4周榜單:陳慧琳《哆啦A夢》衛冕成功,穩坐冠軍寶座;新上榜歌曲王馨平《生命有價》成為亞軍;季軍是進步三位的張衛健《足球小將》。 本周重新上榜的歌曲還有:《朱古力與雲呢拿》《星星的加冕》《信心爆棚》《何家小雞何家猜》《單車王子》。
#流行南方粵語兒歌大匯# 2015年第6周榜單:[ali微博益起來] 陳慧琳《哆啦A夢》反彈成功,再次奪得冠軍;而亞軍是陳奕、鄭柏林的《何家小雞何家猜》;季軍由新上榜王菀之主唱的《快樂小博士》一舉奪得。而本周重新上榜歌曲還有《讓奇妙飛翔》《倉鼠俱樂部》以及《小時候》。[xkl頂] ​

好多會員我都歡迎架
HOTMAN 發表於 2017-3-8 21:32
@kel_kelvin

@nicholashin @harryharry人地多謝你地咁重視佢既作品喎
kel_kelvin 發表於 2017-3-9 01:27
關我咩事

雖然有人覺得佢既笑話小學雞 但Ellen真係好正
HOTMAN 發表於 2017-3-9 15:39
求例子

明天何其多愈loop愈正

關家姐太西利 仲有人挑戰到
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-10 20:04
你食過關家姐?

原來Neway優惠延長左

Joey都俾J.arie唱嘅demo影響唱法,仲唔係接班人
harryharry 發表於 2017-3-10 22:22
話曬J.Arie係因為唱左《山口百惠》demo先出道

有間狂loop無人知道雙子座同愛一個上一課嘅鋪頭完全無生意

本帖隱藏的內容需要積分高於 3210 才可瀏覽

碎雅發奮錄音喇
Wonders 發表於 2017-3-13 17:00
佢次次錄歌都要錄好多次咁 唔講以為佢喺studio住

分手別等我說一句 閒話到此不必有我

Shiga
完全唔明做咩換個無顏值唔識玩無節目效果既人上去
-Prince- 發表於 2017-3-13 23:29
無睇套野 但邊個係有顏值

你食POO 啦
kwanie 發表於 2017-3-14 15:37
你唔好咁harsh啦 佢本身已經係Poo

yum again
JasOh103 發表於 2017-3-14 16:03
話說我ban咗裸體早餐同一蓮托生

I MUST BAN PHIL TOO
JasOh103 發表於 2017-3-14 17:26
仲有天敵、C3PO、莉亞的C3PO、Fantasy、理智與感情、天空之城、Heads Up Phones Down、食住花生、酷愛 (王菀之)、My Way (王菀之)、下次愛你 (張敬軒)、麻煩你

what about 理智與情感?

ban naked breakfast -100000 fun
JasOh103 發表於 2017-3-14 17:43
未聽過

第一條oral題對煲慣誰的青春不迷惘嘅b會員嚟講應該亳無難度
jose 發表於 2017-3-14 18:02
其實佢就算抽中生肖題都5**啦

Neway唱k好抵有冇會員有性趣
HOTMAN 發表於 2017-3-15 00:01
我好返之後想日日去唱 幫林奕匡刷點唱率

我日日唱
electric 發表於 2017-3-15 09:04
其實你屋企係咪月入十萬以上?

要重溫一下我冠迷惘歌呢個星期
bagfgfcde 發表於 2017-3-15 22:31
得閒無嘢做就温書啦

JasOh103 發表於 2017-3-16 15:25
你講緊你首唔好聽嘅冠軍歌?

噴圖 可提名也
HOTMAN 發表於 2017-3-16 15:27
你真係好yum

唔好聽?
check your ears
JasOh103 發表於 2017-3-16 15:28
我不是歌手唔好聽喎 仲要抄歌

要冠祖祖賀下佢
HOTMAN 發表於 2017-3-16 15:30
冠邊一首?

查無此字拍緊MV

ew censor it
JasOh103 發表於 2017-3-16 15:53
ew係邊個?

你有無份客串?
hehehaha 發表於 2017-3-16 15:59
我負責刷點擊率 同HOTMAN幫Kay做嘅嘢一樣

故事講nh不停監管bag
HOTMAN 發表於 2017-3-16 16:00
最後bag拎到全科5** 但連請nh食飯都唔肯 結果nh自殺
#只係虛構故事

要音別呢d偽粉
HOTMAN 發表於 2017-3-16 16:03
點樣音別?

唔識唱扮了解既真極有限
HOTMAN 發表於 2017-3-16 16:08
咁有咩歌識唱係假極有限

micb有新歌
RVHOCPC 發表於 2017-3-16 16:09
microbiology?

祖絲既歌
HOTMAN 發表於 2017-3-16 16:11
http://www.talkingbaws.com/2017/01/video-manchester-united-fans-have-a-new-song-for-jose-mourinho/
This one?

祖兒聲音獨特、性感開朗、樂觀積極、勤奮上進、身體健康、龍馬精神
是華人社會不容忽視的絕世歌姬 ...
hehehaha 發表於 2017-3-16 16:14
暗串佢出入唔平安 dislike

高過Donald 都矮?
林奕匡頂盡咪173
hehehaha 發表於 2017-3-16 16:17
係咪噴言黎

祝祖兌蓮蓮有餘、一蓮托生
hehehaha 發表於 2017-3-16 16:18
求解釋

男歌手高唔過Kwan Gor都屬於蟻
hehehaha 發表於 2017-3-16 16:19
邊個黎?