返回列表 發帖
Let 比堅,尾場因為開哂燈,食蕉狂話無嫁啦。好彩我愛笑帶拎全場叫楊千嬅先出黎唱煉金術。 ...
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-5 12:21

點解係林狗亂入嗰陣你唔帶領全場嗌落台,搞到cut走佐身份證歌?

愛笑係cm終極嬅粉
John 發表於 2017-10-5 13:09

一聽到佢頭先講既嘢就諗起舊CM

頭先問佐個AIA frd訂飛,佢話訂唔到,高層已經訂佐一半,
有條友一個人就訂佐十幾萬,到佢哋嗰陣已經所淨無幾,同埋唔知邊場仲有飛,
佢哋張通告係9號先有得訂飛,佢話今年張通告都出得好低調

回復  Jacz

係呀!!!!!陳慧琳唔知邊個演唱會叫佢出黎教跳,娘爆
klihm 發表於 2017-10-5 13:58

Love Fighter, 好似係
上台教台下既觀眾跳舞,勁似嗰啲大媽廣場舞

Yes,,,,,高登等各大論壇都有人抄我名。反ot......千嬅終極尾場係1號我就算。 ...
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-5 14:21

點會係1號,fan club都已經可以訂2
號了

高層咪又係拎去炒
gooloo 發表於 2017-10-5 15:14

好仆街,我聽日一定搶唔到, 到時加2號又係食得屎,覺得今次會睇唔到美千

我聽朝會再上網睇下禁唔禁到31號780連位, 有無人都想依日睇
有嘅而又禁到嘅話, 我就禁哂6張, 到時放返4張比 ...
aRh3i 發表於 2017-10-5 16:54

跪求三張得唔得?

我前面排左幾個人渣
joshua 發表於 2017-10-5 19:06

痴線,咁早排隊都唔夠黃牛早,點買

我覺得CM要組返條team,同黃牛鬥早排隊狙擊佢地,輪更排隊
thm 發表於 2017-10-5 21:05

要提前幾多日去排隊先得?

早知唔儲馬航D垃圾里數!
John 發表於 2017-10-6 08:13

咁你都要搭馬航飛過去大馬睇美瑞既世界巡迴演唱會架嘛

糾正你,瑞瑞首開紅館係2000年,早祖祖兩個月ga za....

聽聞加場個seat plan無上面貼個張咁黑, true? ...
mychart- 發表於 2017-10-6 09:20

你係話今次定下一次既加場?

個網已經入唔到

加油~~45分後一定要入到去
aRh3i 發表於 2017-10-6 09:41

冇帶電腦,淨係可以用電話app,肯定唔夠人快
就算用電腦上次都要下午差唔多三點先入到

睇instagram 又有人報警wor
mychart- 發表於 2017-10-6 08:45

搵唔到,咩tag可以搵到?

電話app都一樣, 45分後入到就得..係load得慢d haha
aRh3i 發表於 2017-10-6 09:45

你地有冇申請urbtix既會員,定係直接咁買?

完全入唔到,個friend都係

2張
aRh3i 發表於 2017-10-6 10:10

有冇三張?

有冇人有31號 $780 3張?

Retry到手指公斷都未入到

我係咪要放棄今次唔洗睇人瑞?

千嬅facebook 比人小到趴街,勁多人買唔到。
matthewyky 發表於 2017-10-6 12:19

過L晒氣又走音,炒乜Q呀,diu

唔好放棄呀...下次佢再開可能都50歲...跳唔郁架啦
放空 發表於 2017-10-6 12:24

到依家都未入到,嗰retry都俾我㩒爆咗

也有可能與美千多左返內地宣傳有關.

側田今年賣得咁好都有可能同內地歌唱節目有關? ...
lblemon 發表於 2017-10-6 13:44

點解賤牛一直有市場,就係因為多佐內地人黎香港睇演唱會, 佢地買唔到飛,唯有幫襯賤牛,無限loop,搜下微博就知幾多人要食炒價幫襯賤牛

其實唔明d保險佬去黎做乜 唔係中意楊千嬅,又唔識佢d歌... 當係跨年event? ...
happychicken 發表於 2017-10-6 13:46

我個frd係保險佬又係人瑞fans都驚買唔到,佢話俾啲高層同地區經理掃晒,講到明係用黎炒,真係好賤

6. 被南亞人眷顧
7. 瘦田無人耕,耕開。。。
8.
mychart- 發表於 2017-10-6 13:52

8. 借運

點解你啲圖都係咁mean,mean到我想打7佢

我剛剛問jor我個保險agent, 佢係地區經理,都好senior架啦, 佢話佢都要訂
happychicken 發表於 2017-10-6 13:54

係,就係膠層訂完先到地區經理再到普通員工,我個frd係普通員工又係人瑞粉都驚冇飛,佢話佢地9號先有得訂飛

你呢個係9.
mychart- 發表於 2017-10-6 13:56

10. 丁生hold飛派晒俾佢啲hehe frds

高層,地區經理揾唔少架喎, 咁志在炒票利潤?
lblemon 發表於 2017-10-6 13:58

十幾萬飛咁買,真係全部用黎俾啲客?

終於入到,所有$780冇晒,30號$280冇晒

其他嗰啲都係少量,但永遠有人揀緊買唔到

絕對贊同依個......次次都霸__住哂重要同尾場既正面4-6行!!!!!!!!!之後又當自己SHOW咁上台同果啲人 ...
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-6 14:08

次次都係靚位,仲要係勁多人黎睇

我叫jor agent訂尾場,如果有多飛, 會原價讓比有需要ge嬅粉,好唔好ar
happychicken 發表於 2017-10-6 14:23

尾場係2號? 如果係,我要3張$780唔該

唔係1號咩??
happychicken 發表於 2017-10-6 14:31

2號呀,fans club 都公佈佐,仲可以訂飛添

我個agent fd話無得揀日子,同內部訂一樣
fifty1205 發表於 2017-10-6 14:39

我嗰frd都係,話唔知邊場有飛

以為你要482張
lblemon 發表於 2017-10-6 14:43

我以為係要十二張

我朋友話有得簡........但預左無先==
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-6 14:43

你朋友係咪膠層黎?

我張31號凍過水
fifty1205 發表於 2017-10-6 14:47

最慘係你,未聽過排第一都買唔到

佢個期頂盡加多3/1,因為6/1到JW開
究竟2號定3號尾場呢
fifty1205 發表於 2017-10-6 14:49

如果加到3號,4號一日拆台 + 5號一日起台,JW夠唔夠時間?佢開得一場,通常係開嗰日先rehearsal定前一日?

燒烤叉之前伊館SHOW, 排第一果個想買5,6張貴價票都冇. 苦主都係CM 師兄.
lblemon 發表於 2017-10-6 14:59

佢係俾賤牛搞到買唔到喎

如果你想有個叫得瘋癲又樣貌靚仔既人同你睇演唱會,誠邀你出讓31/12既780$飛1-2張比我......
P.S........... ...
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-6 14:55

靚仔都出埋,邊夠你玩

叫JW用佢個台啦
lemontea1069 發表於 2017-10-6 15:04

如果係咪咪姐就OK,JW應該未必肯

有無人睇23號咖?
瑞瑞呢次有機會開兩位數窩
ericp222 發表於 2017-10-6 15:22

加場都係買唔到㗎喇

仲未有人PM既- -
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-6 15:24

好想PM,但冇飛

入到後, CLICK 數量, 只有0,1,2,3,即係該票價只餘下3張
lblemon 發表於 2017-10-6 15:26

6張嗰啲呢?

可能尾場一片白色呢
John 發表於 2017-10-6 17:24

坐等賤牛炒燶成場吉位,倒數冇人嗌三二一

我都好靚仔架!
John 發表於 2017-10-6 17:25

帶埋我一齊睇原價連手續費連車馬費OK? 最多我帶埋嗰 wonder woman面罩,費時影響你睇瑞瑞

真係好黑人憎,好心賣晒就出售罄字樣喇,次次按入去都俾個假希望人,嘥時間嘥心機

8場賣晒
而家要靚仔先有機會睇LU~~~
lemontea1069 發表於 2017-10-6 17:42

這些機會... 毒撚的我表示31只能係紅館場外一路聽一路喊... 赤裸裸感到,做過的不可再做...

Yes I'm

But y I dun have??
又話我的樣子如我的日子也必如何既??
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-6 17:47

可唔可以係ig/fb 色惑丁生,留幾張飛俾CM嬋迷?

死心喇好嗎?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

年頭我周董場外都以6倍的票價收飛
話說BA -  BE果幾行, 2萬都有大陸人要.............. ...
lemontea1069 發表於 2017-10-6 18:07

LEt's begin 尾場差唔多開場,有個毒L阿叔揸住$3000收我張飛,嗰種渴求又絕望既眼神,估唔到2年後出現係自己身上