返回列表 發帖
陳伯大部份都言之有物
最多話佢個表情態度好似全世界得罪佢咁
做評判乜都讚無意思 ...
wing 發表於 2023-6-21 23:51

又搵個當奴,佢同少爺占啲評語...唉
再將我相信的如煙火般綻放

麻煩正式派台thanks

希望個人賽唔好再有中學singing con水平表演

王鋒 vs 呀生
嘩仲要讚 知咩事啦

亨仔

Kakit 個樣好似 少爺占 同 男版 Ariel@STRAYZ

我暫時屬意 亨仔同Carson
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

王蜂咁都入10強

恭喜Lyman Heung !
Aliens,明荃之友

造星評判有問題先係常態
無問題嗰round係反常
wing 發表於 2023-6-19 15:48

第一round?
Aliens,明荃之友

支持樂樂

支持both亨仔 &樂樂
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

明明兩個都值十強,唉
Aliens,明荃之友

Kakit out
Aliens,明荃之友

Kakit表演更完整更勝一籌喎~ 唔知會唔會有劇本組嘅人揾佢呢

Oh no Carson 要鬥KC lol

小心地滑揀呢首等於送死
係有咁上下水準先唱到
Ash 勁!佢好似二胡撈

除左第一 round 係首先出場個位贏, 其餘個個 round 暫時都係後出場個位贏

Kakit表演更完整更勝一籌喎~ 唔知會唔會有劇本組嘅人揾佢呢

Oh no Carson 要鬥KC lol ...
MCmatt 發表於 2023-6-30 08:54
基本上報紙兩週前個 list 似全中: Ash KC Lyman Nathan Snoopy Taco Tsoul 王鋒 亨仔 希晉

https://www.hk01.com/article/906794?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

Carson 唱歌好正 (love his rendition of 乾), 衰在個樣太路人少少 uncle feel

My top 10 are: Adams Carson Kakit Lyman Owen Ritchie Taco 亨仔 希晉 樂樂 (Owen most improved)

基本上報紙兩週前個 list 似全中: Ash KC Lyman Nathan Snoopy Taco Tsoul 王鋒 亨仔 希晉

Car ...
boy4dudes 發表於 2023-6-30 16:00

Carson   期待你同亨仔嘅單曲

而家係亨仔同KaKit嘅20強表演我會重温返,真係掂

My top 10 are: Adams Carson Kakit Lyman Owen Ritchie Taco 亨仔 希晉 樂樂 (Owen most improved)

個人心水十強:    Ash KC Lyman Taco Tsoul 亨仔 Adams Kakit Ritchie 樂樂

其實今年有啲選手水平ok
有幾個表演都好睇同有特色

但個節目整體都拍得幾差

個人心水十強:    Ash KC Lyman Taco Tsoul 亨仔 Adams Kakit Ritchie 樂樂

其實今年有啲選手水平ok
...
wing 發表於 2023-6-30 17:27

同埋啲個人照影得超級怪

Car ...

Mark chan 真靚聲

當Carson 贏咗了

造星5負評王:王鋒

上屆方方
Aliens,明荃之友

KC....
Aliens,明荃之友

Car ...

真係全中
Aliens,明荃之友

真係全中
huntergon 發表於 2023-6-30 23:16
自己希望金銀係 Lyman & 亨仔, 銅 Snoopy or Taco.

當Carson 贏咗了
MCmatt 發表於 2023-6-30 22:23
邊兩位評判 voted for Carson? Edward & Vincy? Or Edward & Vicky?

邊兩位評判 voted for Carson? Edward & Vincy? Or Edward & Vicky?
boy4dudes 發表於 2023-7-1 00:00

Vincy & Vicky 以為要Edward添

Carson 琴晚開live話未有公司簽佢 希望有啦

自己希望金銀係 Lyman & 亨仔, 銅 Snoopy or Taco.
boy4dudes 發表於 2023-6-30 23:33

Viu造皇會係:KC 王峰 Tsoul???

Tsoul係幾有自信嘅
Aliens,明荃之友

澳門之旅wow
Aliens,明荃之友

連Mirror都出唔齊

連Mirror都出唔齊
wing 發表於 2023-7-2 16:10
某幾個鏡仔忙到死, 做表演嘉賓 is not a priority.

1. KT, Ian, Lokman (Fatboy - 4th)
2. Phoebus, MC, Oscar
3. Ben, Kira, AB (Cloud - 4th, Alina - 7th, Manson - Top 20, Karen - Top 30)
4. Marf, Gao, Day (WinWin - 5th, Winka - 7th)

From season 2 & 3 好弱, MC 太紅請唔到

今季証明咗花花的重要性
在這畢生不滅 無極的狀態

今季証明咗花花的重要性
losyes 發表於 2023-7-5 00:23

真心拍得好廢 睇人眼光又差

導演仲可以出黎周圍放火

今季証明咗花花的重要性
losyes 發表於 2023-7-5 00:23

講得好中
Aliens,明荃之友

蕭定一comment人哋英文名算係咁,今季導演係百無禁忌
Aliens,明荃之友

Nathan收得皮
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

形象崩壞,有世界級唱功/跳/樣都無用,好快變返普通人
Aliens,明荃之友

Nathan 宣布退賽
Carson無左個位…

可惜
以為今晚有得聽2號參賽者會唱 借

Nathan退賽

Nathan喺社交網宣布退出全民造星5總決賽,成為5屆以嚟首位喺決賽前退出嘅參賽者:「我決定退出今晚嘅總決賽,為各單位帶來不便好對唔住,我會盡快交代事情。」

Jay is so good!

Kakit無咗決賽個位
Aliens,明荃之友

天后級歌手變著名歌手 so sad

多咗5分鐘空檔可唔可以讓俾Carson同做工佬?
在這畢生不滅 無極的狀態

Nathan收得皮
JasOh103 發表於 2023-7-15 11:11

收皮收得好
就算無醜聞本身都廢

無見過人入到十強前傳都唔識跳

收皮收得好
就算無醜聞本身都廢

無見過人入到十強前傳都唔識跳
wing 發表於 2023-7-16 20:22

根本就垃圾
30 20強嗰陣已經勁憎呢個人